Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הלך לי המצבר איפה אפשר להחליף?

תנסה שפרעם, הכי קרוב.

בעיקרון אני לא מכיר , אני חושב שיש גם ליד מגה בחוצות המפרץ מצברים ופתוח בשבת

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם

אני לא מהאיזור,אך מניח שגם אצלכם יש אוטו דיפו,למרות שאני משתדל לא לקנות שם בגלל המחיר אך כשאין ברירה אז מסתפקים בהם.

פורסם

אצל חבר הפורום, זאהר (ניג'ם), ב"מוסך זאהר" שבעוספיה, טל' 04-8391871 או 04-8390311

כשאתה בא מכוון מערב לכוון דלית אל כרמל, אתה עובר את כל הרחוב הראשי של עוספיה ואח"כ הוא יורד בירידה ובקצה הירידה בצד ימין (ליד פנצ'ריה) ויש גם שלט של המוסך.

האבא, יוסף, אדם מדהים וג'נטלמן אמיתי.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

:-) תודה רפי על ההמלצה, תאמין לי אין עליך.

יש לי סטוק של מצברים, גם מצברים במחיר פצצה עם שנה אחריות

פורסם

כן יש למזדה לנטיס וגם לכל סוגי הרכב .

יש לי גם מצברים גדולים לטרקטורים ומשאיות.

למזדה צריך מצבר 60 א"ש גבוה שהולך גם לסוברו :-)

פורסם

הי

מנסיון אישי כשהתפגר המצבר הינעתי (עם כבלים) ונסעתי ישירות לאוטו דיפו, שם יש מצברים לכל כיס מזול (סיני), ורטא, שנפ ועוד.

הם פותחים ב10 לדעתי לא רע כלל.

פורסם

זה באמת קרוב אלי, אבל הם דופקים מחירים, לא? איזה מצבר מומלץ לקנות שם לרכב הנ"ל? האם כדאי שהם יתקינו?

• תוכן חדש...