Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על תוקף תביעת ביטוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כמעט שנה (במרץ 2008) היתה לי תאונה קטנה ללא נזק משמעותי כאשר פניתי לאחר שעצרתי בתמרור עצור והרכב שעבר לפני עצר בפתאומיות ונכנסתי בו מאחורה. מכיוון ושנינו היינו אחרי תמרור עצור והמהירות היתה כמעט אפס, לא נגרם לי נזק כלל ולבחור השני רק התקלף טיפה הצבע ונוצר קימוט בטמבון בקוטר של 3-4 ס"מ בערך (צילמתי הכל). למרות שהחלפנו פרטים בינינו, הבחור התעקש שלא להפעיל את הביטוח ושאני אתן לו במקום צ'ק על סך ההשתתפות העצמית שלי לתיקון הנזק. סירבתי בתוקף. אמרתי לו שלא אכפת לי לשלם עבור הנזק כמובן, אך לאחר שהוא יתקן אותו ויביא קבלה מכיוון וייתכן וסכום התיקון הכולל יהיה פחות מסך ההשתתפות העצמית של הביטוח שלי, שכן מדובר בנזק מזערי. עד היום הבחור לא חזר אלי ואני גם יודע בוודאות שעדיין לא תיקן את הנזק מכיוון וראיתי את הרכב. מאז כבר מכרתי את האוטו שלי ועברו שמונה חודשים. השאלה היא, במידה והוא פשוט איבד את מס' הפלאפון שלי או משהו כזה, ויש לו את כל פרטי הביטוח שלי - אין איזשהו פרק זמן מוגדר להגשת תביעה עקב תאונה? כלומר, האם גם עוד עשר שנים הוא יוכל להגיש תביעה בביטוח על תאונה שאירעה לפני זמן רב?

תודה מראש על כל תשובה.

פורסם

התוקף של תביעת נזק בלבד הינה כחצי שנה...

אתה את שלך עשית, נתת פרטים, הצעת לשלם, כנראה שהוא החליט לא לעשות מזה עניין, או שהוא תיקן ואיבד את המספר שלך, אחרת הסוכן שלו היה מאתר את הסוכן שלך על פי פוליסת ביטוח.

אין לך מה לדאוג ...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...