Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, ברשותי אוקטביה שנת 2000, מנוע 1600 בנזין.

לפני כ3 חודשים החל לי רעש כתוצאה (ככל הנראה) מחור באגזוז\ סעפת או באחד הצינורות המובילים לשם.

את הבעיה לא סידרתי עד עכשיו לצערי מסיבות מסוימות. מחר היא תסודר.

הבעיה היא שתצרוכת הדלק עלתה בכמעט 40% לאחרונה, (הרכב היה עושה 1- ל10-11 וכיום 1- ל7-6.)

מה מומלץ לי לבצע חוץ מתיקון הבעיה, אני משער על פי מה שקראתי בפורום שהאיג'קטורים התלכלכו כתצואה מחדירת אויר.

האם יש לבצע אינפוזיה (ביצעתי לפני כחצי שנה)? או שK44 יספיק? והאם יש עוד דברים שמומלץ לעשות ע"מ להחזיר את הרכב ל"צריחת" דלק שפויה?

בתודה ובברכת שנה טובה לכולם!

פורסם

ראשית כל ברגע שיש בעיה באגזוז אז יש שינוי משמעותי בתצרוכת בדלק.

תסדר את האגזוז ותבדוק להערכתי העניין של תצרוכת הדלק הגבוהה אמורה להסתדר .

פורסם

לא מדוייק. שינוי בתצרוכת הדלק ובעיות שונות יתכנו כתלות במיקום החור- לפני חיישן (או חיישני) החמצן. במידה והחור אחרי החיישן לא יורגש שום שינוי למעט רעש לא נעים (תלוי למי- כל אחד ומה שנעים לו).

חבל שנסעת כך, יתכן וגרמת נזק.

תוכל לפנות לחבר הפורום- מוסך רון שמתמחה ברכבים אלו.

פורסם
לא מדוייק. שינוי בתצרוכת הדלק ובעיות שונות יתכנו כתלות במיקום החור- לפני חיישן (או חיישני) החמצן. במידה והחור אחרי החיישן לא יורגש שום שינוי למעט רעש לא נעים (תלוי למי- כל אחד ומה שנעים לו).

חבל שנסעת כך, יתכן וגרמת נזק.

תוכל לפנות לחבר הפורום- מוסך רון שמתמחה ברכבים אלו.

תודה, והיכן נמצא חיישן החמצן?

פורסם

אני מניח שברכבך יש רק אחד והוא ממוקום על צנרת הפליטה. אם תלווה בעין את סעפת הפליטה לכיוון הממיר הקטליטי אתה תיתקל בו.

פורסם

אכן, חיישן יש רק אחד.

סיכום ארועי היום:

הרכב הוכנס למוסך רון, הנזק שהיה הוא שאחד הברגים (דושים) שמחזיקים את הסעפת היה שבור + אטם סעפת סדוק + צינורות גמישים שאחד מהם היה סדוק, הכל תוקן סודר והוחלף בידי איאן ואורי. וכרגע הרכב שקט כמו דג.

איאן טוען שגם תצרוכת הדלק תחזור לקדמותה, את זה נראה במשך השבועות הקרובים.

על הדרך האוטו עבר טיפול + בלמים וכ"ו.

פעם ראשונה שלי שם ולפי ההתרשמות כנראה שלא תהיה האחרונה.

למען ההגינות אוסיף כי המחיר הכולל לא היה זול אבל היה שוווה כל שקל!

תודה על העזרה לעת עתה.

פורסם

מקצועיות ושימוש בחלקים מקוריים או שווה ערך למקוריים עולה כסף ולפעמים קצת יותר ממה שחשבת לעומת מוסכי מדרכה או מוסכים עלומי שם.

מוסך רון הינו מוסך מוכר ומומלץ לרכבי VAG על-ידי חברי פורום רבים שטיפלו ברכבם אצלו.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...