Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב לאחר מאמץ אין סופי הגעתי למסקנה ששיפוץ הרכב גדול עליי

אין לי מיקום נוח לעבודה , הרכב עומד באוויר פתוח וחשוף לגשם דבר שמאט לי את ההתקדמות השיפוץ

כשמחשיך אין ביכולתי להמשיך לעבוד ,תנאי תאורה מוגבלים

אין לי את הידע ו\או התקציב לבצע עבודות ריתוך ושיחזור חלקי פח חלודים ורקובים כרגע

והקש ששבר את גב הגמל היה שכנים שגרים 4 בניינים ליד החליטו להזמין משטרה ולהציע לי דו"ח בסך 1000 ש"ח על פתיחת מוסך לא חוקי והפרעה לסדר הציבורי .

אז קצת רקע על הרכב :

הרכב שנת 1979 , רישיונות מופקדים במשרד התחבורה (מוקפאים וניתן לשחררם בכל רגע ) ב 1.1.09 הרכב זוכה לתואר של רכב אספנות .

שמשות , מפורקות שלמות ומאוחסנות אצלי

רדיאטור פורק נשלח לשיפוץ שם הודיעו לי שזה חסר תקנה ולכן - חסר

אלטרנטור - פורק ובנמצא

דיסטרביוטר - פלטינות פורק ובנימצא .

פנסי חזית , ספידומטר , כסאות קידמיים ואחוריים מקורים פורקו ובנמצא.

סעפת יניקה שבורה ללא אפשרות שיקום , נזרקה ,סעפת פליטה ניזוקה בהרמת המנוף פורקה וניזרקה .

חלודה במצב מתקדם במקומות שרואים בתמונות , הרכב דורש שיפוץ מקיף והרבה סבלנות ואהבה .

קוראים לרכב ג'וני , על שם ג'ון קופר ולא ניתן להחליף את שמו יותר

להצעות 0502700205 עדיפות לשליחת SMS

דידי

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום לך

כאב לי לשמוע על שהרמת ידים בנושא המיני הנ"ל .

אשמח לגאול את המיני הנ"ל מאבדון ולנסות להציל אותה.

כתוב לי למייל כמה אתה מעונין לקבל עליה על מינת להעביר אותה לבעלותי .

[email protected]

בברכה

מינימן

חתימתי עברה על כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם

צר לי לשמוע על הפסקת השיפוץ בכל מצב עם מישהו יקח אותה ויצתרך חלקים יש לי למכירה במחירים סמליים: סעפת קרבורטורים חלונות ועוד כל מיני חלקים למכירה אשמח לעזור נא לשלוח הודעה מי שמעוניין.

מחפש מינימוק בכל מצב בלי קשר לדת צבע ונפח מנוע

פורסם
טוב לאחר מאמץ אין סופי הגעתי למסקנה ששיפוץ הרכב גדול עליי

אין לי מיקום נוח לעבודה , הרכב עומד באוויר פתוח וחשוף לגשם דבר שמאט לי את ההתקדמות השיפוץ

כשמחשיך אין ביכולתי להמשיך לעבוד ,תנאי תאורה מוגבלים

אין לי את הידע ו\או התקציב לבצע עבודות ריתוך ושיחזור חלקי פח חלודים ורקובים כרגע

והקש ששבר את גב הגמל היה שכנים שגרים 4 בניינים ליד החליטו להזמין משטרה ולהציע לי דו"ח בסך 1000 ש"ח על פתיחת מוסך לא חוקי והפרעה לסדר הציבורי .

אז קצת רקע על הרכב :

הרכב שנת 1979 , רישיונות מופקדים במשרד התחבורה (מוקפאים וניתן לשחררם בכל רגע ) ב 1.1.09 הרכב זוכה לתואר של רכב אספנות .

שמשות , מפורקות שלמות ומאוחסנות אצלי

רדיאטור פורק נשלח לשיפוץ שם הודיעו לי שזה חסר תקנה ולכן - חסר

אלטרנטור - פורק ובנמצא

דיסטרביוטר - פלטינות פורק ובנימצא .

