Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש ברשותי 306 שנת 95, דגם XN.

ליפני שבועיים צצה לה אצלי בעיה בווינקרים, הם פועלים חמש דקות ראשונות של הנסיעה ואחרי זה הם מפסיקים פשוט לפעול.

האור וכול השאר ממשיכים לפעול.

זה רק בווינקרים הבעיה ליפעמים זה פועל יותר וליפעמים הם בכלל על ההתחלה לא פועלים.

למישהו יש מושג מהי הבעיה וכמה יעלה לי כול התענוג ?

תודה.

פורסם

סע למוסך מורשה שאינו מוסך היבואן ותאר את התקלה בפני נציג השירות.

סכם איתם שאתה לא משלם כלום עד שלא מתחייבים על איתור הבעיה במדויק.

אח"כ דבר איתם על מחיר, במידה ואיתרו את הבעיה.

פורסם

סע רק בחמש דקות הראשונות, הפסיק לפעול? החנה את הרכב. תחסוך דלק רב, או שתסובב כל 5 דקות את השעון ברכב אחורנית.:-)

וקצת יותר מעשי, בזמן שזה קורה, נסה לשחק עם מתג החירום ( 4 וונקרים) , ובדוק האם הוונקרים חזרו לפעול.

אם לא, נסה ל"שחק" עם צמת החיוט של הידית.

לחילופין, ניתן לנסות להחליף אוטומט, לנסיון.

הקיצר, זו יכולה להיות בעית נתיך, "אוטומט" וונקרים, ידית וונקרים, מתג חירום של הוונקרים, חיוט/מחבר ועוד.

לא מפחיד, ולא קשה, רק רצוי שהתקלה תופיע בזמן שבודקים.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני די בטוח שזה הממסר של הוינקרים (מה שדני קורא לו "אוטומט" אני מניח).

היתה לי בעיה בדיוק כזו, עם אותם תסמינים, החלפתי ממסר והכל הסתדר.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

בפיג'ו ידית האיתות הולכת לפני אוטומט האיתות.

אם החלק הוא כמו של הקסארה עד 2001 אז מחירו בערך 250 ש"ח ופירוקו פשוט ומהיר. לא לקנות מפירוק, חבל על הכסף.

• תוכן חדש...