Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החנתי היום בעיר את האוטו, וכשחזרתי אליו חשכו עיניי, דפקו לי את האוטו בצורה ברוטלית, ומן הסתם גם לא טרחו להשאיר פרטים.

אני לא אשפוך את ליבי ואגיד לכם מה אני חושב על נהגים שלא משאירים פרטים, בגלל שהנושא שחשוב לי עכשיו הוא לתקן את הנזק.

אני אשמח אם תוכלו לתת לי כיוון בקשר לעלות התיקון, ואם אפשר גם המלצות למוסכים טובים שעושים הנחה לחיילים (כן בטח).

הינה תמונות של המכה:

1.jpg

2.jpg

פורסם

מאיפה אתה בארץ?

רוב הסיכויים שאתה צריך להחליף/ להלחים כנף אחורית חדשה, אבל עדיין אי אפשר לשפוט במדוייק את הדבר מכיוון שהתמונות ברזולוציה מאוד קטנה. כנף כזאת למאזדה לנטיס 323 כמו שלך יש כמו זבל בפרוקיות.

פורסם

אני גר באזור נתניה, ומה בערך הטווח מחירים של כנף אחורית?

נ.ב

כשאתה ואמר כנף אחורית, אתה מתכוון לחלק התחתון שיוצא החוצה? אם כן.. אז מה עם הפגיעה שיש בה מעיכה ועוד קשקושים אחרים :\

תודה.

פורסם
אני גר באזור נתניה, ומה בערך הטווח מחירים של כנף אחורית?

נ.ב

כשאתה ואמר כנף אחורית, אתה מתכוון לחלק התחתון שיוצא החוצה? אם כן.. אז מה עם הפגיעה שיש בה מעיכה ועוד קשקושים אחרים :\

תודה.

הכנף האחורית היא לא יחידה מתפרקת , היא מחוברת למרכב הרכב , ולהחלפתה צריך לבצע חיתוך וריתוכים .

עדיף לתקן את הכנף ע"י פחחות וצביעה .

עלות הפחחות כ 600 ש"ח .

צבע כ 600 ש"ח . צביעה מקומית וטשטוש .( הרכב בצבע לבן ולכן ההתאמה תהיה טובה )

זה בערך מסגרת התיקון , גש למספר מוסכים מומלצים וקבל הצעות מחיר .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
רוב הסיכויים שאתה צריך להחליף/ להלחים כנף אחורית חדשה,

כשלא יודעים - לא עונים ולא מכניסים את בעל הרכב למרה שחורה.

כפי שכתב (במדויק) אייל, הכנף מולחמת לרכב לכן רכיב כזה מחלפים רק אחרי פגיעה קרדינאלית.

לדעתי עלות התיקון תשאיר לך עודף מאלף ש"ח.

בהצלחה !

פורסם
כשלא יודעים - לא עונים ולא מכניסים את בעל הרכב למרה שחורה.

ומאיפה אתה הבנת שאני לא יודע?

בתור מישהו שבבעלות המשפחה שלו יש מוסך לפחחות וצבע, תאמין לי שכבר ראיתי דברים כאלו פעם או פעמיים (או אלף פעם).

חבל שאינך יודע להבין את הנקרא, רשמתי במפורש "אי אפשר לשפוט במדוייק", שזה אומר בפירוש פשוט שאולי ניתן לתקן.

אני עדיין טוען שמהתמונות האלו אי אפשר לקבוע ב- 100% שהכנף ניתנת לתיקון, ייתכן כי פח הרכב פשוט "נחתך" ושום פחח שמכבד את עצמו לא יתעסק עם דברים כאלו.

עדיף כמובן לתקן, אבל את זה פחח יקבע כולל הצעת מחיר.

פורסם

ואיי.. 1200 ש"ח, "משכורת" של חודשיים :\

העלתי תמונות ברזולוציה יותר גבוהה, אולי זה יעזור יותר למדוד את הנזק.

אני לא יודע מה עדיף/זול, ללכת לפיריקיות, או לעשות פחחות וצבע.

תודה לכם.

02092008106.jpg

02092008107.jpg

פורסם

אנחנו תיקנו כנף עם מכה הרבה יותר חמורה ככה שכמעט בוודאות שלא יהיה צורך בלהחליף כנף.

אם הפחח מתעקש להחליף כנף, תהיה עקשן יותר ותדרוש תיקון של זאת המורכבת באוטו.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
אנחנו תיקנו כנף עם מכה הרבה יותר חמורה ככה שכמעט בוודאות שלא יהיה צורך בלהחליף כנף.

אם הפחח מתעקש להחליף כנף, תהיה עקשן יותר ותדרוש תיקון של זאת המורכבת באוטו.

אם אפשר, אשמח לדעת כמה היתה עלות התיקון?

פורסם

העלתי תמונות ברזולוציה יותר גבוהה, אולי זה יעזור יותר למדוד את הנזק.

לא, לא. לפי התמונות האלו לא צריך להחליף כנף, פחח מקצועי יוכל לתקן את זאת עם טיפה מאמץ, כי צריך להיזהר בתיקון הזה.

תתעקש לא להחליף כנף במידה והוא ירצה, כי אח"כ אם תמכור את האוטו יעלו על זה בבדיקה ולך תוכיח שלא היתה פגיעה יותר חמורה ממה שיש כעת.

פורסם
הביטוח לא מכסה מקרים כאלו?

יש השתתפות עצמית, אבל לפעמים עדיף לתקן לבד, אני אדע אם להפעיל את הביטוח ברגע שאני אדע מה העלות של התיקון.

• תוכן חדש...