Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת LCD לחדר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חבר,

במידה ותהייה בעיה ויצטרכו להחליף את אחד החלקים זה לא יהיה נעים,

י.שלום לא יפנה ל-LG העולמית, כיוון שהם לא יכירו אותו בכלל, סיפור אחר עם ח.י.

לאחרונה, LG יצאה במבצע שקיימת אחריות מהפיקסל הראשון !

לפני שאתה יוצא עם הצהרות ללא כיסוי ,תבדוק את עצמך .

בעיות לא יהיו,וכל בעיה יסדרו(מנסיון עם יבואנים מקבילים אחרים ולא י.שלום).. מדברייך זה נשמע כאילו אם לא קנית מיבואן מורשה,עשית קניה חד פעמית בלי אמא ובלי אבא וזה ממש לא ככה.

פורסם
לפני שאתה יוצא עם הצהרות ללא כיסוי ,תבדוק את עצמך .

בעיות לא יהיו,וכל בעיה יסדרו(מנסיון עם יבואנים מקבילים אחרים ולא י.שלום).. מדברייך זה נשמע כאילו אם לא קנית מיבואן מורשה,עשית קניה חד פעמית בלי אמא ובלי אבא וזה ממש לא ככה.

אני תמיד בודק את עצמי וכיוון שכרגע אני עובד בתחום (עבודה זמנית לפני לימודים), אני גם מאמין שהידע שלי טיפה יותר נרחב משלך. (מצטער שאני יוצא שחצן, אבל המשפט הראשון שלך די הרגיז אותי).

אחריות מקורית, לפי דעתי בתור צרכן, היא סעיף חובה בקניית כל מוצר אלקטורני שעלותו מסתכמת בסכום די נכבד.

על מה אני צריך לבדוק את עצמי? על "ההצהרה" שלי לגבי LG?

שוטט קצת באינטרנט וקרא ביקורות שונות של אנשים שקנו מוצרים ללא אחריות מקורית (בלי שום קשר לי.שלום).

פורסם

אם קראת רק את המשפט הראשון אז בטח שתתעצבן.

אם תמשיך לקרוא את המשך התגובה תראה שרשמתי מנסיון אישי שלי ולכן אני לא צריך לראות מה אחרים רושמים ,אם אתה עובד או עבדת בשירות לקוחות פעם אז אתה בטח יודע שאנשים תמיד יהיו להם תלונות גם אם אין להם ביסוס ולכן רשמתי את מה שרשמתי מנסיון אישי שלי, כמו כן מה שרשמתי הוא בגדר המלצה וכל אחד יכול לקחת מתגובות האנשים מה שהוא חושב לנכון,אין לי שום קשר ליבואנים אלו או אחרים ואין לי רווח אישי מקניה מיבואן זה או אחר,אני פשוט באמת חושב שזה בזבוז כסף לקנות את אותו מוצר בהפרש של מאות שקלים עם אותה אחריות .

כמו כן מוצר איכותי לדעתי,בלי קשר מי ייבא אותו לארץ, אמור להחזיק בלי בעיה את שנות האחריות שלו ללא תקלות מיוחדות,וכמו שרשמתי בתגובה לפני ,גם במוצרי חשמל צריך יותר מזל משכל .

פורסם

תודה לכול המשתתפים באשכול.נקנתה בלב שלם SHARP D44.

כמו שאמרתי היום נכנסתי לרשת ביג בוקס במטרה לראות בלבד מה לבחור כי חשבתי שזאת חנות יקרה,אך קיבלתי הכי זול בשוק.

המחיר הוא 3800,עם 10 שנות אחריות של היבואן הרשמי.כן ידוע לי שבזאפ יש יותר זול אך ללא אחריות היבואן הרשמי.

המסך נראה לי ממש מצויין,הרבה יותר מסמסונג ו LG.נקנה גם כבל DMI של מונסטר לחיבור למחשב ב-200 שקל.

חווית יותר ספציפיות בהמשך.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

תתחדש!

SHARP נותנים 10 שנים אחריות?