פנסי חזית , ספידומטר , כסאות קידמיים ואחוריים מקורים פורקו ובנמצא.

סעפת יניקה שבורה ללא אפשרות שיקום , נזרקה ,סעפת פליטה ניזוקה בהרמת המנוף פורקה וניזרקה .

חלודה במצב מתקדם במקומות שרואים בתמונות , הרכב דורש שיפוץ מקיף והרבה סבלנות ואהבה .

קוראים לרכב ג'וני , על שם ג'ון קופר ולא ניתן להחליף את שמו יותר

להצעות 0502700205 עדיפות לשליחת SMS

דידי

כמה אתה דורש עבור הרכב?

שגיא

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם

החלטתי לא לוותר !

הלכתי מדדתי ערכתי וחישבתי הזמנתי פרגולת עץ .... שיהיה איפה לאחסן , חבל למכור היא לא אוכלת ולא שותה ואת הכסף שלה כבר שילמתי . אני חייב לסיים את הפרוייקט הזה!

פורסם

כל הכבוד, שיהיה בהצלחה ואל תיכנע,

עם כל הכבוד לחבריי הפורום, לא הבנתי את ההסתערות הזו על חבר במצוקה. במקום לנסות ולעודד לשפץ.

משכנתא זה קל

פורסם

דידי ידידי

המלצה שלי לא רק לךאלה לכול המשפצי המיני במיוחד

רצוי לפרק את כול הרכב ולהשאיר רק שילדה בלבד ואחרי זה להתחיל לעבוד על הפחחות משני סיבות

א. יותר קל להגיע ולשייף את החלקים .

ב. רואים אותם יותר טוב ומוצאים המון חלודה שלא תימצא אם לא מפרקים

והכי חשוב בשיפוץ כול כלי רכב זה סבלנות סבלנות וסבלנות.

נירא שמתקדם טוב ולאט

אתה עוד תיתגעגע לרגעים האלו שאתה עכשיו עושה .

המשך שיפוץ נעים ומהנה

טל גלאפו

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

שלום.

האמת שאני מאחל לך הצלחה אבל!

לדעתי אתה מצליח לעשות את כול מה שצריך כדאי לריב אם השכנים.

למה אתה צובע על הרצפה? לא חבל אפילו אם זה שלך הכתמים לא יצעו ותצתרך לרצף מחדש כול כך קשה להניח על הארגז אם דיקת או קרטון למטה?

אתה חייב להתחשב בשכנים שלך כי רעות טובה תואיל והתחכמויות תפיל אותך.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
צביעת אפור יסוד על החלודה שלא תתפשט

צביעה על החלודה לא תעזור, יש לגלח את החלודה, ואז לצבוע.

ישר כוח על הרצון והכוח להמשיך.

כמו שבני ל' כבר ציין, עם כל הכבוד לעבודה שאתה עושה, זו לא סיבה לצבוע מדרכות שלא לצורך. שקית/קרטון/עיתון ואתה מסודר.

בהצלחה רבה בהמשך,

משכנתא זה קל

פורסם

הצד בו אני מאחסן ולצורך העיניין גם מבצע את השיפוץ הוא צד של הבניין אשר שייך לנו ונרכש בהקמת הבניין הוא כולל בתוכו כמחצית משטחי החניה של הבניין , אף על פי שהדבר לא אמור להוות עילה להשחתה של הריצוף השכנים בבניין הם שכנים הגרים בשכירות ולכן אף אחד מהם לא מעיר לי הצרות שלי הם עם שכנים מהבניין מעבר לכביש שמתלונן שרעש השיוף של הפח חורה להם .

בנוגע לצביעה על החלודה , אני מחפש מה לשים עליה , המליצו לי על ממיר חלודה

בנוגע לכתמים של הצבע על הבלוקים , מברשת עם סיבי ברזל וקצת מסיר צבע מורדים הכל =)

חג שמח למעודדים והמון תודה לעוזרים

אני מחפש ספונסרים למימון ההוצאות לרכב ואכלול בתמורה המון דברים

אם יש קופצים על ההצעה אני זמין 24\7

• תוכן חדש...