Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה רכשתי פיזו 307 שנת 2004 ויש לי מספר שאלות:

1.ראשית האם לקראת עצירה מוחלטת טבעי שיש מין סוג של מעבר להילוך ראשון שכרוך בקפיצה קלה של הרכב בעצירה מלאה

האם זוהי טבעה של תיבת ההילוכים או תקלה ??

2.לאחר מספר דקות שהרכב מונע לא ניתן לשחרר ממצב P גם עם לחיצה על דוושת הבלם

3.האם כדאי בעקבות סעיפים 1+2 מדובר בתקלות (בייחוד בגיר) שקשורות למחשב הרכב והאם כדאי לגשת למוסך להתחבר למחשב הרכב??

4.האם בכל טיפול ברכב בודקים תקלות במחשב ומה עלות בדיקת תקלות מסוג זה??

5.נוזל ברדיאטור - היכן מומלץ לקנות (המדובר בנוזל כתום)??

חשוב להדגיש שרכב טופל בקפידה במוסך מורשה

לתשובתכם אודה בברכת שנה טובה

פורסם

הגיר של ה307 מורכב כך שאמור "ללמוד" את אופן הנהיגה של הנהג.

לפיכך, בכל הגירים הללו יש את הקפיצה הזאת שאתה מרגיש לקראת עצירה ....

זה ידוע ותקין לגמרי..רק צריך להתרגל לזה.

בעת כניסה למוסך מורשה בטיפול רגיל לא מתחברים למחשב הרכב (אלא אם את מבקש זאת) עלות חיבור היא 250 ש"ח לפני מע"מ.

גם אני רכשתי לאחרונה את הרכב הנ"ל , סה"כ מאוד מרוצה מהנוחות, מרמת הגימור (XT) ועוד מס' דברים שמאוד אהבתי ברכב.

בנושא נוזל הקירור במוסכי המורשים מוכרים אותו באיזור ה60 ש"ח.לא מכיר מקומות נוספים שמוכרים אותו, אבל אני מאמין שחיפוש פשוט ייתן לך תוצאות.

אני הייתי ממליץ לעבור לשמן סינטטי מלא (משפר פלאים את ביצועי הרכב וכמובן שומר יותר על המנוע).ראה זאת כהמלצה בלבד ולא מעבר.

• תוכן חדש...