Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ממה שזכור לי התדלוק היה בקניה .

התידלוק בדרך חזרה היה בקניה , את הדרך מישראל הם עשו ללא תידלוק עקב חשאיות המבצע.

אם הם היו מתדלקים בדרך מישראל, היתה סכנה שיגלו אותם ואז הכוחות היו מאבדים את יתרון ההפתעה שהתבססו עליו בתיכנון המבצע.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

הנה תמונה של קובץ' ראובן ז"ל

שהיה פקח העמסה במבצע אנטבה ,

קובץ' היה במטוס מספר 1.

קובץ' ראובן היה מפקד מסוף המטענים של יחידת העמסה.

אני זכיתי להיות חייל שלו 4 שנים

יהי זכרו ברוך.

ירון מאיר

קובץ' ראובן זל.jpg

פורסם
הרכב קיים ונוסע ובמצב לא רע בכלל עד כמה שידוע לי הרכב שייך לחבר מועדון שיש לו מרצדסים לרוב והוא מאזור השרון . הגיע עם הרכב לארוע שהיה באילנות ואז גם היה למכירה. לבעלים גם תעודת הוקרה ממשרד הביטחון המעידה על כך שהרכב עם מספר הרישוי הזה אכן היה במבצע. יותר מיכך איני יכול למסור מעל דפי הפורום.
אכן יש מי שמציג את רכבו למכירה כרכב שהיה באנטבה אם זה אכן הרכב (ואני בספק למרות ה"תעודה" )ערכו לא רב כיוון שהיה ממילא רכב פשוט -מרצדס 200 ובמצב גרוע ,לבן במקורו ובטח גם המנוע וחלקים רבים אחרים הוחלפו , כך שאם היה מוזיאון כזה או אחר אפשר היה להציג בו כל רכב דומה . במוזיאון צה''ל שהיה ביפו הוצגו מס' מכוניות יותר נדירות -כמו המכונית המשורינת של בן גוריון ואחרות שאף הן לא זכו לשפוץ או רמת תחזוקה ניאותים .שימור העבר, המורשת וההיסטריה של עמינו אינם הצד החזק במדינה .

ודוגמאות לא חסר :גינזך המדינה ,בית הכרזת עצמאות המדינה ,הספריה הלאומית , והמוזיאונים השונים -לעומת זאת הרבה מאוד כסף נשפך על שחקני ספורט זרים ,על קמפיינים הזויים של בחירות בקיצור עם שלא יודע לכבד ולשמר את עברו עתידו לוט בערפל .

אודי.

פורסם

maier, את התמונה של קובץ' ז"ל, מאיפה השגת ?

יש פה משהו תמוה מאוד.

הרכב שבתמונה (בהודעה מספר 17 בשרשור זה) הוא מרצדס מדגם W123 (פנסים קדמיים "שוכבים") שלא השתתף במבצע.

הרכב שבתמונות (בהודעה מספר 2 של אסף) הוא מרצדס מדגם W114 (פנסים קדמיים "עומדים") שכן השתתף במבצע.

מוזר שבתמונה של קובץ' ראובן ז"ל מופיעה מרצדס אחרת, וכנראה צולמה בהקשר אחר. אין לי הסבר הגיוני לצילום שהעלה maier, ואם למישהו, או לmaier עצמו הסבר, אשמח להבין את הבלבול בדגמים.

לפותחת השרשור:

ישנו אדם המגיע מידי פעם למפגשים.

בבעלותו מספר מרצדסים, בינהן W114 אחת לבנה ואחת שחורה. שתיהן למכירה, ולטענתו השחורה היא זאת הספיציפית שהשתתפה במבצע ולטענתו יש לו מסמכים המעידים על כך.

לינק לדגמי מרצדס:

http://fly.hiwaay.net/~gbf/mbmodels.html

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

יש פה משהו תמוה מאוד.

הרכב שבתמונה (בהודעה מספר 17 בשרשור זה) הוא מרצדס מדגם W123 (פנסים קדמיים "שוכבים") שלא השתתף במבצע.

הרכב שבתמונות (בהודעה מספר 2 של אסף) הוא מרצדס מדגם W114 (פנסים קדמיים "עומדים") שכן השתתף במבצע.

מוזר שבתמונה של קובץ' ראובן ז"ל מופיעה מרצדס אחרת, וכנראה צולמה בהקשר אחר. אין לי הסבר הגיוני לצילום שהעלה maier, ואם למישהו, או לmaier עצמו הסבר, אשמח להבין את הבלבול בדגמים.

התמונה הנ"ל משחזור המבצע

ראה http://www.ynet.co.il/yaan/0,7340,L-22670-MjI2NzBfNTM3NjUyMjZfMTQ4Njg3MjAw-FreeYaan,00.html

פורסם

מוזיאון צה"ל עדיין קיים ביפו למיטב ידיעתי אלא אם כן הוא הועבר ולא שמעתי על כך עדיין.

. למה היה?..

אכן יש מי שמציג את רכבו למכירה כרכב שהיה באנטבה אם זה אכן הרכב (ואני בספק למרות ה"תעודה" )ערכו לא רב כיוון שהיה ממילא רכב פשוט -מרצדס 200 ובמצב גרוע ,לבן במקורו ובטח גם המנוע וחלקים רבים אחרים הוחלפו , כך שאם היה מוזיאון כזה או אחר אפשר היה להציג בו כל רכב דומה . במוזיאון צה''ל שהיה ביפו הוצגו מס' מכוניות יותר נדירות -כמו המכונית המשורינת של בן גוריון ואחרות שאף הן לא זכו לשפוץ או רמת תחזוקה ניאותים .שימור העבר, המורשת וההיסטריה של עמינו אינם הצד החזק במדינה .

ודוגמאות לא חסר :גינזך המדינה ,בית הכרזת עצמאות המדינה ,הספריה הלאומית , והמוזיאונים השונים -לעומת זאת הרבה מאוד כסף נשפך על שחקני ספורט זרים ,על קמפיינים הזויים של בחירות בקיצור עם שלא יודע לכבד ולשמר את עברו עתידו לוט בערפל .

אודי.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
מוזיאון צה"ל עדיין קיים ביפו למיטב ידיעתי אלא אם כן הוא הועבר ולא שמעתי על כך עדיין.

. למה היה?..

מוזאון צה"ל פתוח ואפילו ביקרתי שם השבוע.

המוזאון נמצא כרגע בשיפוצים וחלק מביתני התצוגה סגורים.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

אודי.

בשימוש בציתתה, ראוי לתת את הקרדיט למקור, במקרה הזה יגאל אלון.

פורסם

יש פה משהו תמוה מאוד.

לפותחת השרשור:

ישנו אדם המגיע מידי פעם למפגשים.

בבעלותו מספר מרצדסים, בינהן W114 אחת לבנה ואחת שחורה. שתיהן למכירה, ולטענתו השחורה היא זאת הספיציפית שהשתתפה במבצע ולטענתו יש לו מסמכים המעידים על כך.

לינק לדגמי מרצדס:

http://fly.hiwaay.net/~gbf/mbmodels.html

רזי, זה מי, שאני חושב שזה במיקרה?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...