Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב

יש לי מיספר שאלות , זה רכב ראשון שלי ,

1. מתי אני בודק את שמן המנוע כשהמנוע מכובה או שהמנוע דלוק ?

2. בדיקת מים ברכב ? כנ"ל מתי בודקים שהמנוע מכובה או דלוק?

3. יש לי צריכה מוזרה של דלק ברכב בערך רבע מיכל ל- 60 ק"מ (10 ליטר ל- 60 ק"מ ), אמרו לי שזה בגלל שהממיר

קטליטי לא תקין האם זה יכול לגרום לצריכה כל כך גבוהה ? ואם כן לאיזה ממיר כדאי להחליף ?

4. בנוסף לכך אני צריך להחליף שתי גלגלים קידמיים כאשר מידת הגלגלים היא 175/70R13 לאיזה כדאי להחליף (התקציב הוא עד

כ- 250 לגלגל *)

5. איזה שמן מנוע כדאי לי להשים בתקופה זו של השנה , ואיזה מתאים למנוע שלי ?

6. מה יכול לגרום לצריכת דלק מוזמת זו האם כדאי לי לחליף פילטר דלק , מצטים וכו' ? (נאמר לי כי חלקים אלו הולפו לפני 15K )

מקווה שתענו בהקדם

תודה מראש

אדם

פורסם

שמן רצוי לבדוק כאשר הרכב במישור ועל מנוע קר,נוזל קירור כאשר המנוע קר (אסור בשום אופן לפתוח פקק רדיאטור כאשר המנוע חם אתה עלול להיכוות).

אם לא נעשה טיפול מקיף לרכב שכולל החלפת שמנים ופילטרים לפני שתחליף ממיר /כל דבר אחר תעשה קודם יישור קו.

שמן ופילטר שמן,מסנן אוויר,מצתים (פלאגים),פילטר דלק,בדיקת בלמים.

צמיגים אפשר להשיג במחיר הזה ואף זול יותר,אני לדייהטסו אפלאוז החלפתי שניים לפני חודש באותה מידת צמיג.

אם לאחר הטיפול המקיף עדיין צריכת דלק גבוהה תצטרך לגשת למכון להזרקות דלק באיזור מגוריך כדי לבצע בדיקת 4 גזים שתצביע על הסיבה /ות לתצרוכת גבוהה אם תהיה כזו.

שים לב,ערוך חיפוש כיצד מודדים תצרוכת דלק.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הרכב מסוג מיצובישי , דגם הרכב סופר לנסר (סלון ) GLI מודל 96

הגיר הוא אוטומט ,

הרכב עבר 197K

נפח המנוע 1600

איזה עוד פרטים אני יכול להוסיף שיהיה לכם האינדיקציה לעזור לי ?

תודה מראש לכל מי שמגיב

אדם

פורסם

גש לעשות טיפול 10 , על כל מה שהוא כולל (פילטרים מצתים וכו')

בדיקות שמן ומים רק כשהמונע כבוי וקר,

במיוחד בדיקת מים, כי אם המים חמים מאוד הם יכולים להשתחרר בלחץ ולעוף עלייך (לא נעים בכלל).

ובדיקת שמן כשהרכב חנה במשך מס' שעות והמנוע קר והרכב עמד במישור, המחמירים בודקים כל בוקר כשהרכב עמד לילה שלם.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

שלום רב,

לגבי צריכת הדלק בדוק אוויר בצמיגים ייתכן כי חוסר אוויר גורם לצריכה מוגזמת.

לגבי צמיגים אתה יכולל ללכת על בריג'סון הם לא יקרים ומתאימים לתקציב של 250 ש"ח רק שים לב שהרכב שלך מוגדר לשימש בצמיד דגם H ולא T ושיהיה בהצלחה

• תוכן חדש...