Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת LCD לחדר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה משום מה מתעקש לשים את דעתך כאופציה היחידה והנכונה..אז בוא נסגור את העניין בכך שאתה צודק.. תקנה היכן שאתה חושב לנכון ,אני אקנה היכן שאני חושב לנכון וניפרד כידידים.

נ.ב

כעיצה לחיים בלי קשר לנושא הנידון..אל תשכח תמיד שלמטבע יש 2 צדדים ולכן סיפורים על "...זוועות..." כהגדרתך ניתן להביא גם לצד השני של המתרס.. את הלינקים תשמור לעצמך ,אין לי צורך בהם ,תודה.

אני לא מסתכל על זה כעל ויכוח, ולא פניתי ישירות אליך.

לצורך העניין, האופציות שהיו לי לקנות את הפזלמה:

1. בחנות קטנה של חאפרים במחיר X מהיבואן הרשמי (הכי טוב שמצאתי במסגרת החנויות הקטנות)

2. ברשת ביג בוקס במחיר X מהיבואן הרשמי , לאחר שהם השוו את הצעתם להצעת 1. (הכי זול מהרשתות הגדולות)

3. מהמכרז של WALLA במחיר X+100 ש"ח מהיבואן הרשמי (הכי טוב מבין המכרזים אחרי שהתמקחתי איתם בטלפון)

4. ביבוא מקביל במחיר X-100 ש"ח

5. בחנויות "מתמחות" שם המחיר יקר במאות שקלים.

ע"י מיקוח ביטלתי את הפער בין המחיר של היבוא המקביל לבין המחיר של היבוא הרשמי.

מה היית בוחר בצורה אובייקטיבית מתוך 5 האופציות?

היו בעיות באספקת המוצר ושירות הלקוחות של BIGBOX טיפל לי בבעייה.

במקרה קניתי גם מקרר באותה תקופה והיתה לי בעיה של מדף במקפיא שהגיע עקום.

לרשותי עמדו פחות או יותר אותן 5 אופציות שלמעלה גם ברכישת המקרר, בסוף הלכתי על רכישה במחסני חשמל במחיר של X+200.

מחסני חשמל הפכו עולמות כדי להשיג לי מדף במהירות האפשרית, בסופו של דבר נתנו לי את זה שיש להם בתצוגה,

וזה כי אצל היבואן לא היה כזה מדף במלאי ונאלץ להזמינו מחו"ל (הגיע לאחרי כמעט 4 חודשים! וקיבלתי גם אותו)

אני מבטיח לך שאם הייתי קונה מהמכרז או מיבוא מקביל או סתם אצל חאפרים, הייתי מחכה חצי שנה לפחות למדף במקפיא.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש קנית אחלה טלויזיה.

קניתי השבוע גם כן LCD 32 לחדר,

פיליפס 5403D/12

http://www.consumer.philips.com/consumer/en/gb/consumer/cc/_language_gb/_productid_32PFL9603D_10_GB_CONSUMER#/consumer/en/gb/consumer/cc/_productid_32PFL5403D_10_GB_CONSUMER/Flat-TV+32PFL5403D-10

עלתה 4000 ש"ח.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

אני גם לא הייתחסתי לשיחה ביננו כויכוח...אלא כהצגת דעות והעדפות אישיות.

כאשר אתה מזכיר את שמי בהודעה שלך ולאחר מכן נותן תגובה...כנראה שהיא כן מיועדת אלי.

ולגבי כל שאר הדברים שרשמת פשוט גיבית את מה שרשמתי בהודעות קודמות..צריך יותר מזל משכל ולא משנה מאיפה וממי את הרוכש..עובדה שגם ברשתות גדולות המוצר הגיע מלכתחילה עם בעיה(וזה לא היה אמור לקרות),זה שפתרו לך את הבעיה בצורה טובה.מזלך ,זה יכל גם להיגמר אחרת.

כל מה שרשמתי בהודעות קודמות היה מנסיון אישי שלי בלבד ולא מדעה של אחרים או פורומי צרכנות כאלו ואחרים.במהלך חיי רכשתי עשרות מוצרי חשמל,גדולים וקטנים והם נקנו גם מרשתות גדולות וגם מחנויות קטנות וגם מהאינטרנט.לגבי כל אחד מהמקומות היו פעמים שחווית הקניה הייתה מצויינת והיו פעמים שחווית הקניה הייתה גרועה ..אין קשר לגודל החנות או לנותן האחריות,לפעמים ברשת גדולה אתה מדבר עם הקיר בזמן בעיה ומעבירים אותך מאחד לשני לנסיון פיתרון ולפעמים הבעיה נפתרת במקום, ולפעמים בחנות קטנה בעל החנות מטפל בך באופן אישי ופותר את הבעיה במקום ולפעמים הוא משחק אותה כמי שאין לו מה לעשות בנידון.

גם לגבי יבואנים רשמיים יש לי סיפורים לחיוב ולשלילה וכמו כן לגבי יבואנים מקבילים.

