Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה כולם להקשיב,היומולדת של ישראל בעוד כמה ימים,אוספים מכולם כסף וקונים לו גנרטור.

אני מוכן לקחת על עצמי את האיסוף והקניה!

ג'ובני

• תגובות 422
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ווווואאאאאאאאאוווווו,כמה וואט/R.M.S יש לך שם?(רק אל תגיד שמעל ל 6000 R.M.S הפסקת ליספור) ניראה מדהים אני מיתכוון להגיע למיפגש שיהיה בישביל לישמוע

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

פורסם

ישראל שיחקת אותה עם האנג'ל אייז (פנסים קידמים) איזה יפים הם..

עשית לי חסק לחזור לבניות..

כבר חודשיים שלא נגעתי בכלום בגלל כל הבגרויות האלה כיתב יג' צריך לתת פוש אחרון ואז לחזור לעבודה

תבוא סיבוב תראה מה עשית שתיהיה בסביבה תדבר איתי..

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם

8 נחמדים קטנים ורעים??? :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ישראל, תתחדש...

אני רואה שבסוף ניסת לבנות משהו מפייבר, יצא לא רע לפעם ראשונה...

אולי ביום מן הימים גם נשמע את המערכת שלך?!

כי עוד מעט לכולנו יהיו הליכונים ומכשירי שמיעה (לי יהיה של הרץ אולי אפילו מילה, מי יודע) ועוד לא שמענו את המערכת שלך מנגנת...

אבל יצא לך ממש יפה כל הכבוד.

אני רואה שבסוף הלימודים עזרו לך.

אפילו בפעם הבאה יצא לך יותר טוב, אולי... מי יודע?

תהנה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם
8 נחמדים קטנים ורעים??? :-D

אדי מאוד מאוד רעים רק שלא יהיו לי 4 בליטות בכל דלת מהצד החיצוני

ראית מה זה רוני בסוף יצא משהו:smile:

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

מה? מה? - מה פספסתי? על מה מדובר? תמונות?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
תתחדש

מה ערכה לסייום הפרויקט?

אדגר מתי שיסיימו ליבנות את נתיבי איילון או מתי שיהיה שלום אחד מהשניים :wink:

אדי תסתכל בסימלון שלי :twisted:

::FEEL THE {XS} power::

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...