Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לדעת האם זה נכון שהמגבר JBL CS-60.4 מתחמם ונכבה כאשר מחברים אליו סאב?

ומה ההבדל בינו לבין סדרות גבוהות יותר מבחינת איכות לדוגמא GT5-A604 ?

עד כמה RMS סאב אני יכול לשים אם המגבר מוציא בגישור 160RMS מבלי שהמגבר יתחמם ויתכבה?

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

אהבתי את הכותרת, מאוד עניינית.

מה דעתך על:

שאלה על מגבר JBL CS-60.4 הספקים\עומסים

והאם הוא נכבה כשמחברים אליו סאב? לא נראה לי.

האם הוא נכבה כשמחברים אליו סאב בצורה לא תקנית ונכונה, יכול להיות. נכבה על מנת להגן על עצמו.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

סליחה על הכותרת חיפשתי דרך לערוך כבר ולא מצאתי.

אני מתכנן לקנות את המגבר מחר או ביום ראשון, עברתי היום בחנות והוא אמר לי שהמגבר מחזיק טוב קומפוננט אבל הוא יכבה אם אני אחבר עליו סאב. בגלל עומס והמליץ לי על sony 460 שבהרבה יותר יקר,כמובן שאני לא מאמין לכל מה שהוא אומר אבל עוד לא קניתי אז חשבתי שכדאי לוודאות.

חשבתי לחבר אליו סאב JBL GTO1202D שהוא 300 RMS והמגבר מוציא בגישור 160 RMS

מה אתם אומרים על הסאב? ועל דברי "המוכר"?

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

תחליף מוכר בתור התחלה

כמו שנאמר מגבר לא יתנתק (הגנה) מחיבור לסאב אלא אם כן הסאב לא בתצורה המתאימה (4 אום במקרה שלך)\כיוונים לקויים\מגבר או סאב תקולים

ואני מדבר על כל סאב

בנוגע להספק - מגבר חלש יחסית,מומלץ וכדאי להשקיע במגבר חזק (ואם התקציב מאפשר גם איכותי יותר) מכיוון שמגבר טוב הוא רכיב שישאר איתך תקופה ויגביר בכבוד גם סטים וסאבים אחרים וימצה מהם את מלוא הפונטציאל

על מגבר כזה הסאב לא ינוצל אלא אם אין לך יומרות ותוכל להסתפק בסאב חלש יחסית

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

איזה מוכר " חכם " - כמו שאמר קודמי :-)

במידה והכול מחובר בצורה נכונה המגבר צריך לעבוד בלי שום בעיה ( תבדוק אם הסאב בעל התנגדוד של 4 אום ) , פשוט אתה לא תמצא את מלואה הפוטנציאל של הסאב ( לפחות מבחינת העוצמה ) .

לא חייבת להיות התאמה של 100% בין יכולתו של הרמקול להגיעה להספק כלשהוא לבין יכולתו של המגבר לספק בדיוק את אותו ההספק (כמובן שאם אתה משתמש במגבר שיכול לספק יותר מאשר הרמקול יכול לקבל אז צריך לכוון את המגבר בצורה נכונה ) .

מה שכן חייבת להיות התאמה בין העומסים (התנגדויות ) .

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

1+

לדעתי אם אתה באמת מעוניין במגבר, כדי שתסתכל על זה כהשקעה ולא כהוצאה.

מגבר איכותי ועוצמתי הינו חלק נכבד במערכת האודיו.

ולכן הייתי ממליץ לך לקנות אחד חזק יותר ולא לנצל את מלא העוצמה (אם אתה לא מעוניין בכך..)

כמו שברכב יש למנוע טווח פעולה שבו הוא יכול לעבוד כך גם המגבר, אם אתה תסע כל הזמן בסל"ד גבוה הבלאי של הרכב יגדל.

אך אם הרכב שלך הוא עוצמתי אין לך צורך לסוע בסל"ד קיצוני ולשחוק אותו.

המגבר הינו רכיב אלקטרוני בעל תוכלת חיים מוגבלת, ככל שתאמץ אוטו יותר כך הוא ישחק ו"ימות" מהר יותר.

תחסוך ותקנה מגבר חזק ואיכותי יותר (לא חייב מגבר יקר מאוד, ישנם מגברי אמצע לא רעים במחירים שווים - כ 1000 - 1800 ש"ח)

אך מגבר טוב יכול לשמש אותך מס' שנים לא מבוטל.

כך שלדעתי אל תמהר, ותשקיע.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

על מה אתם ממליצים בטווח מחירים בסביבה של 700+?

Mac Audio Z4200 זה שיפור משמעותי..שמעתי עליו ביקורות טובות אבל אני לא מכיר את החברה מה דעתכם?

• תוכן חדש...