Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הייתי במרכז התקנות של חברת פלאפון ברחובות.

הם פרקו לי את כל הקונסולה הראשית של הרדיו דיסק והוציאו אותו משם.

את הקונסולה הוא משך בכח רב (כנראה מה שגרם לקריעת חוט האנטנה)

ואז הוא אומר לי "האנטנה שלך לא מחוברת" עניתי לו "לא הגיוני אני קולט רדיו ושומע מצויין"

טוב הוא ממשיך התקנה שלו פוצע חוטים עושה עבודה כמו של חאפר- גם את החוט של הווליום של הדיבורית

הוא לא התקין כמו שצריך הוא פצע אותו כאשר הוא החזיר את כל הקונסולה ושם אותו בצורה כזו שהוא חצי מעוך (אולי גם חתוך)

ואמר לי שככה כולם מתקינים.

אמרתי נו טוב לא נורא גם ככה אני הולך

להתקין מערכת ברכב המתקין שלי כבר יסדר את זה (חשוב לציין שהוא מקצועי ויודע טוב מאוד)

יצאתי שמח וטוב לב מחברת פלאפון ואז התחילו הצרות- ראיתי שהפאנל של הרדיו-דיסק לא נופל כאשר פותחים אותו,

ואני לא קולט רדיו בכלל.

כאשר הגעתי לסאונדר הורדנו את הרדיו דיסק וראיתי בכלל שאין צורך לפרק את כל הקונסולה מסתבר שהמתקין לא יודע להתקין כמו שצריך. ראינו שהחוט של האנטנה קרוע כולל הסיכוך שלו. לאנטנה עשינו השלמה של חוט פלג חדש בקצה עם חיבור טוב והלחמות.

ואת הרדיו דיסק נעלצתי להחליף כי הם שברו לי את הפאנל. :-(

ביום חמישי אני מגיע לסאונדר להמשך התקנה ואני רוצה שהם יעבירו לי את הכפתורים של הווליום למקום אחר- חיים המתקין אמר שאין בעיה בכלל והוא יעשה את זה כמו שצריך אבל יתכן מאוד שהכבל כבר פצוע שם וכדאי להחליף אותו.

אני מעוניין שהם יחליפו לי לכבל חדש אבל לא יתעסקו שם יותר או יפתחו את כל הקונסולה שלא יגרמו שם לעוד בלאגן ולא יעשו לי קצרים או נזקים ברדיו דיסק החדש שלי.

האם הם יחליפו לי רק את הכפתורים של הווליום אם אביא אליהם רק את זה אחרי שסאונדר יפרקו לי?

או שלהגיע עם כל הרכב ואיך להימנע הפעם מהרס?

בנוסף אני רוצה פיצוי על הרדיו דיסק והאנטנה שהם הרסו לי.

איך אני יכול לבקש את זה ומה עלי לעשות?

פורסם

יש לי את הקצה של האנטנה שגם רואים שיש עליה סימנים של מעיכה שלא היו קודם!

בוודאות!

ומה לגבי החוט של הווליום שקשור לדיבורית?

אני אצטרך לבוא עם כל הרכב אליהם?

פורסם

רוב הסיכויים , תמונות גם טוב ועדות כתובה מהמתקין שלך גם יהיה לא רע ..

פורסם

אין לי תמונות ממהלך ההתקנה שלו.

הייתי כל-כך עצבני שלא רציתי לחזור לשם והעדפתי לשלם כבר כמו שצריך.

לא רוצה יותר שחאפרים יגעו לי ברכב.

רוצה מהם כבל חדש של הווליום ופיצוי עבור הרדיו-דיסק!

יש לי רק את החיבור של האנטנה עצמה ואת הרדיו השבור שאותו יהיה לי קשה להוכיח שהפאנל היה בסדר קודם.

פורסם

שמע אתה יכול גם פשוט לבוא לשם עם הדברים שניזקו ולעשות רעש, לבקש לראות את המנהל להפחיד אותם קצת ,

יש כאלו שלא יתווכחו וירצו לפצות אותך ללא כניסה להליכים משפטים וכו' זה תלוי אם אילו אנשים יש לך עסק..

שווה נסיון , בהצלחה.

פורסם

אני אתקשר אליהם ביום ראשון ואעשה להם כזה רעש ובלאגן!

ואני גם אדבר עם המנהל ובנוסף לזה אני אדבר עם פלאפון בעצמם בראשון על הבוקר.

מבחינתי רק לכבל את הכבל מחדש ופיצוי על הנזק שהם עשו לי!

פורסם

PC-MASTR הנכבד.

להגיד שמתקיני חברת פלאפון חפרים ממש לא מקובל ,כי בכל מקום שמתקינים מערכות למינהם יש טובים ויש יותר טובים אבל יש גם פחות איכותיים הכללתך ממש מוגזמת .