לאחרונה, אני שומע שרשת BIG BOX באמת מפתיעה לטובה ואם אתה בא אליהם עם הצעה או שאתה פשוט בא רציני, הם יורדים במחירים.

נ.ב

אדם שאני מכיר הוריד להם 10 אחוז מבלי להתאמץ.

פורסם

תתחדש, גם אני קניתי בביגבוקס אחרי שחתכו עבורי את המחיר לאחר שאמרתי להם שהשגתי מחיר ריצפה במקום אחר. (מה שבאמת היה).

כשאתה קונה ברשת גדולה יש לך פעמיים אבא ואמא : יש שירות לקוחות של ביג בוקס ,ויש גם את שירות הלקוחות של היבואן.

ועוד מלה קטנה בנוגע לאחריות :michaelbe6, בוא נראה אותך מקבל אחריות החלפה בחדש החל מהפיקסל הראשון אצל יבואן מקביל.

יש סיפורי זוועה שאני יכול לתת לך לינקים אליהם אם תתעקש.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

האחריות היא שנה+9.שנה ראישונה על הכול,כולל פלאסטיקה,ו-9 שנים לאחר מכן על כול החלקים.

כמו כן ביררתי את עיניין הפיקסל הראישון והמוכר אמר לי שאין בעיה עם זה והם יחליפו לי ישר טלוויזיה במקרה כזה אך אינו מוכן להתחייב בכתב על כך כיוון שאין אף חנות שתיתן הבטחה כזאת בכתב.

בנתיים אני מנסה להבין את כול הפונקציות,בנתיים הצלחתי לחבר את המחשב דרך DVI למסך,ונראה פשוט מצויין.

הטלוויזיה נמכרת ב-4200,אמרתי למוכר שהיא עולה הרבה יותר זול בזאפ,נכנס ראה ונתן לי ב-3800,והראה לי שהמחיר שהם קונים אותה הוא 3500 ולכן אין מצב שחנות כולשהי תוכל למכור במחיר של 3400 כמו שמצויין בזאפ.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
תתחדש, גם אני קניתי בביגבוקס אחרי שחתכו עבורי את המחיר לאחר שאמרתי להם שהשגתי מחיר ריצפה במקום אחר. (מה שבאמת היה).

כשאתה קונה ברשת גדולה יש לך פעמיים אבא ואמא : יש שירות לקוחות של ביג בוקס ,ויש גם את שירות הלקוחות של היבואן.

ועוד מלה קטנה בנוגע לאחריות :michaelbe6, בוא נראה אותך מקבל אחריות החלפה בחדש החל מהפיקסל הראשון אצל יבואן מקביל.

יש סיפורי זוועה שאני יכול לתת לך לינקים אליהם אם תתעקש.

אתה משום מה מתעקש לשים את דעתך כאופציה היחידה והנכונה..אז בוא נסגור את העניין בכך שאתה צודק.. תקנה היכן שאתה חושב לנכון ,אני אקנה היכן שאני חושב לנכון וניפרד כידידים.

נ.ב

כעיצה לחיים בלי קשר לנושא הנידון..אל תשכח תמיד שלמטבע יש 2 צדדים ולכן סיפורים על "...זוועות..." כהגדרתך ניתן להביא גם לצד השני של המתרס.. את הלינקים תשמור לעצמך ,אין לי צורך בהם ,תודה.

פורסם

יש לי שאלה בקשר להגדרה של הרזולוצייה במסכים:

אני לא מצליח להגדיר שכול אחד מהמסכים יעבוד ברזולוצייה שונה.

רק באופצייה הראישונה זה עובד בסדר,כול מסך ברזולוצייה שלו.

באופצייה השנייה שני המסכים עובדים ברזולוצייה זהה.

באופצייה השלישית אני רואה את שתי המסכים ושולט על שתיהם עם עכבר אחד(הסמן יוצא מחוץ למסך אחד ונכנס למסך השני) אך עדיין הרזולוצייה שאני בוחר במסך אחד משפיע על המסך השני.

מה עושים?

untitled.jpg

פורסם

ולוו אני לא יודע איך להגיע למסך הזה,הוינדוס באנגלית.

• תוכן חדש...