Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב אנשים..

לפני כמה זמן היה לי בריחת ניצוץ מהכוהל (קוייל איך שלא אומרים את זה) , אז החלפתי סט חוטי הצתה וזה פתר את הבריחת ניצוץ..

מאז בערך שמתי לב שאם אני משאיר את האוטו עומד יומיים ולא נוגע בו האוטו לא מניע פשוט לא מניע רק בדחיפה!

עפ"י בדיקה מוסמכת התברר כי הכוהל (קוייל איך שלא אומרים את זה) כבר לא טוב והוא מחייב החלפה..

רציתי לדעת איזה כוהל (קוייל איך שלא אומרים את זה) הכי מומלץ לרכב שלי (פיאט אונו 92 1400 S70) - שם של חברה איכותית ואם אפשר גם לדעת את המחיר... והאם כדי לקנות מפירוק?

תודה מראש!

מועתק לפיאט קלאב

פורסם

כמובן שכוונתך לסליל הצתה והתקן רק מקורי שהנו מתוצרת של "מגנטי מרלי".

נדיר מאוד שסליל הצתה בפיאט אונו מתקלקל כך שאיני משוכנע שהאבחון שבוצע הוא נכון או שאתה טועה במשהוא.

בדרך כלל ניתן בהחלט להתקין סליל הצתה כזה משומש.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

כשאתה מנסה להניע את הרכב לאחר עמידה של יומיים, יש רעש של סטרטר ?

אם כן, הסטרטר מסתובב מספיק מהר ?

פורסם
כשאתה מנסה להניע את הרכב לאחר עמידה של יומיים, יש רעש של סטרטר ?

אם כן, הסטרטר מסתובב מספיק מהר ?

יש סטרטר רגיל.. פשוט הוא לא מניע..

פורסם

אם אני משאיר את האוטו עומד יומיים ולא נוגע בו האוטו לא מניע

עפ"י בדיקה מוסמכת התברר כי הכוהל (קוייל איך שלא אומרים את זה) כבר לא טוב

מה זה "בדיקה מוסמכת"? ולפי מה היא קבעה שהקויל לא תקין?

מה הקשר בין עמידה יומיים לבין הקוייל (coil שפירושו סליל)?

:turn-l:
  • תוכן חדש...