Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישראל עזוב אתה ילד אין לך מספיק חשמל באוטו בישביל להדליק את המצת איך אתה רוצה להרים את כל המערכת הזאת וגם האוטו שלך כבר לא סוחב ניראה לי בסוף אתה תיקנה סוס שיסחוב אותך עם גנרטור ואת האוטו:-D:lol:

• תגובות 422
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עגלה עם סוסה, בשדה... :-D

הלוואי עליי כזאת עגלה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני חייב להבין, הכל טוב ויפה. בנייה מושקעת, רכיבים טובים.

אבל למה זה טוב!?( התוצאה של הכל ביחד) אתה שואף למשהו? או רק פשוט עוצמה?

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אל תנסה להבין את ישראל.

הוא משוגע אמיתי - זה פשוט עושה לו את זה.

תאמין לי... אני חוסך לך כאן המון זיעה. :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני רק מחכה לכשישראל ירצה לשדרג: 8 מידבאסים, 4 מידריינג'ים ושני (או יותר) טוויטרים למכירה.

אפשר לפתוח חנות :lol:

מתחדשת*

פורסם

ולמה בדיוק הוא ישדרג? 8 לגטייה L8?

4 מידים של L4?

12 טוויטרים L1?

הוא יפשוט רגל גם אם הוא ימכור את הרכב :lol:

Pioneer TS-X150

פורסם

כשחברה פושטת רגל, היא בד"כ נמכרת במחיר בדיחה.

מתאים לי :lol:

כפרה עליך ישראל, שרק תרויח.

מתחדשת*

פורסם

ישראל LTD :-P

Pioneer TS-X150

פורסם
אני חייב להבין, הכל טוב ויפה. בנייה מושקעת, רכיבים טובים.

אבל למה זה טוב!?( התוצאה של הכל ביחד) אתה שואף למשהו? או רק פשוט עוצמה?

אמיר

אמיר, בשילוש המילים "רק פשוט עוצמה", מונח הרבה מאד כסף, אנרגיות, עצבים, משאבים, זמן ויכולות.

יש הרבה מאד אנשים בעולם שהולכים רחוק הרבה יותר מישראל בשגעון לקבל הרבה מהסם הזה "רק פשוט עוצמה".:wink:

מעבר לזה יש את הלוק העצבני שמייחד אותו מכל רכב אחר כאן בארץ, נמתין בסבלנות לתוצאה הסופית ונעשה ביחד WOW.:-D

showoff זה חלק אינטגרלי ובלתי נפרד מהתחביב הזה, רק שלכל אחד פרשנות משלו למושג..

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

נו הוא צודק, עבר כבר כחודש מהעדכון הקודם.

ישראל מה קורה, העם דורש דוח התקדמות, רצוי עם תמונות...

אלי

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תתחדש נראה בן... עשית לבד את הטמבון? אם כן אני צריך לשבת איתך לשיחה צפופה.

מצחיק תמונות של טמבון באשכול אודיו.:lol:

יאללה ישראל בלאגן.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם
ולמה בדיוק הוא ישדרג? 8 לגטייה L8?

4 מידים של L4?

12 טוויטרים L1?

הוא יפשוט רגל גם אם הוא ימכור את הרכב :lol:

אדי עידכון קטן בישבילך הוופרים של האלייט הולכים לפנסיה ואת מקומם יתפסו 8 נחמדים קטנים ורעים :-)

::FEEL THE {XS} power::

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...