Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב ושבת שלום לכולם.

בקרוב מאוד אבי מתכנן לרכוש גיפ' חדש. לאחר בירורים היום הוא יכול לרכוש סובארו B9 ביבוא אישי מארה"ב בכ250K לעומת 350+ בארץ.

האם המחיר מצדיק את הרכב? אשמח לקבל בכל אופן חוות דעת על הרכב ספיציפי והאם באותו מחיר(250) ישנו גיפ' אחר שיעמוד בדרישות למטה?

דרישות מהרכב:

5 מושבים לפחות.

נוחות.

מנוע "בריא".

4X4 (לא מחייב נעילות דפרנציאל וכ'ו אך אם קיימת האופציה ברור שזה עדיף).

בתודה,בן.

Got To love It

פורסם

אני הייתי באחד מהאירועים של סובארו ב"אלטרנטיבי" יצא לי, לנהוג על הטריבקה (B9) ואני חייב לציין שהאוטו ניראה ענק מבחוץ אבל בפנים אתה מרגיש "מאובטח", זאת אומרת שעדיין נוח ומרווח למרות הגודל בחוץ. נכנסתי איתו למיני שטח שאירגנו שם באזור בפניות שניראה, לך שצריך לקחת רברס ואגב המצלמה האחורית נכנסת ישר לפעולה כאשר מכניסים, את ידית ההילוכים ל-R הטריבקה נכנסה כמו גדולה בסיבוב. מבחינת המנוע הוא פנינה רצינית אחרי נסיעה יחסית קצרה בכביש צדדי, ליד מושב רמת הכובש היה שם כביש ממש אבל ממש ריק ממכוניות, אז אמרתי לעצמי למה לא לנסות את הרכב. לקחתי את הפנייה מהרמזור העברתי את הידית הילוכים למצב S (ידני) ולחצתי חזק!!! על הדוושה הרכב מגיב מהר, עם כל המשקל שלו ומגיע למהירויות שאני לא רוצה לציין אבל מגיע למהירויות יפות, יש לו מנוע מאוד חזק מבחינת תצרוכת דלק אני לא יודע. מבחינת האבזור הרכב שנמכר בארץ מאובזר מאוד מאוד יפה אם נתחיל בקצר ריפודי עור ,טלוויזיה ,DVD ,פנסי קסנון,מצלמה אחורית,חלון שמש,וכ'ו אבל יש עוד רשימה ארוכה...

לפי דעתי במחיר הזה מה תמצא כבר מיצובישי אוטלנדר או שברולט קפיבה, פורסט טורבו, ראב-4 לא ברמה בכלל של הסובארו B9 לפי דעתי מומלץ וכדאי מבחינת המחיר בהצלחה.

יניב

פורסם
אשמח כמו כן לקבל חוות דעת לגבי גיפ' גראנד שירוקי.

יקר מאוד.

הוא איכותי פחות, לא איכות שתצפה מרכב יקר, הוא מרווח בצורה מספקת.

יותר מזה, אינני יודע, אבל אחרי נהיגה באחד כזה ממש לא התלהבתי.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

יצא לי לנסוע כמה ימים בLEXUS GX470 מארה"ב. לדעתי נורא מאכזב לקנות רכב שמפוצץ בשכלולים אלקטרוניים שלא עובדים.

נתחיל ממיילים ומעלות פרנהייט בדאשבורד ומזגן. נמשיך עם DVD שנעול לריג'ון 1 בלבד. מערכת ניווט לוויני אמריקאית שאין בשבילה מפות ישראל. אפילו טלפון לא עבד כמו שצריך כי הוא מיועד לעבוד עם טלפונים של AT&T בלבד. עזבו אותכם מטלפון. רדיו רגיל לא קלט כמו שצריך כי התדרים שונים.

בקיצור אכזבה טוטאלית, למרות מתלים הפנאומטיים ומנוע 4.7 עצבני.

פורסם

אשמח לקבל עוד כמה חוות דעת לגבי הרכבים שציינתי.

-סובארו B9.

-גראנד שירוקו.

-עוד אופציה שאולי תלקח בחשבון שהיא טוארג.

כל אחת מבין האופציות(שאולי בהמשך יגיעו עוד אופציות) ירכשו ביבוא אישי ולא בארץ עקב ההבדל המשמעותי במחיר!

בתודה,בן.

