Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המערכת שלי- BY YEHIEL!+ תמונות..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש ותיהנה. שמח בשבילך שאתה מבסוט ושיחיאל פתר לך את התקלות.

לזה שביקש, אתה יכול להגיע ליחיאל כאן.

אגב, לא כולם מחפשים מערכות "משוגעות", לא לכולם יש את התקציב לכך, ולאחרים יש דווקא את התקציב אך יש להם סדרי עדיפויות אחרים.. לא צריך להתנפל ולומר שאם זה לא מערכת ב30 או 50K זה לא "זה".

מצד שני, צריך להיות פרופורציונאליים, ולא לומר ש"שמעתי מערכת במקרה באותו זמן ההתקנה ששוה מעל 30 אלף עם מגבר גנסיס וכל הטופ של הטופ מצטער לא היו הבדלים משמעותיים". כי זה יתכן רק אם אחת או יותר מהסיבות הבאות נכונות:

1. המערכת הייתה מותקנת ברישול.

2. המערכת הייתה מכוונת ברישול.

3. "הטופ של הטופ" לא היו בדיוק "הטופ של הטופ". מגבר ג'נסיס הוא לא קוסם, אם ישודך ל 6X9 של קנווד..

בשורה התחתונה, מה שחשוב זה שתשב ברכב ותהנה ממוסיקה. בשביל זה השקעת זמן וכסף. ואם אתה נהנה, זה הכי חשוב.

ושוב, תתחדש!

פורסם

אני מבין שאתה מנסה לרמוז שבתור אחד שכן היה שם בעסק, ראית ושמעת שהמערכת של "הג'נסיס וכל הטופ של הטופ", הייתה נשמעת אותו דבר כמו מערכת של "קומפוננט מורל טמפו

6*9 מורל טמפו

מגבר סרווין ווגה 400.4

מונו בלוק פרסנס אר 600

סאב 10אינץ סרווין ווגה

מנחת 4CH של פריפרל"

אפילו ולמרות שההתקנה שביצעת הכי מקצועית והמערכת הכי מכוונת.

ולמרות שאותה מערכת של "הג'נסיס וכל הטופ של הטופ", הייתה מורכבת כמו שצריך, מכוונת כמו שצריך, ובעלת רכיבים איכותיים באמת, חוץ מהג'נסיס..

ואתה מתכוון ברצינות לכך, נכון?

אגב, קרא שוב את התגובה הראשונה שלי בת'רד הזה. אני מחמיא לו, שמח בשבילו שפתרת לו תקלות, ואף מפנה לינק להקל על חבר שמחפש אותך, אך במקביל מנסה לומר לפותח הת'רד להמנע מהקבלות ומפרופורציות לא נכונות כפי שהוא עשה.

עכשיו יבואו חוכמולוגים ויגידו שיש המון מערכות של 5K השקעה, שנשמעות טוב יותר ממערכות של 30K. זה נכון ואני יודע את זה. אני גם מכיר מערכות כאלה היטב. אבל זה נכון בדיוק עם אותם הסתייגויות שכבר כתבתי. שאותן מערכות של 30K שנשמעות פחות טוב הם או:

1. המערכת הייתה מותקנת ברישול.

2. המערכת הייתה מכוונת ברישול.

3. ה30K הושקעו בלי שום יחס נכון וראוי בין הרכיבים.

כי ברוב המוחלט של הפעמים, מערכת ב30K מורכבת כמו שצריך, מכוונת כמו שצריך, ובעלת רכיבים איכותיים באמת, תהיה בהכרח נשמעת טוב יותר ממערכת של 5K - הגם ולמרות שמורכבת כמו שצריך ומכוונת כמו שצריך.

אבל בוא לא נקלקל את השירשור, לא זו מטרתו.

פורסם

לא צביקה זו לא מטרת השרשור יש אנשים שהאוזן שלהם מספקת אותם גם אם רמקולים של שקל 20 אגורת וזה ישמעה באוזניהם מיליון דולר והם לא ידעו להבדיל בן מערכת של 5 אלף לבן מערכת של 30 אלף וגם ב5 אלף הם יקבלו סיפוק והנאה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

אז למה להשקיע 5 אלף מלכתחילה, אם הסאונד שיתקבל גם ממערכת של אלף שקל או פחות ירצה אותם?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לא הבנת אותי נכון :(

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
מתן איזה השואת אתה נותן אני לא סובל קוויאר אני מעדיף צלעות כבש:twisted::lol:

יחיאל אם אתה מגיע למיפגש על האש הקרוב אני מארגן לך צלעות כבש :-):-)

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

*******חבריה אתם לא הבנתם אותי נכון*******

אני לא ילד שחש שמה ששלו הוא הכי טוב.

המערכת של זה שהתקין ג'נסיס נשמעת יותר טוב מדוייקת יותר דופקת יותר מרגשת יותר ה-כ-ל!

אני התכוונתי לעשות השוואה בכדי להראות כמה שאני מרוצה !

ושאני, עצמי,אסף, יעדיף לחסוך 30K+- ולשים מערכת כמו שלי ב6 7K.

אם המערכת של ה30K הייתה עולה 12 13 הייתי חושב לשים אותה. אבל בשביל הפרש מחירים כזה עדיף לפספס כמה "אפקטים" או "אלמנטים" WHATEVER ולא להשתגע עם סכומים מטורפים!

בכל אופן..! חח הבחור עם המערכת ב+30 מרוצה ואני מרוצה. כולם מרוצים. הכל טוב!

יום טוב שבוע טוב. יאללה לעבודה

*לחלק מהאנשים תפסיקו להיות קטנוניים תפרגנו.... גם אם(ואני בטוח) שלכם יש מערכות יותר טובות ויותר יקרות עם סאבים כפולים*7 ו90 מגברים וכל אלה תלמדו לפרגו לזולת לא יקרה כלום.

חג שמח לכולם!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...