אני גם מאשים אותך כי ברגע שסיימו לך את ההתקנה היית צריך לבדוק את הרכב ולחתום על טופס התקנה שנקרא QC ואם הייתה לך בעיה בקשר להתקנה היית צריך לבדוק את הרכב ואת הרדיו ואם היית נתקל בבעיה שציינת היית צריך בו במקום לפנות למתקין ואם תשובתו לא הייתה מספקת היית יכול לפנות לאחראי במקום.

אני מאמין שאם תיגש לאחראי ותסביר לו את הבעייה הוא יפתור לך כולל טיפול ברדיו והחלפת החוט כולל המקשים ושפצור ההתקנה מחדש .

לצערי אין פרגון בארץ בין המתקינים ואוהבים ללכלך אחד על השני ואף לקוח לא יודע את כל התקלות הבעיות שהיו בעבר למתקין שהוא מרוצה ממנו...

אם תרצה עזרה לגבי החוט כולל המקשים נשמח לעזור לך.

יום טוב ושבוע מבורך

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם

אין ספק שאתה צרכן ישראלי מצוי . קראתי את דבריך ואני בהלם , למה לא חזרת למתקין אתמול , גם ככה תכננת לגשת למתקין סאונד שלך ברכב כמו שציינת - למה ? הרי לדבריך שמעת מעולה - יש תחושה שעיצבנו אותך שם קצת ללא כל נזק ואתה תופס על זה טרמפ של "אכלו לי,שתו לי" , תרד מהעיניין ! אתה רוצה לשנות את מיקום הכפתורים ואתה לא סומך על המתקינים - אל תחזור אליהם ותיגש למתקין סאונד הנערץ שלך , הוא גם יודע לעשות זה אלה אם כן הוא החפר שרק רצה לעשות עליך קופה ולמכור לך מערכת חדשה , כפי שכבר אמרת חוטים "נפצעו" - תחליף חוטים - לא מערכת ...מעניין שכל כך מיהרת להחליף אותה אצל המתקין , אין ספק שעבדו עליך אבל לא מתקיני הדיבורית...

פורסם

חבל מאוד שאתם משמיצים אותי ולא יודעים בכלל על מה מדובר! המתקין בסיום ההתקנה עלה למעלה לפלאפון עצמה.

ברחובות היכן שהם מתקינים המרכז התקנות יושב בחניה ולמעלה מרכז פלאפון.

אני מיהרתי למתקין שלי.

החוט לא היה פצוע בוודאות! כשהוא פירק הוא משך את כל הקונסולה כולל הרדיו באגרסיביות זה אני ראיתי במו עיניי!

ואז החוט של הרדיו התנתק והוא אמר לי "החוט של האנטנה מנותק" אמרתי לו שזה לא יכול להיות שאני קולט רדיו מצויין.

סבבה, אחר-כך התעסקתי בתשלום כאשר הוא חיבר לי את כל הקונסולה בחזרה וכנראה בזמן הזה פגע בחוט של האנטנה או בשלב שהוא משך את כל הקונסולה! כיוון שברדיו הקודם שלי זה היה בא מהצד- ככל הנראה שזה קרה בשלב שהוא משך את הכל!

הוא היה חאפר שלא נראה כמותו!

המתקין שלי סאונדר הוא מצויין ואני סומך עליו בעיניים עצומות! הוא לא אמר לי שצריך להחליף את כל הכבל של האנטנה הוא הלחים לי חתך את הקרע והלחים לי חוט חדש. סאונדר נותנים שירות מעולה, מקצועיים וכיף להגיע אליהם ולקבל שם שירות.

הרדיו היה שבור כיוון שהפאנל לא ירד! את זה ראיתי 5 דקות אחרי שנסעתי משם וכבר לא הסכמתי לחזור שלא יעשו לי עוד יותר נזק. אני מעדיף שסאונדר יתקנו את זה או יגידו לי להחליף מאשר לגשת לשם ולתת לעוד חאפר להתעסק ולקלקל עוד!

איכות הרדיו ניפגמה זה בוודאות! ככל הנראה שהשלמת אנטנה זה דבר שפוגע באיכות שלה! והוא עשה את זה בצורה הכי מקצועית וטובה שיכולה להיות. - אולי זה רק אני והפרנואידיות שלי אבל לא יודע משהו ברדיו פתאום נשמע לי מוזר.

תודה מראש,

דורון ריבניק.

פורסם

היה שם מתקין 1 בלבד אתמול.

אני עדיין בעצבים עליו ועל חברת פלאפון וכדאי מאוד לעשות סלקציה בעובדים שם כיוון שהחאפר הזה קרע לי את החוט של האנטנה הייתה בסדר גמור עד שהגעתי אליהם.

