Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי :)

לפני כמה זמן התייעצתי איתכם לגבי רמקולים בסוף קניתי את אלה:

קידמיים: Kenwood 4" 110W

אחוריים: DUB 6.5" 200W - 100W RMS

אגב, זה הרדיו דיסק:

לינק

טוב, עכשיו אני מעוניין בסאב וופר הזה:

לינק

אבל ראיתי שיש אותו גם בגירסא המפוארת פרימייר, אבל זה אותו מחיר ואותו נתונים אז היתי רוצה לדעת מה ההבדלים.

ובכללי אם הסאב הזה טוב.

ויש המלצות יצרן לגבי תיבה?

ומשהו אחרון אני צריך המלצה למגבר שיחזיק לי את הסאב הזה ואת הרמקולים ההאחוריים.

תודה מראש :D

HU: Alpine CDA-117 | Comp: Morel Hybrid Ovation II | AMP: SOUNDSTREAM LW.4.500 | Subwoofer: JBL GTO 1204BR

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם התייעצת בפורום ובסוף קנית את הרמקולים האלה, כנראה שלא שמעת להמלצות, אם אתה פותח את התרד על מנת לקבל חיזוקים על קניה שכבר החלטת לגביה, בוא נגיד שעל סאב של פיוניר לא תקבל פה הרבה חיזוקים, בלשון המעטה.

או שתגדיר תקציב ותקשיב טוב להמלצות, או שתקנה את הפיוניר ותתבשם בתגובות הטובות עליו בזאפ.

בהצלחה.

בשיפוצים

פורסם
אם התייעצת בפורום ובסוף קנית את הרמקולים האלה, כנראה שלא שמעת להמלצות, אם אתה פותח את התרד על מנת לקבל חיזוקים על קניה שכבר החלטת לגביה, בוא נגיד שעל סאב של פיוניר לא תקבל פה הרבה חיזוקים, בלשון המעטה.

או שתגדיר תקציב ותקשיב טוב להמלצות, או שתקנה את הפיוניר ותתבשם בתגובות הטובות עליו בזאפ.

בהצלחה.

עד עכשיו כל מה שקניתי ע"פ התגובות בזאפ, היה מצויין ו"מבשם".

מה רע בסאב של פיוניר? ומה רע ברמקולים האלה?

HU: Alpine CDA-117 | Comp: Morel Hybrid Ovation II | AMP: SOUNDSTREAM LW.4.500 | Subwoofer: JBL GTO 1204BR

פורסם

זבל של סאב - חוץ מרעש לא תקבל הרבה

התגובות בזאפ נכתבות לעיתים (קרובות מידי) ע"י ילדים מתלהבים שזה הדבר הראשון שהם התקינו

ומושגים כמו "מפוצץ אחושילינג" זה בערך השיא בשבילהם

ברגע ששומעים ומשווים... מבינים שאין מקום להשוואה :mm_wink:

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם
זבל של סאב - חוץ מרעש לא תקבל הרבה

התגובות בזאפ נכתבות לעיתים (קרובות מידי) ע"י ילדים מתלהבים שזה הדבר הראשון שהם התקינו

ומושגים כמו "מפוצץ אחושילינג" זה בערך השיא בשבילהם

ברגע ששומעים ומשווים... מבינים שאין מקום להשוואה :mm_wink:

אוקי לפחות מהתגובה הזאת אפשר להשכיל, תודה רבה :)

אז יש לך סאב אחר להמליץ לי גם בסביבות ה 400W RMS?

פורסם
http://www.zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=417099

בתיבה אטומה בלבד

אוקי, טיפה יקר.. אבל.. נראה לי שווה :)

לגבי התיבה, זה תרשים התיבות המומלצות ע"י JBL, אתה יכול להגיד לי איזה תיבה בדיוק אני צריך?

המגבר הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=150281

יכול להחזיק את הסאב הזה ועוד זוג רמקולים אחוריים 100W RMS?

תודה מראש, וסליחה על החפירה :)

פורסם

בסכום של 500 שקלים אפשר לקנות סאב של קיקר עדיף על פיונר אבל זה גם לא הסאב שיביא לך את הבאסים המדויקים.

בסך הכל בתקציב הזה כל הבסאבים הם SPL

פורסם

אני החלטתי ללכת על הסאב של E_M777 המליץ לי עליו.

אני רק צריך לדעת אם המגבר שציינתי למעלה יכול להחזיק לי אותו + הרמקולים האחוריים שלי.

פורסם

יחזיק יפה מאוד

למען האמת עדיף להגביר את הקומפוננט + הסאב בגישור במקום את האחוריים

במיוחד כשיש כבר סאב

תריץ חיפוש לגבי "במה קדמית"

בהצלחה

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אל תקנה שום סאב בלי לשמוע אותו קודם לך תדע אולי תאהב את הצליל של הפיוניר יותר מאת הגי בי אל קדום כל תשמע ואז תקנה..אנשים פה ממליצים לך מה לקנות לא אומרים לך מה לקנות אל תשכח הכי חשוב זה שאתה תשמע כי אתה תצטרך לסוע עם זה באוטו

פורסם
יחזיק יפה מאוד

למען האמת עדיף להגביר את הקומפוננט + הסאב בגישור במקום את האחוריים

במיוחד כשיש כבר סאב

תריץ חיפוש לגבי "במה קדמית"

בהצלחה

אלעד

יש לך קומפוננט להמליץ לי עליו? כי אני לא רוצה לטעות.... פשוט שכבר קניתי רמקולים לא מזמן וזה מבאס להחליף שוב, אבל אם אתה אומר שזה שווה אני סומך עליך :)

אל תקנה שום סאב בלי לשמוע אותו קודם לך תדע אולי תאהב את הצליל של הפיוניר יותר מאת הגי בי אל קדום כל תשמע ואז תקנה..אנשים פה ממליצים לך מה לקנות לא אומרים לך מה לקנות אל תשכח הכי חשוב זה שאתה תשמע כי אתה תצטרך לסוע עם זה באוטו

אתה צודק, תודה :)

• תוכן חדש...