Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על מגבר CA470 Harman Kardon

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הייתי אצל המתקין שאמור להרכיב לי את המערכת לרכב שלי ,

החלטתי בשעה טובה ללכת על קומפוננט של מוריל אליטה 6 .

המתקין המליץ לי על מגבר

CA470 Harman Kardon

4ערוצים .

מישהו מכיר את המגבר הנ"ל ? האם הוא מספיק טוב לקופוננט של מוריל?

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ישן, אולד סקול אמיתי ועובד בתצורת "High current". הבעייה היא שהוא חלש. מאוד.

עם כל הצער שבדבר - המגבר הזה לא מתאים לאילייט.

אגב, לא מזמן מישהו ניסה למכור מגבר כזה במחיר מופקע. חבל שיש כאלה שמנסים לעשוק.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הוא עולה בסביבות 2000 שקל .

תמליץ לי בבקשה על מגבר ל-מורל . במחיר של עד 2500 שקל.

תודה.

נ.ב "מגבר עם 4 יציאות או מגבר עם 6 יציאות" "6 יציאות כדי להוסיף רמקולים מאחורה" .

פורסם

2000-2500 ואם עדיף יותר אז אני יכול להגיע ל 3 אלף.

פשוט משהו שיתאים לקופוננט.

"אגב מדובר בקופוננט מורל אלייט 6 3WAY 200RMS"

פורסם

אתה יכול לחפש מגברים כמו:

נאקמיצ'י PA2004 או המחליף שלו.

אודיסון SRX4 (או LRX מיד שניה).

טרו-טקנולוג'י S44 מסדרת הSTEAL.

יש גם מישהו שמוכר יד שניה את הדואל מונו של ג'נסיס במחיר הזה, אני חושב שזו תהיה הבחירה הכי טובה מבין כולם, למרות שזה 2 ערוצים אבל את האילייט 3WAY הוא יגביר מצויין ויתן תוצאה נפלאה.

זה הקישור:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=217708

לטעמי זו האופציה הכי טובה שאני רואה בתקציב הנ"ל כרגע.

under construction..

פורסם

תודה על המאמץ אבל אני לא מעוניין ביד שניה . אני מחפש חדש עם אחריות .

והאמת הרבה המליצו לי על Sundown Audio SAX-100.4 אבל למה כולם סגורים רק עליו?

מישהו שמע את המורל על המגבר הנ"ל?

באיזה מגבר אתם מגבירים את האלטה 6 שלכם?

פורסם

מצטרף להמלצה על הדואל מונו. זה אומנם יד שניה , אבל פשוט מגבר משובח .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
איתמר היקר, אתה לא מבין שאני עממי פשוט שלא מבין מזה high current, תסביר. :grin:

ממממ....

A "high current amp" is an amplifier that has a significant amount of current that it can deliver, largely because the amplifier 1) has a very large power supply, and 2) has high quality output transitors capable of using that power to deliver the signal to the speakers. You can spot a high current amp because the manufacturer will almost invariably specify how much power in "amps" can be delivered by the amplifier. Another way they may signal a high current amp is when they specify a high "IHF Dynamic Headroom" in excess of 1 db. The dynamic headroom rating tells you how much additional power the amp can deliver for a 10 millisecond period over its rated power. So, for example, a 75 wpc amp that can deliver 1.0 db of headroom is capable of hitting 100 wpc for short bursts (in order to respond to the music signal). A 3 db headroom rating will mean that the amp is capable of doubling its rated power for short bursts. Manufacturers who build high current amps include NAD, Sunfire, and Harman/Kardon.

או בעברית, מוזיקה כל הזמן משנה את הקצב ואת העוצמה שלה. מגברי היי קארנט מסוגלים, באופן זמני וקצר, להעלות את ההספק שלהם ואף להכפיל אותו בזמן "פיקים".

איך זה קורה? פשוט מאוד, בזכות המשפט הבא:

The final piece of this puzzle is that watts are not a realistic measurement of power.

כוח אמיתי של מגבר לא נמדד בוואט או ב RMS. כוח נקי הוא פונקציה של זרם הנמדד באמפר. מגברי היי קארנט הם בעלי ספק כוח גדול ובעלי טרנזיסטורים איכותיים מאוד, מה שמאפר להם לשלוח את כל הכוח לרמקולים.

אם לסכם את העניין אני חושב שאפשר להגיד שמגבר היי קארנט יהיה מגבר חם ודינאמי יותר, אך בו בזמן זולל חשמל ובעל הספק מוצהר נמוך משמעותית ממגברים שהם לא היי קארנט.

ועכשיו, אחרי כל זה, אני חש צורך להתוודא על פדיחה שכן המגבר שהוא מדבר עליו הוא לא מגבר אולד סקול בכלל, אני התבלבלתי עם מגבר אחר של הרמן בעל שם דגם דומה.

המגבר שהוא מדבר עליו נמצא כאן, והוא כבר הרבה יותר לעניין ונראה מעניין מאוד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

דואל מונו +1

באמת משובח....,מוזיקאלי,מפורת,שקוף...

אחרי break-in הוא נשמע מעולה.(לקח לו איזה 50 שעות .....אבל היה שווה לכקות :) )

HU - Alpine 9815 / front amp - Genesis Dual Mono

component - Xtant Slim xcs2.25 5.25

sub amp - Genesis profile sub / subwoofer - Genesis Audiophile 25.01

פורסם

איתמר, יש לי רעיון.

תעלה את העבודות שאתה צריך לעשות בקורסים לכאן. בזמן שחברי הפורום יעבדו על זה, יהיה לך זמן פנוי לכתוב עוד הודעות כאלו..:wink: הזכרת לי את המאמרים המתורגמים שלך.. :-D

תודה!

פורסם

יפה איתמר. כולם מדברים כאן על וואטים RMS....ולנתון האמיתי לא מתייחסים.

בclass A כמה כברRMS?

25 וואט ? אבל איזה current....!

HU - Alpine 9815 / front amp - Genesis Dual Mono

component - Xtant Slim xcs2.25 5.25

sub amp - Genesis profile sub / subwoofer - Genesis Audiophile 25.01

• תוכן חדש...