אני יכול להגיד לך סיפור קטן על טלווזיית טושיבה(סיפור מלפני 4 שנים) שפעם אחרי פעם חזרה לי תקלה וניופאן לא פתרו אותה תמידית אלא זמנית ולבסוף טכנאי טלויזיות של המשפחה פתר לי את זה ועוד צחק עלי שלניופאן כנראה יש מעבדה של חפארים אם הם לא עלו על הבעיה.

מבחינתי כפי שכבר רשמתי בעבר,זה לא משנה אם אתה הולך למוסך מורשה,קונה מיבואן מורשה או קונה מותג במחיר מופקע,

השם זה לא שמבטיח איכות והנאה מהמוצר או שירות איכותי ומקצועי יותר,אבל זאת רק דעתי.

פורסם
אני גם לא הייתחסתי לשיחה ביננו כויכוח...אלא כהצגת דעות והעדפות אישיות.

כאשר אתה מזכיר את שמי בהודעה שלך ולאחר מכן נותן תגובה...כנראה שהיא כן מיועדת אלי.

ולגבי כל שאר הדברים שרשמת פשוט גיבית את מה שרשמתי בהודעות קודמות..צריך יותר מזל משכל ולא משנה מאיפה וממי את הרוכש..עובדה שגם ברשתות גדולות המוצר הגיע מלכתחילה עם בעיה(וזה לא היה אמור לקרות),זה שפתרו לך את הבעיה בצורה טובה.מזלך ,זה יכל גם להיגמר אחרת.

כל מה שרשמתי בהודעות קודמות היה מנסיון אישי שלי בלבד ולא מדעה של אחרים או פורומי צרכנות כאלו ואחרים.במהלך חיי רכשתי עשרות מוצרי חשמל,גדולים וקטנים והם נקנו גם מרשתות גדולות וגם מחנויות קטנות וגם מהאינטרנט.לגבי כל אחד מהמקומות היו פעמים שחווית הקניה הייתה מצויינת והיו פעמים שחווית הקניה הייתה גרועה ..אין קשר לגודל החנות או לנותן האחריות,לפעמים ברשת גדולה אתה מדבר עם הקיר בזמן בעיה ומעבירים אותך מאחד לשני לנסיון פיתרון ולפעמים הבעיה נפתרת במקום, ולפעמים בחנות קטנה בעל החנות מטפל בך באופן אישי ופותר את הבעיה במקום ולפעמים הוא משחק אותה כמי שאין לו מה לעשות בנידון.

גם לגבי יבואנים רשמיים יש לי סיפורים לחיוב ולשלילה וכמו כן לגבי יבואנים מקבילים.

אני יכול להגיד לך סיפור קטן על טלווזיית טושיבה(סיפור מלפני 4 שנים) שפעם אחרי פעם חזרה לי תקלה וניופאן לא פתרו אותה תמידית אלא זמנית ולבסוף טכנאי טלויזיות של המשפחה פתר לי את זה ועוד צחק עלי שלניופאן כנראה יש מעבדה של חפארים אם הם לא עלו על הבעיה.

מבחינתי כפי שכבר רשמתי בעבר,זה לא משנה אם אתה הולך למוסך מורשה,קונה מיבואן מורשה או קונה מותג במחיר מופקע,

השם זה לא שמבטיח איכות והנאה מהמוצר או שירות איכותי ומקצועי יותר,אבל זאת רק דעתי.

בכל המקרים של מה שאני קניתי (וקניתי מוצרי חשמל לבית שלם מהגדול עד הקטן) - המוצר מגיע ישירות מהיבואן ואפילו לא עובר בחנות.

כאשר אתה רשת גדולה שמכניסה ליבואן כסף רב , אם אתה תלחץ עליו בעניין מסויים, תהיה לו הרבה יותר מוטיבציה לפתור לך את הבעיה, מאשר בעל חנות שמוכר מוצר אחד כזה בחודש.

בכל מקרה- אני מסכים איתך, צריך הרבה מזל.

וכל ההבדלים בין המקומות השונים נמדדים כאשר יש בעיות.

מכיוון שאחוז הנפלים במסכים דקים הוא גדול מאוד יחסית (הם לא עוברים כלל תהליך QA כי יותר זול ליצרנים לזרוק חצי מהפאנלים לפח מאשר להחזיק מערך בדיקות) אז העמדה שלי בנושא הנ"ל כשזה קשור למסכים - מאוד קשיחה.

ודרך אגב, את הפלזמה השניה שלי בגודל 32 קניתי במכרז דרך OLSALE מכיוון שהציעו לי מחיר ריצפה חסר תקדים נמוך יותר מהיבוא המקביל אפילו (3000 כאשר הכי זול בחוץ ובמכרזים האחרים היה 3600) וגם כאן זה הגיע ישירות מהיבואן הרשמי (ח.י. - LG )

אני מאחל לכולנו לא לדעת מה ההבדלים בין מערכי השירות השונים בין היבואנים השונים.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל אתם ממש כמו ילדים קטנים,כבר דף שלם רבים.:lol:

הינה תצוגות המסך:

1.jpg

2.jpg

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

זה נראה כאילו המחשב לא מזהה בכלל את הטלויזיה שלך.

