Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ ברכישת רכב Renault Megane Coupe

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :)

בשעה טובה סיימתי את הרישיון ונגמר המלווה והחלטתי ללכת על המלצות האחים שלי ולקנות רנו מגאן..

השאלה שלי היא כזאת

1. מה צריך לבדוק ספציפית ברכב הזה?

2. איזה שנה כדאי לי לקחת, בתקציב של 22000 שקל?

3. מה הבעיות הנפוצות שיכולות להתעורר לי ברכב הזה, ומה בערך עלות תיקונן?

4. אני יודע שזה ממש ממש לא קשור... אבל כמה עולה לעשות גרפיקות על הרכב? (ציורים וכאלה)

תודה רבה ובבקשה אל תצחקו עלי שאני נהג חדש ולא מבין כלום כי גם אתם הייתם פעם במצב שלי :)

פורסם

1. הכל. מומלץ לקחת לבדיקה במכון אם אין לך הרבה הבנה בתחום הטכני. רובם נקנו ע"י חבר'ה צעירים ועברו חיים לא קלים ולכן צריך לחפש טוב טוב אחת שמורה.

2. ישנם 2 דגמים, אחת 1600 סמ"ק אשר זהה מכאנית לאחותה מחומשת הדלתות (יתרון בתחום החלפים). השניה בעלת מנוע 2000 סמ"ק אשר שונה מכאנית מה-1600 לטוב ולרע (טוב- ספורטיבית וחזקה יותר, רע- יותר קשה לאתר חלקים). אל תסתכל רק על שנתון וק"מ, זה לא ערבון לרכב יותר/פחות שמור, עדיף רכב מטופל בעל נתונים גרועים מרכב לא מטופל בעל נתונים טובים.

3. לכל תקלה יש את העלות שלה, תעשה חיפוש בפורום ותקרא על התקלות שהיו לחברי הפורום בעבר. ממה שזכור לי הסאנרוף מרבה להתקלקל ועלות התיקון יקרה להחריד (רנו לא מוכרים חלקים בודדים אלא רק את כל הסאנרוף כמכלול). מומלץ גם להתרחק מהגיר האוטומט.

4. גם ממליץ לעשות חיפוש או לפנות לסדנאות השיפורים שמתמחות בעניין.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בזמנו שקלתי רכישת מגאן קופה 1600 (תחילת שנות ה2000) , ואז שמתי לב שהאיבזור אינו אחיד.

כלומר: חלק באו עם סאן רוף, חלק באו עם ABS, חלק באו עם כרית אוויר אחת, וחלק באו בלי כל הנ"ל או עם חלק מהאיבזור.

על סאן רוף הייתי ממליץ לוותר כי הוא לא מומלץ בדגם הזה, אבל על האיבזור הבטיחותי- לא הייתי מוותר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, הסיבה שהאבזור לא היה אחיד היא בגלל שבין שנת 99 ל-2001 (לא זוכר שנה מדוייקת) הייתה מתיחת פנים קלה ושינוי באבזור.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
בזמנו שקלתי רכישת מגאן קופה 1600 (תחילת שנות ה2000) , ואז שמתי לב שהאיבזור אינו אחיד.

כלומר: חלק באו עם סאן רוף, חלק באו עם ABS, חלק באו עם כרית אוויר אחת, וחלק באו בלי כל הנ"ל או עם חלק מהאיבזור.

על סאן רוף הייתי ממליץ לוותר כי הוא לא מומלץ בדגם הזה, אבל על האיבזור הבטיחותי- לא הייתי מוותר.

מצטער, אבל הערתך חסרת בסיס. כל הקופה הגיעו עם סאנרוף, 4 כריות אוויר ו-ABS, 4 ח"ח, נעילה מרכזית וכו'. כמובן שיש הבדל בגימור הפנימי (ריפודי עור משולב בשנת 2003-2004, ג'נטים וכו') אבל האבזור הבטיחותי זהה בכולן וכך לגבי הגג. יתכן שיש בארץ רכבים בייבוא אישי בלא גג, אבל לא מהיבואן.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תוכן חדש...