Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בהצתה מונדאו 98

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב לפתע החל לעבוד על שלושה צילנדרים. לאחר בדיקת פלגים וחוטי הצתה נימצאו תקינים

נימצא שמערכת ההצתה לא מוציאה ניצוץ רק לפלג אחד ולכל השאר כן.

מה התיקן הדרוש

תודה לעונים

פורסם

אצלי במקרה דומה בדייהטסו אפלאוז שלי הרכב עבד על 3 צילינדרים בגלל שהחוט שמוביל מהמפלג לכויל ההצתה לא העביר ניצוץ.

התוצאה הייתה החלפת סט חוטי הצתה כיוון שאף אחד לא ימכור לך חוט אחד ולא כל כך כדאי להביא מפירוק.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

רק שאצלי חוט הצתה ופלג של אותו צילינדר ניבדקו והם תקינים,הפלג לא מקבל ניצוץ מהמפלג כאשר כו שאר הפלגים כן.

בדיסטרבוטור רגיל הייתי מנקה מגעים ,מחליף פלטינה.

בהצתה אלקטרונית מה בעייהיכולה להיות?

פורסם

יש לבדוק האם החוט מקפיץ ניצוץ לגוף. אם כן, לנסות להחליף חוט ומצת.\

אם לא, כדאי לבדוק רוטור ומכסה מפלג, שאין בו "שבילים" ואשר אז הניצוץ קופץ בתוכו הצידה (וניתן לשמוע זאת במקום שקט לחלוטין ,אולי גם לראות משהו בלילה בחושך מוחלט)

אין לי את התרשימים של האוטו, בכל אופן, באם מדובר בחיישן חיצוני ולא בתוך המפלג, כדאי לבדוק שהתזמון נכון, ושאין בעיה בחלק המסתובב אותו הוא קורא(אחד מארבעת הסימנים), שהמרחקים בין החיישן לחלק המסתובב תקין, אם החיישן במפלג, לבדוק חופשים של הציר, יתכן ובזמן שהוא מגיע לקריאת האות לצלנדר הזה, עקב מרחק לקוי, גדול או קטן מידי, אין קריאה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...