Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

היום עצר אותי שוטר בכרמיאל, בטענה שראה אותי במשך כמה דקות מדבר בטלאפון בזמן נהיגה.

ובידיעה שלא דיברתי, הראיתי לו את השיחות הנכנסות והיוצאות שלא דיברתי, ובכלל, איך יכולתי למחוק הערה מההיסטוריה בזמן של כמה שניות קצרות ?

הוא לא התייחס.

התקשרתי לבן שלי לשאול איפה הוא שם ברכב את הביטוחים (אגב ברכב החדש, הטוראן), ובאותו זמן נזכרתי שיש לי אוזניית בלוטוף על האוזן.

אמרתי לו שהאוזנייה מחוברת תמיד לפלאפון, והוא בקור רוח אמר "אני מצפצף לך על האוזנייה שלך" (שוטר, שאמור לפעול לטובתכם, להזכירכם).

השוטר החל לרשום את הדו"ח (בן 22-23 לפחות, חוצפן כאין כמוהו), והשעה שהוא כתב את הד"וח הייתה שעה אחרת מהשעה שהייתה באמת באותו זמן.

לאחר שהערתי לו על השעה הוא אמור בקרירות "לא מעניין אותי".

לקחתי את הדו"ח, והכתב היה כתב ח-ר-ט-ו-מ-י-ם, תמונה מלמטה.

ביקשתי ממנו שיקרא לי את מה שהוא רשם והוא ענה : "לא רוצה, תסתדר בבית".

נתן לי דו"ח על סך 1000 ש"ח ובטח כמה נקודות, כרגע לא יודע כמה.

האם לדעתכם יש לי סיכוי לנצח במשפט נגדו ? אני יביא הוכחה מאורנג' שבאותה שעה שנכתב הדו"ח לא הייתה שום שיחה, ושהוא משקר.

מה דעתכם ?

police.JPG

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדעתי אם באמת לא דיברת תוציא פירוט שיחות ובמשפט תדגיש שאתה משתמש באוזניה והשוטר ענה מה שענה.

אני מאמין שתצא זכאי, אין פשוט סיבה שלא.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
לדעתי אם באמת לא דיברת תוציא פירוט שיחות ובמשפט תדגיש שאתה משתמש באוזניה והשוטר ענה מה שענה.

אני מאמין שתצא זכאי, אין פשוט סיבה שלא.

האם חוסר הדיוק של השוטר בשעת הדו"ח (והתשובה שענה אחרי זה), והכתב הלא קריא בעליל(והתשובה שענה אחרי זה), עשויים לעזור במשפט ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

רק היום הייתה כתבה בידיעות על דו"ח שבוטל בגלל כתב לא קריא

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם

סתם שאלה.

זה שאתה מוציא פירוט שיחות של טלפון א' מעיד על כך שלא דיברת בטלפון ב'?

(או במילים אחרות, איך עוזר פירוט שיחות אם לא צוין מה מספר הטלפון "החשוד")

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם
רק היום הייתה כתבה בידיעות על דו"ח שבוטל בגלל כתב לא קריא

נכון באמת הייתה כתבה על דו"ח שבוטל בגלל כתב חרטומים. תקח עורך דין וכמו שאמרו פה תוציא פירוט שיחות שלך וגם תגיד שהכתב לא ברור ואני מאמין שיבטלו לך את הדו"ח.

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

חבל שלא הקלטת אותו.

חוץ מזה אם שעת קבלת הדוח שונה מן המציאות אולי באותה שעה כן קיבלת טלפון?

צריך להוציא פירוט שיחות ואחרי זה להמשיך בתהליך.

אם לא היו שיחות אז לא דיברת. למרות ששוטר יכול לטעון שדיברת בטלפון אחר שהיה איתך.לי למשל יש דיבורית וגם נייד של עבודה.

זה אתה נגדו ... הסיכויים לרעתך מראש...

לצערי לא נראה שאפשר לצאת מזה.

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם
קח את זה למשפט ולא בגלל הכתב שלו, תדרוש פיצוי על עוגמת נפש שנגרמה לך כי הוא העליב אותך וכו'.

ובאמת נראה לך שיאמינו לו? זה מילה שלו כנגד מילה של שוטר לא נראה לי שיאמינו לו.

לך למשפט בגלל הכתב הלא מובן שלו.

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

אני לא הייתי שותק, אני הייתי בוחר במשפט ולא לשלם את הדו"ח.

במשפט הייתי אומר שהשוטר לא רשם שעה מדוייקת כדי שלא תוכל להביא פירוט שיחות. ולהוכיח את האמת, כך הייתי אומר במשפט.

הייתי אומר לשופט מה השוטר אמר לי "אני מפצף לך על האוזניה" וגם על הכתב הלא ברור, זה קצת יחמם את השופט על השוטר.

תגיד שהשוטר טען שדיברת בטלפון ובפועל אתה לא דיברת בטלפון ואתה מוכן להביא פירוט שיחות,ואם צריך אז גם להתחבר למכונת אמת למרות שהשוטר בכוונה טשטש את השעה המקורית כדי למנוע ממך להביא הוחכה..

כל זה בהנחה שאתה באמת לא דיברת.

פורסם

רק על הכתב שבדו"ח הייתי הולך לבית משפט.

אם שוטר כותב בכתב שהוא בלתי קריא לחלוטין אני חושב שהוא צריך לחזור לבית הספר ולא לחלק דוחות.

מצטער, אבל כתב כזה נוראי לא ראיתי מימי!. אני כבר רבע שעה מנסה לפצח איזה מילה או שניים.

אני רוצה לראות את השופט שיצליח להבין מה כתוב שם.

לא נראה לי שהוא יצליח, גם השוטר לא יצליח לשחזר את מה שכתוב ואני אפילו בספק אם גרפולוג יוכל להבין את מה שנכתב.:shock:

בזיון.

under construction..

פורסם

סיפור דומה מפורום אחר :

שלום לכולם,

ביום שישי אחרון לאחר סיום עבודתי נסעתי הביתה ואחרי רכב מסוג סובארו אימפרזה לבנה!

הרכב נדבר אלי כל כך וגרם לי להאיץ את רכבי..

בסופו של דבר הגעתי לחנייה של הבית לאחר שהוא נסע אחרי כ-8 דקות

ואז הוא פתח ליידי את החלון ואומר לי תכין רישיונות כי אני הולך לקחת לך אותם!

והפעיל צקלקה אדומה כחולה על השמשה הקדמית של הרכב!ובסוכך שמש!

לאחר נתינת הרישיון הוא החליט שדיברתי בלאפון במהלך הנסיעה אל אף שלא דיברת.

ומותקנת אצלי דיבורית ברכב לפלאפון שאיתו אני מסתובב.

השוטר החליט לעשות "מסחרה" ולומר לי שאם אני לא רוצה שני דוחות ופסילת רישיון

שאני יודה בזה שדיברתי בפלאפון(למרות שלא!!)אמרתי לו:שעם כל הכבוד אני לא מודה במעשה שלא נעשה מעולם

ואז הוא החליט שהשתוללתי בכביש ולכן הוא לוקח לי את הרישיון.

הסברתי לו בהדר וברחובות שהוא נסע אחרי לא ניתן לנסוע מהר עקב הצפיפות והכביש המשובש!

ובנוסף שכל הזמן הוא נצמד לי לרכב מאחורה!

לבסוף אחרי הרבה מאוד איומים שידבר עם אבי(בשעה 1:00 בלילה)הוא וויתר לי והלך לדרכו

אגב, מעניין מי זה היה השוטר ? אני גם מכרמיאל.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

• תוכן חדש...