Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יאיר, שמע. אני וכל הכותבים האחרים כאן מלאי כוונות טובות, אבל גם אתה צריך להשתדל קצת.

לאחר שנסיים את הדיון הארוך הזה וכל אחד מאיתנו ילך לדרכו, הוא ישאר בארכיון הפורום, וכל מי שיחפש דיונים בנושא C5 יגיע אליו. לכן, יש חשיבות לשורה התחתונה של הדיון, גם אם אתה לא ממש מתעניין בדורות הבאים.

אני שוב שואל: המכונית נוסעת פחות טוב מכפי שנסעה כשהתקלה הופיעה ?

תשובה חיובית לשאלה הזו מלמדת כל מני דברים על חברת הליסינג ממנה הרכב נרכש ועל המוסך המטפל.

היא לא מלמדת כלום על C5 באופן כללי.

אם, לחילופין, המכונית נוסעת כפי שנסעה מלכתחילה אזי השורה התחתונה של הדיון היא :

היה קלקול במכונית והוא תוקן לשביעות רצונך, אבל במאמר מוסגר אתה מעוניין לשתף את הקוראים בכך שלטעמך, C5 עם מנוע 1.8 לא מתאימה לתושבי הגליל. אני לא בהכרח מסכים עם מסקנה כזו, אבל זכותך לאחוז בה.

העניין הוא שמקריאת ההודעות שלך לא ברור מי מהאפשרויות נכונה ?

האוטו עדיין מקולקל באשמת המוסך וחברת הליסינג?

או שהוא תקין, החלטת לשתף אותנו בכך שהוא איטי לטעמך, ובמקרה עשית זאת באותו שרשור בו דיווחת על תקלה שהיתה ואיננה?

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני רוצה להוסיף עוד משהו חשוב ע"פ ניסיון של כמה שנים עם הדגמים הללו:

כשהמכוניות הללו מתיישנות (ולפעמים גם כשהן חדשות - וזה תקף לגבי כל רכב !!!) הפערים בביצועים גודלים ככל שהרכב מוזנח\מטופל כראוי. ה 1800 מטיבו אינו חורך אספלט - ולכן רכב מוזנח גם עלול להראות ביצועים נחותים. במה זה קשור ? בלאי מנוע וטבעות אטימה בבוכנות, מצב מערכת ההזרקה, מצב הגיר וכד'.

לראיה: נתקלתי לפני שבוע ב C5 1800 שנוסעת לא פחות טוב ממנוע 2000 סמ"ק ב C5-ים שנסעתי עליהן. לשלילה: ברוב המקרים אני מרגיש (מבלי לבדוק קוד דגם מנוע) את החולשה של ה 1800 ומזהה אותה מייד עם לחיצה ראשונה על הגז.

לא ברור לי מה תוקן\הוחלף ברכב בזמן שהייתו במוסך.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

*כשקיבלתי את הרכב הוא נסע לדעתי תקין, אבל בצורה כבדה, נאמר לי שהוא יותר כבד ומקסנטיה ולכן הוא יותר עצל.

*קיבלתי את ההערה עקב כך שהביקה הראתה שהרכב תקין גם מנוע וגם מסביב.

*בוצע בכל זאת טיפול בכדי לישר קו כלשהו של נוזלים ופילטרים (ולאגים)

*כל מה שיצא המרכב היה במצב איום ונורא. פלגים עם אלקטרודות גמורות,פילטר אויר שחור ושמן מריח רע.

*הרכב נעצר לפני כשבועיים ומאז ועד היום לדעתי הוא לא תקין .

*לצערי יש בעברי ובמקצועי מעט מכונאי רכב והרבה הנדסת ומכונות ביום יום ואני יכול להריח כאן בעיה רצינית של סחיבה חוסר כוח או ???משהו שקשור בבעיה לא סטנדרתית של מכונה, איני יודע עם זה ספציפי לרכב הזה אבל קיבלתי דעות של רבים מחברי ואמיתי שהC5 רכב בעיתי ביותר כמה שניסית לתקן את הדעה אני חוזר על כך שאיני מצליח.

