Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח חובה ומקיף ל Suzuki Sx4 חדשה - איפה כדאי ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני קניתי ובקרוב גם אקבל Suzuki Sx4 GLX החדשה. מכיוון שזו הפעם הראשונה שאני קונה רכב בישראל, רציתי לשאול מה אתם מציעים בקשר לביטוח חובה ומקיף:

האם שווה ללכת לסוכן אישי ? או יותר כדאי לטלפן לחברות כמו www.555.co.il ?

האם זה נכון ש"חברות ישירות" הן זולות יותר אך כאשר זקוקים להם, איכות השירות פתאום יורדת בהרבה?

יש יתרון בללכת על ביטוח דרך Suzuki עצמה? אני בן 39 וקבלתי הצעות מחיר של 2300 ש"ח למקיף ושל 1400 ש"ח לחובה. זה נשמע סביר? תודה לעזרה שלכם (:

פורסם

ההצעה שקיבלת אטרקטיבית לחלוטין.

תבדוק ב-9 מליון ותעשה סקרים ברחבי האינטרנט וחברות ביטוח יחזרו אליך עם הצעה זולה.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם
שלום לכולם,

אני קניתי ובקרוב גם אקבל Suzuki Sx4 GLX החדשה. מכיוון שזו הפעם הראשונה שאני קונה רכב בישראל, רציתי לשאול מה אתם מציעים בקשר לביטוח חובה ומקיף:

האם שווה ללכת לסוכן אישי ? או יותר כדאי לטלפן לחברות כמו www.555.co.il ?

האם זה נכון ש"חברות ישירות" הן זולות יותר אך כאשר זקוקים להם, איכות השירות פתאום יורדת בהרבה?

יש יתרון בללכת על ביטוח דרך Suzuki עצמה? אני בן 39 וקבלתי הצעות מחיר של 2300 ש"ח למקיף ושל 1400 ש"ח לחובה. זה נשמע סביר? תודה לעזרה שלכם (:

לפי חבר שעשה ביטוח דרך סוכנות סוזוקי, יש שם שני יתרונות על פני סוכנות אחרת:

- במקרה של טוטאל-לוס אתה מקבל רכב חדש ולא החזר כספי

- במקרה של תאונה כל התיקונים הם במוסך המרכזי של מכשירי תנועה (יבואני סוזוקי) ולא במוסכי הסדר כלשהם (כלומר, עבור תיקון במוסך המרכזי אתה לא נדרש לשלם מכיסך, כמו במוסכי הסדר ברוב חברות הביטוח).

לגבי הביטוחים הישירים, אין לי נסיון אישי בנושא, אבל אומרים שכשאתה צריך לקבל מהם כסף הם עושים לך חיים קשים מאוד.

"ai motoare capul doare"

פורסם

אני עדיין לא שמעתי על חברות ביטוח שתשמח לתת לך כסף במקרה של אירוע ביטוחי.

המחירים שקיבלת מהסוכנות של סוזוקי נשמעים טובים. אני ממליץ לך לעשות סקר טלפוני קצר אצל כמה חברות וסוכני ביטוח ולבדוק בעצמך. יש עוד כמה אתרים שמספקים הצעות מחיר לביטוחים און-ליין, כדוגמאת b2bit.co.il.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...