Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחדשיים רכשתי גיפ מטרייד-אין גדול ומוכר מאוד ולהפתעתי נודע לי אתמול שכנראה ומד המהירות שונה ולכן מחלקת השירות לא מוכנה לספק לי חלק יקר מאוד

אין לי מושג מה לעשות

פורסם

הודעתך לא ברורה כלל.

איזה ג'יפ ושנת ייצור?.

האם קנית מטרייד אין פרטי?.

אם בטרייד אין אכן הורידו את מס' הק"מ שבלוח השעונים, זאת עבירה פלילית ואתה יכול לדרוש את ביטול העסקה, כלומר החזרת המכונית וקבלת כספך ששלמת עבורו.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

רפי שלום

מדובר ברקסטון 2006 מUMI

בטיפול ראשוני במוסך מורשה נבדק קילומטרז בטיפול קןדם והתאים לנתונים הקיימים מה עוד שהחליפו לי בולם אחורי במסגרת אחריות

1000 קילומטר לאחר מכן היו לי רעידות חזרתי למוסך וגם אז לא דיברו על בעיה כלשהיא יוצאת דופן

שלשום כשחזרו הרעידות בייתר שאת חזרתי למוסך והתברר שיש בעיה בבק אקס אולם שעה לאחר מכן נודע לי שמכיוון שמד האוץ שלי לא תואם את מה שיש לחברה אין לי אחריות

כלומר בדרך עקיפה נודע לי שמישהו שיחק במד אוץ

מעבר לכך אין לי מושג איך לפעול

פורסם

בשיטת השלבים (ובהנחה שטענתך כי מד המרחק "טופל" נכונה):

א. דרוש מן המוסך המורשה העתק של רישום הטיפולים עם רישום הקילומטרז. דרוש הוכחה לטענתם כי יש חשד לפלילים. תיתכן גם טעות ברישום בעת ביצוע הטיפולים או שהם מנסים להתחמק ממימוש האחריות.

ב. פנה אל מחלקת הטרייד אין של UMI עם המסמכים, כולל החוזה בו יש התחייבות לקילומטרז ובקש מהם הסבר. (היה מנומס וענייני, אל תפתח באיומים או דרישות).

ג. אם UMI לא יציעו לך מרצונם ביטול של העיסקה או פיצוי כספי הולם, שלח אליהם דרישה בכתב לביטול העיסקה (אתה יכול להכין מראש מכתב ולמסור להם אותו במקום) אם יש לך יועץ משפטי או סתם אדם חכם - העזר בו בניסוח המכתב.

ד.במידה ותגובת UMI לא תהייה מיידית וענינית, הגש תלונה במשטרה.

ה. ההמשך מכאן הוא במישור המשפטי, התייעץ בעו"ד.

פורסם

כל העיניין הוא שטלקר לא מוכנים למסור לי את הפרטים אלא רק מתבצרים בכך שהספידומטר שונה ובשל חוק הגנת צנעת הפרט אינם מוסרים את החומר המפליל וכך אין לי בעצם הוכחות ומצד שני אין לי גם רכב בי יש תקלה בטיחותית חמורה

פורסם

תבקש מטלקר מכתב מפורט שבו מופיע כי ברכב בעל מספר רישוי XX-XXX-XX (אשר ברשותך) מד האוץ אינו תואם את מה שמופיע אצלהם במחשב , כלומר הק"מ במחשב גבוה יותר מאשר נמצא אצלך במד. שיציינו שבעקבות כך שמד הק"מ שונה אחריות הרכב בטלה. לא אמור לשנות לך מה הק"מ המקורי. עם המכתב הזה תוכל לגשת ל UMI.

אם בטלקר יסרבו לתת לך מכתב אז לי אישית יש הרגשה שהם סתם מנסים לנפנף אותך, במקרה כזה תבקש שעו"ד ינסח מכתב ובו הם מתבקשים להגיב מדוע אין הם מכבדים את האחריות.

אסף

נ.ב.

אני מאוד מקוה בשבילך שאתה היד ה-2 וברישיון הרכב כרגע מופיע 01. אני גם מאוד מקווה כי בחוזה המכירה מופיע ק"מ הרכב המדוייק בזמן הקנייה.

פורסם

אכן אני יד שנייה כמו שציינת וגם יש לי מספר קמ ברורים בחוזה המכירה ואני גם חייב לציין שבUMI מנסים גם לקבל מידע וכמו שעושה רושם הם משתדלים להיות רציניים

לפחות עכשיו.....

פורסם

מבחינתך UMI אחראים למצבו של הרכב. הם מכרו לך רכב והצהירו על נכונות פרטי הקילומטרז'.

אתה יכול לתבוע מהם לשלם את העלויות בגין התיקונים המכוסים באחריות, וזאת עד לתום תקופת האחריות.

(שכן אלמלא היתה חוסר התאמה בקילומטרז' היית זכאי להם).

אתה זכאי גם לדרוש את ביטול העיסקה אך כאן המצב מורכב יותר שכן חובת "גילוי נאות" חלה על בעל הרכב הראשון. יתכן ש- UMI לא היו מודעים לשינוי הקילומטרז' שבוצע לכאורה על ידי בעל הרכב הראשון.

האם יש לך את פרטיו של בעל הרכב הראשון? האם ידוע לך באיזו חברת ביטוח הרכב היה מבוטח? יתכן שסוכן הביטוח שלך יוכל לברר עוד פרטים על ההסטוריה של הרכב.

מכיוון שאתה הבעלים הרשום של הרכב, המידע על הטיפולים שנעשו לרכב בעבר אמור להיות זמין לך.אם תגיש תלונה למשטרה, חברת טלקר תהיה חייבת למסור למשטרה את כל המידע שברשותה.

מציע לך להתייעץ עם עו"ד.

• תוכן חדש...