Got To love It

פורסם
אני הייתי באחד מהאירועים של סובארו ב"אלטרנטיבי" יצא לי, לנהוג על הטריבקה (B9) ואני חייב לציין שהאוטו ניראה ענק מבחוץ אבל בפנים אתה מרגיש "מאובטח", זאת אומרת שעדיין נוח ומרווח למרות הגודל בחוץ. נכנסתי איתו למיני שטח שאירגנו שם באזור בפניות שניראה, לך שצריך לקחת רברס ואגב המצלמה האחורית נכנסת ישר לפעולה כאשר מכניסים, את ידית ההילוכים ל-R הטריבקה נכנסה כמו גדולה בסיבוב. מבחינת המנוע הוא פנינה רצינית אחרי נסיעה יחסית קצרה בכביש צדדי, ליד מושב רמת הכובש היה שם כביש ממש אבל ממש ריק ממכוניות, אז אמרתי לעצמי למה לא לנסות את הרכב. לקחתי את הפנייה מהרמזור העברתי את הידית הילוכים למצב S (ידני) ולחצתי חזק!!! על הדוושה הרכב מגיב מהר, עם כל המשקל שלו ומגיע למהירויות שאני לא רוצה לציין אבל מגיע למהירויות יפות, יש לו מנוע מאוד חזק מבחינת תצרוכת דלק אני לא יודע. מבחינת האבזור הרכב שנמכר בארץ מאובזר מאוד מאוד יפה אם נתחיל בקצר ריפודי עור ,טלוויזיה ,DVD ,פנסי קסנון,מצלמה אחורית,חלון שמש,וכ'ו אבל יש עוד רשימה ארוכה...

לפי דעתי במחיר הזה מה תמצא כבר מיצובישי אוטלנדר או שברולט קפיבה, פורסט טורבו, ראב-4 לא ברמה בכלל של הסובארו B9 לפי דעתי מומלץ וכדאי מבחינת המחיר בהצלחה.

יניב

גבר, חסרים לך איזה 20 סימני פיסוק אשר היו מקלים מאוד על הקוראים להבין את מה שכתבת.

פורסם

תבדוק טוב אני לא בטוח שאתה יכול.

יצא חוק שאומר שאתה יכול לייבא בייבוא אישי אך ורק אם הוא מיוצר בארץ ממנה אתה מייבא אותו.

כלומר - לא תוכל להביא מרצדס או אודי מארה"ב אלא רק מכוניות שמיוצרות שם.

למה זה?ככה - השוק האמריקאי ענק וחברות המכוניות לרוב מוכרות שם במחירים מגוכחים - אז מישהו שם למעלה תפס את העניין והבין שיש פה פתח לייבוא - כמויות מאוד גדולות של מכוניות.

קיצר אם זה מארה"ב - תוכל להביא בייבוא אישי רק אמריקאיות - או אחרות שמיוצרות (כלומר נבנות שם)

פורסם
תבדוק טוב אני לא בטוח שאתה יכול.

יצא חוק שאומר שאתה יכול לייבא בייבוא אישי אך ורק אם הוא מיוצר בארץ ממנה אתה מייבא אותו.

כלומר - לא תוכל להביא מרצדס או אודי מארה"ב אלא רק מכוניות שמיוצרות שם.

קיצר אם זה מארה"ב - תוכל להביא בייבוא אישי רק אמריקאיות - או אחרות שמיוצרות (כלומר נבנות שם)

נכון. לפני שנה הלהיט היה מרצדס S קלאס שיצא ממש כמעט חצי מחיר. אבל משרד התחבורה סגר את הפרצה.

בגלל זה השוס ההסטרי הוא Lexus. גם Infinity QX35 נדמה לי מאוד כדאי. ACURA בעייתית כי "מאיר" לא יתנו אישור שהם מוכנים לתקן את האוטו.

פורסם

אני חושב שהB9 המוצע בארץ היא גרסה אמריקאית, משמע : מיוצרת באמריקה. (בעיקר בגלל שבאירופה עדיין יש את הטריבקה הקודמת, עם הפרצוף המוזר) אבל נשמע מוזר גם העניין של התקן האירופי..

בקיצור יש אפשרות להביא מארה"ב טריבקה B9.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
עוד אופציה שאולי תלקח בחשבון שהיא טוארג.

על פי מה ששמעתי נכון להיום הופסק יבוא של טוארגים מארה''ב! אבל עם קשרים מסוימים ניתן לייבא מאירופה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
על פי מה ששמעתי נכון להיום הופסק יבוא של טוארגים מארה''ב! אבל עם קשרים מסוימים ניתן לייבא מאירופה.

בשביל לייבא מאירופה לא צריך קשרים. בסך הכל מחפשים את הרכב המבוקש ב- mobile.de ,

המבחר עצום. מכינים 280,000 שקלים ומעלה עבור הטוארג (תלוי בשנה, קילמטרז', מנוע ותוספות)

ופשוט שולחים את הרכב לארץ. יותר מזה, אפילו לא צריך לקבל אישור ייבוא מאחר ומדובר באותה הגירסה המשווקת בארץ.

Lexus CT200H

• תוכן חדש...