Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

עם אפשר המלצות למידבאס בגודל 6 וחצי להשלמת אילייט 3 חלקים

עד 1000 ש"ח

שינגן בנפח של הדלת (הכוונה רמקול שלא דורש בנייה של כמה ליטרים)

כרגע ינגן בדלת לא אטומה בהמשך הדלתות יהיה אטומות (הרכב בתהליכי מכירה חבל לאטום)

אני יודע שכולם יגידו לי שעדיף לישמוע אבל אין לי איפה ואין לי אפשרות להגיע למפגשים שומר שבת:bday:

הסט יחובר למגבר שיש בחתימה

אבא נוסע לסין אז התיכנון זה אלפיין 9887 עם פרוססור ומגבר ואז הכול יחובר אקטיבי

ועוד שאלה האם הסט יכול לנגן בינתיים רק עם טוויטר ומידבאס

אני לא רוצה לעשות גם בנייה למיד כי כמו שאמרתי הרכב בתהליכי מכירה

MKVI GTI 2011

למכירה דאבל דין alpine w505

פורסם

האידיאל לשילוב זה הוא כמובן הוופרים של ההייבריד אוביישן.

למרות שאני לא פוסל גם אלמנטים משלל החברות המוכרות כמו סקאן-ספיק ,ויפה,פירלס וכו'.

השאלה היא מה התקציב שלך.?

under construction..

פורסם

יש ביד 2 מיד באס 6.5 של אלייט בדיוק באלפייה (ואני לא מפרסם עם אינטרס, אני בעצמי חרמן עליו, אבל אין לי תקציב)

קפוץ עליו עם השיניים

מתחדשת*

פורסם

במחיר הזה אתה יכול בהחלט ללכת על ההייבריד אוביישן.

בנוסף, אתה יכול לשקול ייבוא אישי של אלמנטים אחרים כדוגמאת אילו:

1Vifa PL18WO09-04 PREMIUM LINE 7" Woofer

פה אתה יכול למצוע עליו מידע ומקום לרכוש:

http://www.madisound.com/catalog/product_info.php?cPath=45_228_256&products_id=1141

לדעתי הוא מאוד מתאים לאילייט בתור וופר.

under construction..

פורסם

יבוא אישי זה קצת בעייתי בישבילי אני לא כול כך שולט באנגלית וביכלל ליבא אף פעם לא ניסתי אז מיבוא נירד

ולרומק הבנתי שהאייליט עדיף להשים אותו בתיבה של 5-8 למרות שראיתי שמישהו פה שם אותם בדלת אטומה ונתן לו תוצאה טובה

אבל עם כבר קונים מידבאס אז עדיף ליקנות מידבאס שיכול לנגן בנפח של דלת בכול זאת תודה על ההצעה

MKVI GTI 2011

פורסם

האבוק 7 אינטש של AA - אני לא זוכר אם הוא נופל לך לתקציב או לא אבל זה די קרוב ושווה בדיקה.

חיה רעה וקלה מאוד להתקנה - מגנט פצפון ותוצאה מפתיעה - תריץ חיפוש על הודעות של רוני (יגאל-בנץ).

אני באופן אישי אוהב מאוד את המידבאסים של אילייט עצמו אבל בגלל שאתה רוצה שהם ינגנו לנפח הדלת - הייבריד בהחלט ההמלצה הכי טובה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש למישהו עוד המלצות

ומה עם focalים hertzים איך הם ישתלבו עם הסט הזה

MKVI GTI 2011

פורסם

FOCAL - הK2P לפחות - מרגישים התנגשות של אופי צליל כי ההבדלים חדים מאוד, המידבאס בפוקל הוא מאוד חסר ליטוף והוא אגרסיבי ופאנצ'י מאוד בזמן שהטוויטרים של מורל מזדחלים מאחוריו - הכוונים קשים יותר במצב כזה אבל השילוב סה"כ לא רע.

שילוב טוב למורל אילייט לדעתי יהיה מידבאס של סיז או מידבאס של סקאן ספיק למשל ודווקא פחות הגרמנים הקלאסיים נוסח אטון, MBQ או צרפתיים ואיטלקיים כמו הרץ ופוקל.

דיינא אודיו תהיה המלצה חמה ביותר אם תצליח להשיג.

DLS - דבר עם מתן.

לא חסר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא חסר

כן ... בטח... גמ לי מעניין מה יכול להחליף מידבאס ELATE ....ש לא יהיה פחות טוב ב רמה של טויטר ומיד ב....

עד 1000 ש"ח

אני מחפש לשדרג מידבאס ELATE ... ולא מצתי משהו פחות ...מ2000

• תוכן חדש...