Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Morel VS Hertz

Guest S2DON
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההספק המוצהר אולי שונה אבל בתכלס שני הסטים יכולים לקבל את אותו הספק.

בכל מקרה האנרג'י לטעמי יותר טוב מהטמפו, והוא רמה מעל ובכלל מתחרה בדוטק.

אין להשוות בין שתי החברות בגלל אופי הסאוונד השונה של הסטים שלהם.

אישית אני לא אוהב מורל ולדעתי הסטים שלהם לא נשמעים משהו,כל אחד אוהב אופי סאוונד שונה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

גם אני אישית לא אוהב את המורל היה לי את הדוטק ויום אחרי הלכתי למתקין שיחבר לי את האנרג' הדוטק פחות חיים ההרץ ממש חיים הם נותנים לי בדיוק מה שרציתי..

ועכשיו אני בתהליכים לשדרג להיי אנרג'י

פורסם

מי שמזלזל בדוטק פשוט לא שמע אותו מעולם עובד כמו שצריך.

גם למורל וגם להרץ יש מוצרים מעולים ונותנים תמורה מלאה לכסף שמשלמים עבורם.

כל אחד מהם יעשה את העבודה נהדר, בין אם הטמפו ובין אם האנרג'י.

under construction..

פורסם

טוב,

כמה מילים לגבי הרכבה של MT22 עם קרוס ומידבאס של פולס.

לאחר בדיקה ייסודית - הקבל בקרוס של הפולס הוא 3.3 מיקרו פאראד והוא מחובר בטור לנגד 2.2 אוהם בשביל להנחית במינוס שלוש דיבי. (לפי בחירה ע"י ג'מפר פנימי)

למידבאס יש סליל שחותך אותו בערך של 0.4 מיליהנרי שזה אומר ששני הרכיבים נחתכים בינם בדרגה ראשונה (סלופ של שש דיבי) מעל ה10K הרץ...

דבר שאולי מאוד מרגיע את הטוויטר וגם יכול לתרום לגובה הבמה לפי אסכולה של סקוט מהייבריד אודיו - אבל זה גם אומר שלקחת טוויטר כמו הMT22 שמסוגל לספק תוצאה יפהיפיה ב2.5 קילו הרץ - ולחתוך אותו מעל ה10K זה פשוט לסרס אותו.

מתברר שמורל מחלקים את הMT22 באריזת הסטנד-אלון שלו (מוצר בודד למי שמעוניין לרכוש רק טוויטר) והם מספקים אותו ביחד עם קבלים 4.7 מיקרופארד שזה פחות או יותר חיתוך בסיבות ה8K

מוזר שהם מפרסמים בסטים של הדוטק נקודת חיתוך בין 3.8 ל 3.2 (תלוי באיזה סט של דוטק) ובפועל כשהם מספקים את הטוויטר הזה לבד הם חותכים אותו בסביבות ה8 - אבל זה כבר סיפור אחר.

עכשיו - מעבר לנקודה הזאת למחשבה שרשמתי מעלה, לגבי הרץ ולגבי מורל - בסטים הנמוכים יש הבדלים עצומים בין שתי החברות - מורל בפירוש רכה יותר ועמוקה יותר אבל פחות מפורטת ואילו הרץ יותר שטוחה אבל גם יותר מפורטת.

ככל שעולים בסדרות כלפי מעלה - בעזרת כיוון מערכת נכון אפשר להוציא מסטים של שתי החברות תוצאות מאוד דומות לכאן או לכאן.

מי שרוצה מוזמן לשבת ברכב של LEONM12 (כמובן בהסכמתו :-P) ואחרי זה ברכב שלי בשביל להבין על מה אני מדבר.

כמובן שיש הבדלים - אבל צוויון צליל מאוד דומה בין שתי חברות שונות לגמרי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אה... לא!

אצל אליקו שומעים "פיצוץ" :-P

אצלנו שומעים "מעולה", "חלומי" שמעתי כל מיני דברים ואני מניח שאצל עופר דותן זה כבר ליגה חדשה ויש עוד חברה כמו יאריק שזה בכלל חוויה אורגזמית לשבת ברכב שלו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם כבר נותנים קישור אז נותנים קישור רלוונטי לשאלה של חבר פורום

להזכירך שהשאלה הייתה איך נשמע הסופרימו מול המיילה

וזו התשובה

"קשה לתאר במילים סאונד מושלם, אבל אפשר לומר שאחרי ששמעת. התמכרת! נקודה.

אין יותר טוב.

ואת זה אומר לכם אדם שהוציא מהרכב שלו אפילו את הסט האגדי של מורל (סופרימו)"

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

רק למען הסר ספק - מדובר בדיעות אישיות, אף אחד לא יכול לקבוע עובדה בשביל אף אחד אחר.

Pioneer TS-X150

פורסם

אני לא מבין , מתפתח פה דיון איזה חברה יותר טובה ?

לדעתי זה ויכוח עקר.

לשני החברות יש מוצרים מוצלחים יותר ומוצלחים פחות ויש כאלו שמעדיפים מוצר אחד ואחרים מעדיפים מוצר אחר.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...