Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה אנשים....

קניתי לפני שנה וחצי קומפוננט של איפיניטי קאפה 5.25

אחרי התנסות איתם והכול אפר להגיד שרמקול נחמד... זאת אומרת כן הוא נותן את העוצמה והאיכות היחסי שאתה מצפה מרמקול ששוה 1000 שקל...

אבל עכשיו אפשר להגיד שדי נמאס לי ממנו ולאט לאט גם היבנתי שהרמקול הוא נחשב בגדר ה"נחמד"

עוד חיסרון אחד שלא אהבתי הוא שטויטר שלו ממש צורם והמידים יותר נוטים לכיון המתכתי מבחינת סאונד...

אחת הבעיות הגדולות שלי פה הם:

יש לי אאודי A3 שנת 2001. ומי שמכיר יודע שאין מקום להכניס רמקול יותר גדול מ 5.4 ויותר מיזה - אין אופציה לרמקול עם מגנט גדול כי פשוט אין איפה להכניס אותו מבחינת עומק.

אפשר להגיד שקניתי את הרמקול רק ביגלל שיש לו מגנט ממש קטן (אפילו לא מגנט אלא מן צלעות קירור כאלה בצורת ריבוע קטן)

מה אני רוצה מכול העניין? שאתם המומחים תנסו להציע לי פתרונות למה שאפשר לעשות במיקרה כזה במידה ואני רוצה לשפר בכה רמות יותר את הבה הקדמית שלי... הייתי רוצה לקבל יותר עוצמה יותר איכות וכמובן שסאונד יותר רך והכי הכי חשוב מיד וואקלי כי אני ממש חולה על זה

תודה לעוזרים, פתרונות עצות וסתם תגובות על המצב יתקבלו בברכה :)

חג שמח :-P:-P:-P

שחכתי לציין שהרמקול מחובר למגבר רוקפורד P4004

פורסם

מבחינת הגודל והעומק של ההתקנה חשבת על טבעות?

זה יכול לשנות את גודל הרמקול שתוכל לשים או את עומק ההתקנה וכך תוכל לשים רמקול עם מגנט יותר גדול.

בעיקרון אתה יכול לנסות את המורל הייבריד אוביישן או דוטק אוביישן שאת שנייהם ניתן למצוא במידה של 5.25'',אולי סט של הייבריד אודיו קלארוס אבל אני לא בטוח לגבי גודל המגנט שלו,אולי איזה סט של פוקל מסידרת הסלים שלהם או משהו בעל מגנט יחסית קטן.

בעיקרון הכי טוב שתיגש למתקין טוב ותבדוק אצלו מה יכול להיכנס ומה לא ותדבר איתו בקשר לטבעות ואז תתיעץ בפורום לגבי איזה סט לקחת.

דרך אגב מה התקציב?

מקווה שעזרתי.

פורסם

אצלי ברכב זה בעיה כי אי אפשר לפרק ....

זה לא פלסיט שיוצא חיצוני או משו כזה... צריך להוצא את כל הדלת לשים תבוקסה ואז לכסות על זה

ביגלל זה אי אפשר לשים טבעת חיצונית

פורסם

תנסה לדבר עם מתקינים שמכירים את הרכב והם יוכלו לתת לך חוות דעת לגבי אם ואיך אפשר לפתור את בעית הגודל.

(וכן , הגודל קובע) :wink:

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...