Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון באמצע הנהיגה, במיוחד במהירות נמוכה 30-50, ההגה ממש קשה, הלכתי ל3 פנצ'ריות, שלושתם טענו שהצמיגים הקדמיים בסדר, האמת שאני ממש רוצה להחליף אותם אבל כולם אמרו לי שחבל על הכסף, למרות שזוג הצמיגים הוא ממותג מעאפן, GT, ולמרות ש2 הצמיגים לא מאותה שנת יצור, ושהימני כבר בן 3+.

אתמול בפנצ'ריה הוא סידר לי את הלחץ אויר ואמר לי לראות מה קורה ולחזור אליו אם יש בעיות, ברגע שמסדרים את הלחץ אויר הכל טוב ויפה אבל אחרי 30-40 ק"מ שוב הגה קשה, (שכבר מתחיל לחרוק)

יש לציין שאתמול כמעט ונכנסתי במישהו מאחורה שבלם בפתאומיות והרכב שלי המשיך להזרק קדימה(זה היה מפחיד) כשבלמתי, אני חושב ששוב בגלל שחסר אוויר.

אני לא יודע אם באמת צריך כיוון פרונט, כי המכונים לא אמינים, ואפילו סטייה הכי קטנה דורשת "טיפול דחוף".

מה אני צריך לעשות לדעתכם?

חשבתי להעביר את הצמיגים האחוריים קדימה (זוג של דאנלופ) ואת ה GT אחורה.

פורסם

אם יש בעיה בצמיגים הקדמיים הדבר ה"חכם" האחרון הוא להעביר אותם לאחור.

חלילה,אם אחד מהצמיגים או יותר מאלו שתעביר אינו תקין ויתפוצץ אתה עלול לאבד שליטה על הרכב.

אם יש בריחה של אוויר יתכן ויש תקר כזה או אחר באחד מהגלגלים ודרך אגב אני החלפתי זוג מבין 4 צמיגים לאחר 3 שנים ו36,000 ק"מ סהכ שנסעתי איתם.

אם אתה מחליף את הצמיגים שים מקדימה שני צמיגים איכותיים יותר (דאנלופ לא ממש מומלץ מניסיון רע) ותבדוק אם יש צורך בכיוון פרונט כדי שהם לא יאכלו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לאור הגיל של הצמיגים לא הייתי משחק איתם, אפילו אם בסוף יתברר שזה לא מהצמיגים.

הייתי מחליף לחדשים וזהו במיוחד אם כמעט עשית תאונה, ובמיוחד אם אתה חושב שזה בגלל הצמיגים.

אלה החיים שלך והמשפחה שלך.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

הלכתי כבר ל4 פנצ'ריות שונות, כולם טענו שהצמיגים בסדר גמור ושאין טעם להחליף.

הלכתי למכון לכיוון פרונט והוא אמר שצריך לסדר ממש טיפה את הזוויות אבל בסה"כ זה בסדר גמור ולא כדאי לעשות כיוון עכשיו כי זה סביר ביותר.

לא יודע מה להגיד כבר, כדאי להחליף צמיגים בכל מקרה?

פורסם

1. האם הרכב עבר תאונה ?

2. האם הגה הכוח הינו בעל עוצמת הגברה משתנה בתלות במהירות הנסיעה ?

3. קנה מד לחץ (בצורת עיפרון מכני פשוט ואמין) ובדוק את הלחץ אחרי המילוי ולאחר מספר ימים בעצמך.

4. האם גודל הצמיגים/ג'אנט הינו סטנדרטי או שהרכיבו צמיגים בעלי שטח חתך גדול יותר ?

איזה כייף לי :)

פורסם
1. האם הרכב עבר תאונה ?

2. האם הגה הכוח הינו בעל עוצמת הגברה משתנה בתלות במהירות הנסיעה ?

3. קנה מד לחץ (בצורת עיפרון מכני פשוט ואמין) ובדוק את הלחץ אחרי המילוי ולאחר מספר ימים בעצמך.

4. האם גודל הצמיגים/ג'אנט הינו סטנדרטי או שהרכיבו צמיגים בעלי שטח חתך גדול יותר ?

הרכב לא עבר תאונה.

אני חושב שכן, ככל שהנסיעה איטית יותר ההגה קשה יותר, לא מזמן שימנו לי את הגומיות שקשורות בהגה (כי הוא הרעיש, מה שכן זה לא ממש עזר וזה עדיין מרעיש אבל פחות)

אני בודק לחץ אויר כל שלושה ימים, וכרגע אין שינויים.

ולא, הצמיגים בגודל סטנדרטי.

• תוכן חדש...