Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתעניין ברכישת רכב מחברת ליסינג (פורד מונדאו) ורציתי לברר אם יש אפשרות לבדוק אם החברה ממנה אני רוכש "שיחקה" עם המונה, מפני שנראה לי קצת חשוד רכב מליסינג שעלה על הכביש במרץ 07 עם 30,000 ק"מ.

אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי במידה ואפשר לבדוק ואיפה עושים את זה.

תודה רבה

פורסם

יש אפשרות לבקש מחברת הליסינג את ההיסטוריה של הרכב כלומר את ספר הטיפולים שלו.

אם יגידו שאין ספר טיפולים הייתי מתחיל לחשוד שבהחלט יש משהו מסריח כאן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כפי שקולאטי אמר ניתן לבקש את היסטורית הטיפולים של הרכב ולראות את הק"מ המודפס בכל טיפול.

האם מדובר בחברה ידועה?

ק"מ שכזה אומנם נמוך יחסית אך לא חריג על פניו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אם כבר זייפו את המד, הרי יזייפו גם את ספר הטיפולים, כי אין כמותם בזיופים ורמאויות, ומדינת ישראל נותנת להם אור ירוק להמשיך בשיטה. בגלל החשש מליפול קורבן של הדברים הנ"ל, בסוף הלכתי על רכב חדש מניילונים. לא ששם אני חסין מצרות, אבל בכל אופן לא באותם המימדים.

אגב, את הקילומטרז' האמתי ניתן לברר בעזרת חוקר פרטי.

פורסם

ק''מ לא נמוך יחסית, למה נמוך?

ניתן לבקש היסטוריה, אבל מה יהיה שם, 1-2 טיפולים? גם לא חשבוניות, אלא הזמנות.

לא סביר שמישהו ישחק בק''מ של רכב השכרה/ליסינג, זה בלתי חוקי.

על איזו חברת ליסינג מדובר? אתה יכול לרשום את שמה, זה בסדר.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
ק''מ לא נמוך יחסית, למה נמוך?

ניתן לבקש היסטוריה, אבל מה יהיה שם, 1-2 טיפולים? גם לא חשבוניות, אלא הזמנות.

לא סביר שמישהו ישחק בק''מ של רכב השכרה/ליסינג, זה בלתי חוקי.

על איזו חברת ליסינג מדובר? אתה יכול לרשום את שמה, זה בסדר.

אוי... נו באמת.... הרי תפסו כבר חברות די יודעות בזיופים. גם הרכב הקודם שלי מהשכרה הסתבר לאחר אובדן כללי כי מזויף. למזלי לא הפסדתי בגלל זה כמעט כלום, אבל ההרגשה הייתה איומה ונורה. אני מעריך כי התופעה של זיופים הרבה יותר רחבה ממה שנהוג לחשוב. וככול שחברה יותר גדולה ומכובדת - כך קל לה יותר לעשות דברים כאלה ואחרים במוסכיה. אני שמעתי אישית ממקורות נהמנים על דברים כאלה ששתיקה יפה להם. פשוט להתרחק וזהו.

פורסם
אם כבר זייפו את המד, הרי יזייפו גם את ספר הטיפולים, כי אין כמותם בזיופים ורמאויות, ומדינת ישראל נותנת להם אור ירוק להמשיך בשיטה. בגלל החשש מליפול קורבן של הדברים הנ"ל, בסוף הלכתי על רכב חדש מניילונים. לא ששם אני חסין מצרות, אבל בכל אופן לא באותם המימדים.

אגב, את הקילומטרז' האמתי ניתן לברר בעזרת חוקר פרטי.

רכב אפשר לרכוש גם מיד פרטית, זה לא ליסינג/השכרה לשעבר או חדש. יש עוד כמה אפשרויות :roll:

חוקר פרטי לצורך אימות הקילומטרז' ? נראה לי "שקצת" נסחפת :|

פורסם

דווקא מדובר בחקירות יחסית פשוטות ולא יקרות. במקרה של רכב פרטי החוקר עושה כמה טלפונים לחברות הביטוח וגובע על כך סכום סימלי. שמעתי גם על כך כי ניתן לבדוק דברים במוסכים מסויימים. אבל אם הולכים לתבוע את המוכר על זיופים - עדיף חוות דעת של חוקר פרטי אשר יכול גם להעיד בבית המשפט. אבל למה להכנס למיטה חולה זו בכלל?

• תוכן חדש...