הרכב שהה שבוע + במוסך שלכל הדעות רציני מוסך צמרת ויצא משם עגלה.(אני נתתי יד חופשית ללא הגבלת כסף לכל טיפול שלא יבוצע ע"י הליסינג כאחריות אבל לא היה להם מה לבצע שלא ביצעו,)

בשורה התחתונה הבעלות עדיין של אופרייט ליס עקב עצירת ההעברה בנתיים

אין לי יותר מה להוסיף ולא אמשיך

הלוואי שיהיה שבת שלום לכולם ושלא תתקלו במכוניות כאלא.

פורסם

אתה ממשיך להסיק מסקנות על ה C5 על סמך רכב עם בעיה שלא באה לידי פיתרונה עד היום.

למישהו מחבריך היתה C5 בעייתית אן שזה מסיפורי החברה אשר שמעו מהמוסכניק שלהם ??

אני מחזיק סיטרואן , בין סיפורי הבדים ולבין המציאות המרחק גדול.

נפלת על רכב שהוזנח לפי עדותך , החזר אותו ובקש רכב אחר, הפעם קח אותו לסיבוב ובדוק את טיבו לפני שאתה סוגר עניין.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לא ברור לי למה לא ביטלת את העיסקה בימים שהרכב שכב מפורק במוסך - הרי לא הועברה הבעלות.....

היו מחזירים את הכסף ומוכרים לפראייר הבא.

אגב- מצב של תחזוקה מחפירה היית יכול לגלות בקלות אם היית מבצע בדיקה עצמאית שיטחית לפני המכירה.

הרכב בכלל נלקח לבדיקה במכון בדיקה או שגם כאן סמכת על חברת הליסינג?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אגב- מצב של תחזוקה מחפירה היית יכול לגלות בקלות אם היית מבצע בדיקה עצמאית שיטחית לפני המכירה.

איך בדיוק ניתן לזהות תחזוקה מחפירה בבדיקה שטחית? אשמח ללמוד!
פורסם

בוא ננסה לעשות קצת סדר.

אנא ספר לנו מתי נרכש הרכב (לפי מה שהבנתי, הוא נרכש במצב נסיעה תקין), כמה קילומטרים עשה מאז ועד הטיפול שביצעת (לבד?), איזה שמן מילאת, מה היה מצב השמן שרוקנת (הייתה בוצה?), היכן מילאת דלק לאחר הטיפול?

פורסם

שמר שלום רב.

הרכב עבר בדיקה בבחן.(CO ומנוע תקין אין פגיעות מתאונות, תיקון פחחות בדלת ימין אחורית תיקון פחחות בפגוש אחורי)

בשורה התחתונה כל מה שנכתב בבחן טופל.(הוחלף צינור הידראולי של ההגה מהמשאבה, צמיגים קדמיים ,)

אחרי 150 ק"מ הוחלף שמן 15W50 של TOTAL הוחלף שמן גיר מה שמוכרים בסיטרואן איני זוכר לא נשאר לי בקבוק. הוחלף פילטרים אויר שמן ופלאגים(לא מקוריים).(במוסך ) הרכב יצא בנסיעה , בוצעו עוד נסיעות סכ"ה 400 ק"מ וזהו החליט לעצור,החלפתי אישית פילטר דלק היה שחור וניקיתי בית מצערת היה מלא בוץ. הובא למוסך צמרת שם הוחלט לבצע אינפוזיה,שם הוחלט לפרק טיינמינג לבדיקה, שם הוחלף מנוע צעדים, שם לטענתם הוחלף מחשב הזרקה.הרכב יצא מהמוסך, נסעתי עוד משהו כמו 450 ק"מ , אני מתדלק בתחנת פז שבה אני מתדלק כל הזמן את שני הרכבים האחרים שיש ברשותי.הרכב הרגיש מאד כבד ונאמרו דברים לגבי הפלאגים , החלפתי אותם למקוריים . הוכנס BK44 לדלק פעמיים, הרכב עדיין מרגיש כבד מאד,

התרשמות של אשתי שהרכב תקין וביתי שלקה אותו לסוף השבוע אומרת שהוא פשוט שקט ולכן לא מרגישים את הנסיעה והוא נוסע בסדר, לדעתי לא לגמרי .

מד הסלד בטורים סרק אינו קבוע כמו שאני מכיר ממכוניות אחרות . ולדעתי עדיין הסחיבה לא משהו.

הרכב עבר 99K ק"מ מודל 2005.

השמנים ,הפילטרים,הפלאגים שיצאו מהרכב היו במצב מכפיר.

תודה לכל המגיבים למדתי רבות.

• תוכן חדש...