Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי שתמליצו לי בבקשה על חנות באיזור המרכז עדיף ת"א ר"ג חנות זולה עם שירות טוב שאני יוכל לשמוע את הרכיבים שאהיה מעוניין לקנות (אפשרי בכלל דרך אגב...).

תודה רבה!

פורסם

אחי אני ממליץ על תומקאר במושב רינתיה

עשה אצלי אחלה עבודה

Head unit -> clarion dxz785usb amp1>-pulse audio ba4400

:evil::evil::evil:

amp2->Cerwin Vega EXL350 COMPONENT->hertz ESK165l.3

6x9-> - HERTZ ECX690 sub -> lanzar max12 capasitor->boss 2 cap20s

פורסם

תודה רבה חב'רה!

אפשר כתובות או שאני יצתרך לחפש?

תודה ענקית לכם אתם עוזרים לאנשים פה בלי סוף תמשיכו להיות אנשים טובים!

פורסם

הייתי אומר ACLASS ביפו אבל יוסי כבר לא עובד שם אלא בעלית אודיו.

יוסי ALPINE אני מתכוון - המלצה חמה ביותר!

שלח הודעה פרטית וזה גם באזור המרכז סה"כ בסביבה של ראשון עד כמה שידוע לי גם כן.

מצטרף גם בחום איימים להמלצה על רוני (יגאל-בנץ) לאוד אנד קליר בחולון.

אני גם ממליץ על סאונדסטורם בחולון - אבל לא תמיד שמעון הוא זה שעושה את ההתקנה.

בכל מקרה בכל מקום - לפני שאתה מוציא את הרכב החוצה מהחנות תוודא שהמערכת היא לשביעות רצונך, שהפלסטיקים במקומם וששום דבר לא נשאר מפורק וגם שאין שום נוריות חיווי או מערכות אחרות שלא עובדות\דולקות - זה טיפ לחיים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...