Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה ממש לא מבין איך זה לאבד...

בכל אופן , העניין הוא לא איבוד הרכב כמו הסכנה , שכל החיים שלי עברו מולי בכמה שניות בודדות שנראו כמו נצח.

פשוט היה קטע מהסרטים.

כמו שרואים בסרטים שהזמן נעצר, ויש שקט. כל כך נכון פשוט מרגישים כמו נצח.

בכל אופן, מפחיד מאוד לתת הפכה שכזאת ב 5:30 לפנות בוקר.

לא ממליץ לאף אחד את החוויה הנ"ל.. עכשיו הקניה הבאה היא רכב דיזל.. נטיה לאיזור סיאט\גולף.

אני משער שאני יקנה אחת לאיזה שנתיים ואף נחזור לעניין הספורט.

פורסם
אני רק לא מבין משהו, איך הרכב טוטל לוס? האם התיקון עולה יותר מחצי מחירון הרכב? ממש לא נראה ככה בתמונות. :roll:

האוטו התהפך..הקורות נמעכו אני לא מכיר רכב שעבר התהפכות וחזר לכביש

( רכב המבוטח בביטוח מקיף..)

פורסם
אני רק לא מבין משהו, איך הרכב טוטל לוס? האם התיקון עולה יותר מחצי מחירון הרכב? ממש לא נראה ככה בתמונות. :roll:

ברגע שמתעקמות הקורות, רוב הסיכויים שזה טוטל לוס.

בלי כל קשר לעלות.

זה פשוט בלתי ניתן לתיקון.

פורסם

ממה שאני אישית ראיתי לא ראיתי קורות עקומות כל כך.

פרט למכות פח שאתה רואה, ישנם פגיעות פנימיות , גיר נשבר בוודאות , תושבות מנוע , ציריות ועוד אלף ואחד מכלולים שונים.

אל תסתכל רק על הפח, תחשוב שהרכב עבר גלגול פרט למכות שהוא חטף בקורות ישנם המכלולים השונים שעולים גם כסף.

45K לא יספיקו לשחזר את הרכב הזה.

יש לשחזר גם את החלק הפנימי של הרכב שלא ניזוק בצורה נוראית אבל עדיין ניזוק.

בכל אופן תסתכל על הכל ותראה שזה לא רק שלדה גם דברים נוספים.

בכל אופן הבוחן ראה את הרכב היום (בוחן נוסף) ובלי לחשוב פעמיים אמר שהרכב לא עולה על הכביש לא יעזור כלום. לא שווה לביטוח וגם מסוכן (שלדה).

בכל אופן אני משער שיש חלפים נוספים לכל HGT שתצטרך אותם בעתיד מהרכב הנ"ל :) לפחות שמחה אחת היהיהי...

לילה טוב אנשים.

פורסם
אתה גם צודק למרות שאתה בעצמך סותר את עצמך... ע"י כך שאתה אומר שהוא צודק אבל הוא סותר את עצמו.. זו גם אימרה סותרת :)

וכן קספר, אתה טועה לדעתי בגלל המבנה הקשיח היא החזיקה ככה. אני דיי בטוח שבפונטו רגילה המצב היה שונה מעכשיו. מה השכי הופתעתי לדגלות זה שהסאן רוף נשאר שלם.

מוזר לחלוטין. ציפיתי להתנפצות שלו.

מצחיק מה שאתה אומר - האם אתה מהנדס רכב מוסמך המתמחה בקשיחות מבנה? האם אתה יודע מה ההבדלים בקשיחות המרכב בין ה-HGT לפונטו הרגילה? האם אתה יודע במדויק את הכוחות שפעלו על הסאן רוף ברגע התאונה?

רוני

מצחיק הקטע הזה, מזכיר לי שהייתה לי את התאונה עם הוולוו (מי שזוכר את התמונות, מלפני כמה שנים...), הדיסק ששמענו (מטליקה) אפילו לא קפץ :shock:

:D

Finger's gonna kill me.

פורסם

ואם להגיד את האמת... אחרי שהייתי הפוך ברכב , עם הראש לאדמה. ראיתי את המערכת עובדת והגברתי לראות אם היא עדיין תקינה ושומעים משהוא (בכל אופן מערכת ב 15 אלף).. היה נחמד לראות שהכל תקין היהיהיה.... :)

• תוכן חדש...