Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. לאחר חודשיים של חיפוש אחרי רנו טווינגו במצב טוב, ההצעה הכי טובה שמצאתי היא זו שלמטה. לכל מי שמבין בעניין אם יוכל לתת לי חוות דעת על ההצעה אני ישמח מאד. טיפים לגבי הבדיקה שאני צריך לערוך (צריך להתחשב בכך שהמנוע הוא לא המקורי?) יתקבלו בברכה. ההצעה:

סוג מנוע:בנזיןטסט עד:06-2009ק"מ:140,000צבע הרכב:כחולמזגן:ישבעלות קודמת:פרטיתבעלות נוכחית:פרטיתמוכן להחלפה:לאתוספות:

מנוע של קליאו מהדור החדש הזרקה רב נקודתית זריז ביותר חלונות חשמל נעילה מרכזית מזגן כריות אויר אמובילייזר מקורי עבר טיפול גדול לאחרונה.

הרכב הוא רנו טווינגו שנת 99. מחיר :13500

פורסם

גם לי יש פינה חמה בלב לרכב הזה.

לפני שתתקדם הלאה, אם תריץ חיפוש בפורום על המילה "טווינגו", במגוון וריאציות, תמצא תשובה לכל שאלה נפוצה שעלולה להישאל (וגם לכאלו שלא). האוטו נידון פה בהרחבה וכמה מחברי הפורום הותיקים היו בעליה של אחת כזאת בשלב כזה או אחר.

לשאלתך:

למיטב הבנתי המועטה, חשוב לוודא שהמנוע רשום באופן תקין ברשיון הרכב של האוטו (מס' המנוע שמוטבע על גבי הבלוק הוא אכן המספר שמופיע ברשיון) וקיים מסמך (שטר מכר) שמוכיח את קיומו (והעברתו?) החוקי.

דבר אחרון:

יבוא הטווינגו לארץ הופסק בשנת 96', לכן לא יכול להיות שהטווינגו במודעה היא משנת 99'.

לפני מספר ימים, לא רחוק ממקום עבודתי במרכז רעננה, ראיתי טווינגו בורדו למכירה חונה באחת הרחובות. אם אני מנחש נכון, הבעלים גר\עובד קרוב לשם (אני מכיר את האוטו הספיציפי). בימים הקרובים, אשתדל לעצור ולקרוא את לשון המודעה ולפרסם בפורום המתאים.

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

משנת 97 כולל . החליפו את המנוע בטווינגו למנוע חדיש יותר עם רצועת טיימניג,בקודם היה שרשרת

ואגב טווינגו יובא לארץ עד 99 .אבל בקושי קנו אותו,רוב השנתונים זה 95 ו96 . .רשמת שהמנוע לא מקורי? הוא הוחלף?השאלה כמה קמ'' הרכב עצמו נסע לא רק המנוע.

בכללי רכב מגניב וחסכוני ואמין יחסית.רק אל תקנה את המערכת איזי(חצי אוטומט) מתקלקל ובדרך כלל עושים הסבה לידני רגיל

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

• תוכן חדש...