Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקווה שאחרי כל זה תתחיל לשפץ את הרכב שלך!!!

קשה לי ישראל באמת קשה לי לראות רכב כזה נדיר במצב שלו.:-(

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

• תגובות 422
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה יהיה אחד הרכבים המטורפים עם לא המטורף ביותר שבנו (לא תצוגה) בארצינו הצנועה.145.gif

כל הכבוד על ההשקעה,

כמה ק"ג פיבר הלך לך על דלת אחת?

פורסם

כמה פיבר הלך אין לי ממש מושג לא עקבתי אחרי זה אבל הלך

דרך אגב אתמול הורדתי שירשל חוליו איגלסייס ותנחשו מאיפה שמעתי אותו :-) מה שכן באס לאס לא חסר

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אוי מה שעובר לי בראש עכשיו :lol:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
כמה פיבר הלך אין לי ממש מושג לא עקבתי אחרי זה אבל הלך

דרך אגב אתמול הורדתי שירשל חוליו איגלסייס ותנחשו מאיפה שמעתי אותו :-) מה שכן באס לאס לא חסר

לא הבנתי:?.

איפה התיקון של הפגושים בכל הסיפור הזה?

:lol::lol::lol:

under construction..

פורסם

ניר, הוא מחכה ליום שתוך כדי נסיעה (מרובת באסים) הטמבונים יפלו ואז באמת תהיה לו סיבה מוצדקת ללכת ולשים חדשים. אחרת, כל עוד הם עדיין על הרכב, אין לו סיבה לזה :lol::wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

סורי על ההקפצה אבל אני פשוט חייב להגיב..!

ישראל יצא לך אחד ה-נ-ד-י-ר-י-ם! פשוט וואו!

מתי כבר יגיע האלטרנטור המז**ן הזה..

פרויקט הבא.. העברת שני הטויטרים של GZ מאחורה לדלתות ולהכניס במקומם 2 18" :lol: :lol::lol:

*תזהר לקחת אותי ברצינות :wink:*

כרגע כלום =[

פורסם

ואלה כל הכבוד אח שלי ***אם הוא אחיך, למה שלא תדברו בבית? קרא את כללי הפורום*** אני בקרוב במרכז אצלך אז יצא לי לראות את זה יותר

מוחשי בכל אופן אחרי שתסיים את כל העסק גם ככה אתה מוכר לי תאוטו (כלומר: את האוטו) אז תשקיע כמו שצריך:lol:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...