זה משהו שיהיה לי קשה להוכיח וגם את הרדיו דיסק שהוא שבר לי יהיה לי קשה להוכיח.

אי רק יודע שאני מדמיין שאיכות הרדיו שלי ירודה מאוד עקב זה שהוא קרע לי את החוט של האנטנה.

בדקתי קצת לגבי החלפת כל החוט וזה סיפור מהתחת כי האנטנה שלי היא בסוף הרכב- להעביר את כל החוט מכל הגג ובתעלות ש-

זה בלאגן שלם!!!

ושוב אולי אני מדמיין והכל בסדר.

בל אין לי הוכחות לזה מלבד הכבל הקרוע יהיה לי קשה להוכיח גם שהוא שבר לי את הרדיו דיסק.

אני יכול להגיד לכם שאתם לא מכירים אותי ואני יודע להעריך עבודה טובה שעושים כמו שצריך ואני לא בנאדם שמתלונן בכלל.

אני בעצמי עובד במקום עבודה שאני טכנאי בו ואני לא עושה חצי עבודה או מפרק מחשב שלם בשביל תקלה קטנה.

גם להיות טכנאי צריך לדעת והוא לא ידע אז הוציא את כל הקונסולה ועוד טען שהכבל של הרדיו שלי מנותק.

כשהוא משך את הכל חזק הוא קרע אותו ולא טרח לומר לי שזה קרוע בכלל! מה שעוד יותר מחשיד!

יש לכם רעיונות איך אני יכול לקבל מהם פיצוי?

פורסם

אין ספק שאתה צרכן ישראלי מצוי . קראתי את דבריך ואני בהלם ,

- יש תחושה שעיצבנו אותך שם קצת ללא כל נזק ואתה תופס על זה טרמפ של "אכלו לי,שתו לי"

.

אני קראתי את דבריך , ואני בהלם.

אולי כדאי שתיתן קצת כבוד לחברי הפורום ודיעותיהם ?

אולי כדאי שתקרא בעיון את מה שהוא כתב :

הוא הגיע עם רדיו תקין (לטענתו ) ויצא עם חוט מנותק של אנטנה ,

שכנראה נפגע במהלך ההתקנה .

ואז החוט של הרדיו התנתק והוא אמר לי "החוט של האנטנה מנותק" אמרתי לו שזה לא יכול להיות שאני קולט רדיו מצויין.

ומה לגבי פנל של הHU שנשבר ?

הרדיו היה שבור כיוון שהפאנל לא ירד!

ואם תקרא כאן,תבין מה זו עזרה לחברי הפורום:

אם תרצה עזרה לגבי החוט כולל המקשים נשמח לעזור לך.

לפותח השרשור , תקרא את מה שיוסי וגם אפי כתבו :

הכותרת שנתת לא במקומה בכל מקום יש עובדים טובים ויש עובדים פחות טובים.

PC-MASTR הנכבד.

להגיד שמתקיני חברת פלאפון חפרים ממש לא מקובל ,כי בכל מקום שמתקינים מערכות למינהם יש טובים ויש יותר טובים אבל יש גם פחות איכותיים הכללתך ממש מוגזמת .

אולי תצלם ונבין על מה אתה מתרעם .

מידן.

ZZR

פורסם

אתה בעצם משמיץ את כול המתקינים של פלפון בכותרת שרשמתה וחבל ידידי מכוון שיש מתקינים ויש מתקינים וחבל שאתה משמיץ את כולם זה לא שאני באה לגונן פו אל אף אחד פשוט אתה משמיץ פו את כלל המתקינים וזה מכומם אותי:evil:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

אפרופו מתקינים של חברת פלאפון:

לפני שנה החלפתי לאבא שלי את הפלאפון [של פלאפון], והדיבורית שלו לא התאימה למכשיר החדש. לאחר בקשה לפלאפון, בהתחשב במספר המכשירים שלנו ובשימושם, ניתן מכשיר קבוע לרכב, ללא תוספת תשלום וללא שום התחייבות.

באתי למתקין של פלאפון וביקשתי ממנו, כי כשהוא מוציא את הדיבורית הישנה ושם את החדשה במקומה שישתדל כמה שפחות לחורר, שלא יפריע לרגל, שלא יפריע לרדיו וכו', ואני חייב לציין שהעבודה נעשתה על הצד הטוב ביותר ובצורה נקיה. [נתתי לו טיפ]

כך שלהכליל את "מתקינים של חברת פלאפון והחאפריות שלהם" , זו הכללה גסה שאינה במקומה.

נכון, יש גם מתקיני דיבוריות ח*א, יש גם רופאים ח*רות..

• תוכן חדש...