Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע לטורקיה ביום ראשון. וחשבתי אולי יש שם חנות של אודיו לרכב אבל ברמה טובה?

אני די בטוח שאין אבל אמרתי אולי בכול זאת...:wink:

אז עם יש משהו כזה ואתם יודעם איפה אנ י אשמח לדעת.

*אני נוסע לאיזור אנטליה.

פורסם

נראה לי בתורכיה יש אחלה נערות ליווי,ולא אודיו

רועי,מקווה לא פגעתי

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

על מה אתה מדבר ? יש חנויות אודיו לרכב באיסטנבול ובאנטליה.

הייתי אפילו באחת באנטליה (לא רחוק משוק הסוחרים - משהו כמו 15 דקות הליכה - אני לא זוכר בדיוק איפה זה היה לפני שנתיים)

תשאל שם - מה יכול להיות ? תגיד פיוניר/קנווד ותסמן על הרדיו של המונית, הנהג כבר יקח אותך..

לגבי המחיר, ביורו.

...CASKA for life

פורסם

בדיוק מה שדני אמר .

אם כבר נוסעים רעבים ולא עם סנדוויץ' (:

בכל מקרה במקומך הייתי כבר נוסע לבודרום ולא לאנטליה, אבל בכל מקרה תעשה חיים.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

עכשיו זה יהפוך לשירשור המלצות על בתי בושת בטורקיה?

או שירשור המלצות על מקומות נופש מועדפים בטורקיה?

רועי, לגבי חנויות אודיו, כמו שאמר nimikipod, יש חנויות אודיו בטורקיה, בטח בערים הגדולות, איסטנבול וכו', המחירים שם לא יהיו נמוכים במיוחד, אל תבנה על רבע מחיר.. ולגבי ציוד ברמה או לא, אתה יכול לפנות למשל לטימפאני ולשאול אותם האם יש, ומי המפיץ/משווק שלהם בטורקיה.

http://www.tymphany.com/contact

הנה פורום אודיו בטורקיה עם באנרים של ג'נסיס ודיינאמט.

סורי, לא מבין טורקית.. :-)

http://www.caraudioturkey.com/forum/caraudioturkey-organizasyonlari-duyurular-b8.0/

• תוכן חדש...