Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר נסיעה של חצי שעה לכל הפחות בזמן עצירת הרכב וכיבוי המנוע, שמתי לב לרעשים מוזרים מכיוון מכסה המנוע, פתחתי את המכסה וראיתי את המים במיכל עיבוי קופצים ולהוטים לברוח החוצה.

נגעתי בפקק והוא לוהט, וטיפות של מים יוצאות מתוך לחץ אדיר.

ווידאתי שהמיכל סגור ללא בריחה אך ללא תועלת, שוב פעם.

אני מפחד שהמיכל יתפוצץ לי ביום מן הימים לאחר נסיעה ארוכה.

שאלתי לגבי הבעיה ואמרו לי שאני צריך להוציא אוויר מן המערכת, עשיתי זאת אך ללא תועלת, שוב חוזרת הבעיה.

המים בין ה-Max ל- Min ברמה המתאימה, לא יותר מדי ולא פחות מדי.

לפני יומיים ניתקנו את הטרמוסטט והחלפנו את היוניט חום מכיוון שהרכב היה מתחמם, יכול להיות קשור לזה?

עצתכם?

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם

קודם כל תחזיר את הטרמוסטט בלי קשר לבעייתך, זה חשוב לתפקוד תקין במיוחד שעוד מעט חורף.

הרכב שלך מתחמם, והמים רותחים, משהו במערכת הקירור שלך לא מתפקד, תבדוק אם הראדיאטור לא סתום , ואת משאבת המים.

בקשר ליוניט אתה צריך לבדוק איזה יוניט שמו לך והאם היא מתאימה.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

משאבת מים כרגע נראה לי הכי הגיוני משום שלפני שהחלפנו את היוניט (שאכן מתאימה), שהמנוע התחמם, פשוט העברתי ל- N, לחצתי על הגז, אימצתי את המנוע טיפה ( 4k סל"ד) ופשוט המנוע היה מתקרר.

מכאן הסקתי שמשאבת המים יכולה להיות סתומה ושיחרור גז מפעיל עליה לחץ והיא פשוט עובדת יותר מהר.

יש חיזוק וקשר בין הדברים?

חן.

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם

אותה בעיה היתה גם במגאן 96 שלי ... לצערי הרב נדפק לי ראש מנוע!

הבעיה היתה סתימה ברדיאטור ... ככז היה אצלי

לפי התיאור שלך אני מניח שיש מצב שגם אצלך יש בעיה ברדיאטור.. מומלץ לבדוק

תעדכן מה קרה .. :)

פורסם

מדווח על תסמינים זהים.

הלחץ שמתווצר לך במיכל עיבוי נובע לא מלחץ המים הרותחים והאדים שלהם, אלא (חוששני, תקווה שאני טועה) מלחץ מהמנוע אל מערכת הקירור (תדמיין חור קטנציק במכיון הבוכנות אל כיוון מעברי המים במנוע) ...מה שמעיד על ראש (מנוע).

אבל התסריט הזה צריך לקבל אישור מגורמים מוסמכים, ואינו מחליף עצת רופא או כל מומחה אחר.

היה לי סיפור דומה בסקודה הישנה והטובה שלי.

פורסם

כדי לשלול ראש מנוע בדוק סימנים של שמן במים ולהפך, בנוסף פתח את מכסה הראדיאטור לפני שאתה מניע את הרכב (כשהוא קר)

ותראה אם יש בועות בזמן שחבר מניע את הרכב וכשהוא יתן גז שם לב אם יש בועות שקבוע יוצאות, אם כן אז כנראה נפגע האטם ראש, או יותר חמור מזה.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...