Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש כבר המון זמן מכשיר עם יציאת RCA שיתחבר למסך ברכב ויציג נתוני גדישה ע"י קריאת חיישנים על המסך.

האם קיים דבר כזה? אני לא רוצה להוסיף שעונים אלא להשתמש במסך כאמצעי תצוגה.

פורסם

שי, אני חושב שאתה צריך לשאול את זה בפורום אודיו ומולטימדיה.

אתה מחפש דרך להציג נתוני מנוע (BOOST, ETG) וכו' על מסך במקום על שעונים.

אולי אתה לא מנסח נכון את השאלה.

פורסם

אלדד זה ממש לא קשור לאודיו ומולטימדיה ,המכשיר שאני מחפש קשור לכל הנושא הזה של שיפורים.

ולדעתי אף אחד לא מגיב פה מהסיבה שהוא לא נתקל בכזה דבר, במערכת שלי יש אפשרות לחבר את הסנסור של המד מהירות למערכת ועל ידי דפדוף קל אני רואה את מהירות הנסיעה בתצוגה יפה ומרשימה.

פורסם

יש דבר כזה והנה אני עונה אז לדבר שאתה מחפש קוראים וויט בנד או באנגלית wite bend

יכולתו של השעון היא להציג נתוני גדישה בכל מצב נתון והוא שעון נחוץ מאוד למשפר המתחיל

וכן יש לו חיבורלמחשב נייד או לפאלם ואתה יכול לראות את נתוני המנוע על המסך בכל מצב נתון

ערוך חיפוש נרחב בפורום דובר עליו כבר רבות וטובות

ואם אתה מחפש לקנות אחד כזה פנה לקובי טופ r.p.m

והוא כבר יסביר לך וימכור לך.

אההההההה ואם לא אמרתי אז מחירו הור משהו כמו 2000K חדשים.

פורסם

מה אתה מבלבל ב'מוח ?

מה הקשר בין "ווידבנד" לנתוני גדישה ?

אני יודע שיש מכשיר של אפקסי שמראה נתוני גדישה .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

קופרה , נראה לי שהבנתי למה אתה מתכוון או יותר נכון פותח השרשור התכוון .

אם כך , לדעתי זה קשור יותר לאודיו ומולטימדיה . זה די גבולי .

אם יש למישהו מה לתרום כאן , סבבה .

שפותח השרשור יחליט אם הוא רוצה להזיז את השרשור לאודיו ומולטימדיה .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

וואללה אתם, תגידו איזה אודיו ומולטימדיה בראשכם

הוא מחפש משהו שיקרא נתוני חיישנים ושידע לתרגם אותם לתצוגה על מסך שתוציא וידאו

אחרי שיהיו לו את המכשיר הזה ממהיר ועצבני תהיה לו יציאת וידאו ואיך לחבר את זה לוידאו זה כבר אולי לא יהיה קשור לפה אבל כבר אז לא תהיה לו בעיה.

אבל זה עדיין מכשיר שקשור לחיישני רכב או מחשב מנוע או בכלל מחשב מנוע נפרד שיש לו אפשרות של הצגת נתונים על מסך

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
וואללה אתם, תגידו איזה אודיו ומולטימדיה בראשכם

הוא מחפש משהו שיקרא נתוני חיישנים ושידע לתרגם אותם לתצוגה על מסך שתוציא וידאו

אחרי שיהיו לו את המכשיר הזה ממהיר ועצבני תהיה לו יציאת וידאו ואיך לחבר את זה לוידאו זה כבר אולי לא יהיה קשור לפה אבל כבר אז לא תהיה לו בעיה.

אבל זה עדיין מכשיר שקשור לחיישני רכב או מחשב מנוע או בכלל מחשב מנוע נפרד שיש לו אפשרות של הצגת נתונים על מסך

זה בדיוק מה שאני מחפש, אני לא חושב שבאודיו ומולטימדיה יבינו בכלל למה אני מתכוון כי אני לא מחפש מסך.

פורסם

אני יודע שיש מכשיר של אפקסי שמראה נתוני גדישה .

בנתיים ראיתי כאלה רק שהם Boost Control. אתה מתכוון למכשיר שרק מציג נתונים?

שי אסרף - Team Kobi-Racing

• ספונסר פורום
פורסם

כמו שכבר כתבו לך על הHKS CAMP הוא אכן מציג נתונים על מסך רגיל.

כמו כן,חלק מתוכנות האבחון החינמיות,שמתחברות לרכב באמצעות שקע 16 פינים סטנדרטי מציגות נתונים כמו גדישה,מסת אוויר,טמפ' מנוע ,סל"ד, מהירות רכב ועוד.

אחת מהן,ודי מדוייקת היא http://www.digimoto.com/

בברכה,אורן

פורסם

אתם גדולים ה-HKS CAMP2 נראה כמו המכשיר שאני מחפש, לפי מה שהבנתי המכשיר מתחבר ישירות ל-OBD וכדי לחבר חיישנים נוספים צריך עוד מכשיר I/F UNIT שמתחבר ל-HKS ,אני צודק?

מוכרים אותו בארץ? איפה? וכמה?

את רוב הנתונים אני לא צריך בעקרון כי הם מוצגים כסטנדרט יותר חשוב לי זה ה-BOOST וה-EGT אם אתם מכירים מכשיר שעושה רק את זה אתם יוצאים גדולים בריבוע :wink: (אני מניח שהעלות תיהיה יותר נמוכה).

תודה.

• תוכן חדש...