Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסיתי להחליף את הציפ לבד ונשרף מחשב הזרקה מישהוא מכיר טכנאי טוב שיודע לתקן מחשב הזרקה של G60 אשמח לקבל תשובה כול שהיא או עזרה

תודה

פורסם

מה בדיוק נשרף ? איזה גו'ק ניסית להחליף ? למה אתה חושב שהמחשב נשרף ?

צלם את כול הרכיבים ונראה מה אפשר לעזור לך.

איזה כייף לי :)

פורסם
מה בדיוק נשרף ? איזה גו'ק ניסית להחליף ? למה אתה חושב שהמחשב נשרף ?

צלם את כול הרכיבים ונראה מה אפשר לעזור לך.

במקרה הייתי שם, הרי עדות מצולמת:

computerbarbie.jpg

פורסם
תגיד לי, מה זה הפרימיטיבסקה הזה ?

זה נראה כמו מחשב ביתי משנות השמונים המוקדמות.

כולה טכנולוגיה מהעשור הקודם. מחשבים ברכב דורשים רמת תחכום ומהירות נמוכה פי כמה ממחשב ביתי עכשיוי וביחס הפוך לרמת השרידות ואמינות הקיימת במחשב ביתי.

פורסם
תיזהר שלא נגמור עליך את הבלוקים שנשארו מיום שבת בקריית שמונה !

ולי נשארו עוד כמה PDF שעלולים לפגוע קשות בכול מי שנוגע בהם.

איזה כייף לי :)

פורסם
כולה טכנולוגיה מהעשור הקודם. מחשבים ברכב דורשים רמת תחכום ומהירות נמוכה פי כמה ממחשב ביתי עכשיוי וביחס הפוך לרמת השרידות ואמינות הקיימת במחשב ביתי.
עשור קודם ? זה נראה כאילו הנגדים ושאר הרכיבים מיועדים להרכבה ביד (כמו הקיטים של מגברים להרכבה עצמית שהיו נפוצים בשנות ה- 70),

והשבב המחיק עם החלונית ? זה נראה כמו EPROM שמוחקים עם אור אולטרה-סגול !

ככה לא נראו מחשבים ב- 1998. אולי ב -1988.

האטארי 800XL שלי נראה כך מבפנים. :-)

אני מבין היטב שהמטרה היא עמידות ושרידות, ומתאר לעצמי שיש לבוש סיבה טובה לבנות זאת כך, אבל זה עדיין משעשע. (למרות שאני מתקשה להבין איך מעיזים לגבות על פיסת האלקטרוניקה הזו יותר מחמישה ש"ח)

פורסם

מחירי מחשבים אוטומטיביים הם מעבר לכל פרופורציה לסך כל הרכיבים שמרכיבים אותם ועולים בערך כמו מחשב נייד עסקי משובח ויוקרתי.

קח בחשבון שהמחיר כולל את הפיתוח, ניסויי מעבדה ושטח לתפקוד המנוע או הרכיב אותו הבקרה מנהלת ודורביליטי של הרכיבים בתנאים מאוד קיצוניים (חום, קור, ויברציות וכו') ששום מחשב נייד לא יעמוד בהם ואך לא נדרש אליהם, והאמת שהם גם לא ממש מתקלקלים.

זהו עולם אחר של אלקטרוניקה שנדרש לרכיבים בעלי תדר מאוד איטי יחסית לאלק' ולעמידות כמעט תעופתית. יש לי חבר שעובד בתחום, שסיפר לי שהבדיקות שמריצים לרכיבי אלק' אוטומוטיבית מאוד יקרות.

פורסם
תגיד לי, מה זה הפרימיטיבסקה הזה ?

זה נראה כמו מחשב ביתי משנות השמונים המוקדמות.

ה G60 הוצגה לראשונה ב 88 ונשארה זהה עד יומה האחרון. אם ניקח זמן פיתוח של מערכות כאלה אז זה הגיוני מאוד שזאת טכנולוגיה של סביבות 1985.

לא הבנתי מאיפה הבאת 1998, קוראדו יוצרו עד 95.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...