באיזה חיבור אתה משתמש כדי לחבר אותו?

במסך השני שצילמת, לדעתי אתה אמור לראות 2 אפשרויות (2 מסכים...) - וכך לשנות את הרזולוציה לכל אחד באופן נפרד.

פורסם

מחובר דרך DVI-HDMI.המסך כן עובד.אולי אני צריך להדליק קודם את האופצייה שבה אני רואה את שני המסכים ואז להיכנס לפונקצייה הזאת?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

בלי שהאופציה פועלת אתה רואה גם כן את המחשב בטלויזיה?

בכל מקרה - תנסה להפעיל את האופציה, ולראות אם המחשב מזהה את המסך השני, בצורה שבה מופיע ה-LG בתמונה השנייה שצרפת.

במידה ומופיע - תנסה לשנות עצמאית רזולוציה בכל אחד מהמסכים.

פורסם

כאשר אני עובד במצב של שכפול מסך,ה-LCD מכוון כמו שצריך.לעומת זאת המסך מחשב שאותו אני מגדיר לאותה רזולוצייה שבה הוא עובד כאשר הוא עובד כיחיד,התמונה שמתקבלת אינה ברזולוצייה הנבחרת.

כאשר אני מחזיר למצב יחיד שבה המסך מחשב עובד לבד,הכול עובד יופי,בדיוק לפי הרזולוצייה שצריך.

0.jpg

פורסם

לפי הנסיון שלי, לא משנה מה עושים - הדרייבר של NVIDIA הזה לא מסוגל להראות שתי רזולוציות שונות בשני מסכים שונים.

בדרך כלל הטלויזיית LCD/פלזמה יודעת לקבל כל רזולוציה ולהתאים אותה אוטומטית לרזולוציית ה NR שלה,

אז אני ממליץ לקבוע את הרזולוציה המתאימה למסך המחשב ובLCD

לדעתי הדרך הכי נורמלית לעבוד עם הכרטיס של NVIDIA זה ע"י DESKTOP רחב שמתחיל במסך מחשב ומסתיים בטלויזיה, ואז גוררים את הסרט לכיוון הטלויזיה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אתה מדבר על אופציית "שכפול"?אם כן אז גם פה קיימת בעיה.כאשר אני בוחר באופצייה הזאת כול מה שמופיע לי על הטלוויזיה הוא התמונת רקע של המחשב בגודל חצי מסך בערך וזהו,שום אייקון.

פורסם

אני מניח שלזה הוא התכוון.

תנסה להזיז את העכבר ימינה או שמאלה ותסתכל על הטלויזיה.

רואה את סמן העכבר?

אם כן, פשוט תגרור את מה שאתה רוצה לחלק הזה את מה שאתה רוצה לראות - לדוגמא חלון וידאו.

כך תוכל לעבוד איתם במקביל ולהעביר דברים מאחד לשני.

אם כי לדעתי עדיין צריכה להיות אפשרות להגדיר רזולוציה עצמאית לכל מסך.

אלא אם כל האנשים שעושים דבר כזה משתמשים רק ב-ATI :roll:

מה קורה אם אתה מסמן רזולוציה מסוימת במסך שצילמת לטלויזיה, מסמן אחרת למסך ומאשר?

כמו כן - ניסית דרך מסך ההגדרות של מערכת ההפעלה עצמה להגדיר רזולוציות שונות?

כשאתה מחבר יותר ממסך אחד, מופיעה אפשרות לרשימה - שבה אתה יכול להגדיר עצמאית רזולוציה שונה לכל מסך.

פורסם

לפי מיטב נסיוני, ובדקתי על מספר מחשבים משהו כמו 3 כרטיסי ATI ו3 כרטיסי NVIDIA, בכל הATI לא היתה בעיה ובNVIDIA בכולם אותו סיפור.

לא התכוונתי לאופציית שכפול, התכוונתי להארכת ה DESKTOP

שבצד של המחשב יש לך את ה "START"

ובצד של הטלויזיה יש לך את הפאנל של שעון וכל השאר.

(יש גם בNVIDIA הארכה של הDESKTOP לגובה , שזה ממש גרוע לדעתי)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

וולוו כמו שאמרתי,הטלוויזיה עובדת בסדר ואילו המסך מחשב מתעוות.

אייל אתה מתכוון ששני המסכים יעבדו בתור מסך אחד כאילו?אין לי מושג איך עושים את זה.

וולוו אכן זה מה שקורה במצב שכפול,העכבר עובר ממסך אחד למסך השני ואני יכול לגרור דברים אבל הבעיה היא שבמסך הטלוויזה אני רואה את התמונת רקע על חצי מסך בערך(רבע מסך שחור,חצי מסך רואים את כול תמונת הרקע,ושוב רבע מסך שחור),אך כאשר לדוגמא אני גורר חלון קטן לטלוייזיה ומגדיל אותו למסך מלא,הוא גודל לגודל של המסך כולו ולא לגודל תמונת הרקע של המחשב.אם זה סרט,ואני שם מסך מלא,הסרט מוצג בגבולות של התמונת רקע,שוב לא על כול המסך.

• תוכן חדש...