Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדיפות לתחום של בני ברק - רמת גן - תל אביב

זהו טיפול ראשון שלי (טיפול שנתי, 60000) לרכב ואף אחד בסביבתי לא ידע להמליץ לי על מוסך מתאים, מדובר על פיאט פונטו 2004 אם זה רלוונטי :)

תודה רבה!

הודעה פרסומית:

מוסך גרינפלד מוטורס- מורשה פיאט משנת 1978!. ניסיון מקצוענות ויחס אישי.

פורסם
עדיפות לתחום של בני ברק - רמת גן - תל אביב

זהו טיפול ראשון שלי (טיפול שנתי, 60000) לרכב ואף אחד בסביבתי לא ידע להמליץ לי על מוסך מתאים, מדובר על פיאט פונטו 2004 אם זה רלוונטי :)

תודה רבה!

מוסך "מרום חן" המסגר 15 ת"א,בעל המוסך זה אבי...בנאדם זהב מקצועי וישר...הפונטו של האישה אצלו כבר שנים,מומלץ בחום.

פורסם (נערך)

היבואן דרש ממנו השקעת ענק לפני כשנה כשהם היו אמורים לסיים חוזה שכירות במקומם הישן ובגלל שהם ידעו שהם עתידים לעבור למקום חדש ולא ניתן היה לבצע השקעות כאלו במקום הישן פסקה ההרשאה למורשה יבואן.

רק לפני כחודשיים הם עברו למקום החדש ששופץ והושקעו בו סכומי עתק להכשרתו כמוסך מודרני, נוח ומרווח.

עריכה אחרונה על ידי עמית
פורסם

אני מתנצל מראש על השאלות הטירוניות שלי :)

אין מקום לחשש מסוים לאור העובדה שהיבואן כבר לא פורש מעליהם את חסות ה"מורשה" (תהיה הסיבה אשר תהיה)?

פורסם

מנסיון אישי אני מאוד ממליץ על מוסך איטליאנו.

טיפל במשך שנים בלנציה תמה ואחר כך קאפה וגם בפיאט 850.

אמין ומקצועי - גם מאוד נחמדים

פורסם

רק רציתי לעדכן,

הלכתי בסוף על מוסך שמשון, נהניתי מאוד מהיחס, מהמקצועיות (לא שאני מבין גדול אבל זה הרושם שהתקבל) מזמן ההמתנה שהיה קצר מהצפוי ובכלל מהחוויה שהיתה אנטיתזה לכל חוויית מוסך שהיתה לי ברכב הקודם, שרק ימשיכו ככה!

תודה לכל המגיבים והמייעצים...

• תוכן חדש...