Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אתם חייבים להפסיק לבכות על "לתפוס ב10 קמ"ש יותר".

אני רוצה שיקום כאן מישהו, ויספר לי שהוא קיבל דוח, על 10 קמ"ש יותר.

הם לא מבזבזים על זה זמן ונייר, הם מחכים למי שנוסע 30 קמ"ש ויותר, ע"מ לפסול רשיונות !

לגבי הפקחים: אני לא יודע במה מדובר, אבל אני ממש רוצה לראות את זה, פקח מנסה לעצור אזרח.

הפקחים הם אנשים שבדר"כ הולכים עם ראש שפוף ומפחדים לדבר עם אנשים אחרים, וכמעט כל שבוע שומעים שפקח הותקף ע"י אדם שקיבל דו"ח, אז לעצור ? לא נראה לי שהם מסוגלים.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לגבי פקחים יש תוכנית "מעולה" להעניק להם סמכויות שיטור ואפשרות לעצור אזרחים במקרה של הפרעה לבריאות הסביבה

(שאין לי מושג מה זה אומר אבל זה נשמע מעורפל מספיק כדי להשתמש בזה לא לצורך)

במקום להשביח את רמת השוטרים מעלים את כמות האוכפים ומורידים את איכותם.

לגבי המכמונת כל הז**ן אבל זו לא דרך פעולה חדשה.

פורסם

הניידת הזו תשאר שם עד שמישהו יצטרך לסטות מהנתיב והוא יכנס בה, ואז היא תעלם לכמה חודשים טובים.

בדיוק כמו השוטר שממלז ונדרס.

פורסם

חבר שלי נעצר ע"י ניידת כשהוא משייט ב12 קמ"ש מעל המותר.

TFSI Power

פורסם

.

12 קמ"ש. בכביש דו סיטרי עם גדר הפרדה באמצע. ריק. ב 5 בבוקר.

סיפור אחר - צילמתי מהחלון של הבית את הגנב מפוצץ לי שמשה ובורח עם הרדיו דיסק. יש תמונות ברורות. הגעתי עם זה למשטרה... הם לא טרחו לרדת מהמשרד לראות את האוטו. תמונות? לא הזיז להם.

It's a golf GENERATION...

like no other!

פורסם

היית מוסיף שהוא ברח ב 12 קמ"ש מעל המותר, אז היית רואה אכיפה משטרתית.:lol:

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

לא יודע, אני אישית יודע ששוטרים לא טורחים לעצור על המהירויות האלו, כי הם מחפשים פסילות.

לגבי הנושא של הרדיו: ידוע וכאוב, לפני 3 שנים הרכב שלי נפרץ מתחת למצלמה, הגעתי עם התיעוד למשטרה, ולא טרחו לעשות כלום.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
12 קמ"ש. בכביש דו סיטרי עם גדר הפרדה באמצע. ריק. ב 5 בבוקר.

סיפור אחר - צילמתי מהחלון של הבית את הגנב מפוצץ לי שמשה ובורח עם הרדיו דיסק. יש תמונות ברורות. הגעתי עם זה למשטרה... הם לא טרחו לרדת מהמשרד לראות את האוטו. תמונות? לא הזיז להם.

גנבה של רדיו דיסק אינה נחשבת לגנבה בעיני השוטרים, מכיוון שסכום הגנבה אינו גבוה.

אחר כך אומרים שנתוני הפשיעה יורדים, מכיוון שלא פותחים בכלל תלונות מול גנבים.

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
היית מוסיף שהוא ברח ב 12 קמ"ש מעל המותר, אז היית רואה אכיפה משטרתית.:lol:

:-)

(ההודעה היתה קצרה מדי אז הוספתי סתם טקסט כדי שההודעה תהיה מספיק ארוכה ותעלה לשרת)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

נהגת שודים - גם בסכומים קטנים וגם בסכומים גבוהים, התנהלות המשטרה זהה.

פותחים תלונה, נותנים אישור שתגיש לחברת הביטוח, סוגרים את התלונה מחוסר עניין לציבור.

וכפי שציינתי פה בעבר - לפעמים גם דואגים להדליף למי שהתלוננת עליו את השם של מגיש התלונה. כדי שיוכל "לברך" אותך בטלפון או לשלוח לך "מתנה" הביתה..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הם לא מבזבזים על זה זמן ונייר, הם מחכים למי שנוסע 30 קמ"ש ויותר, ע"מ לפסול רשיונות !

לגבי הפקחים: אני לא יודע במה מדובר, אבל אני ממש רוצה לראות את זה, פקח מנסה לעצור אזרח.

הפקחים הם אנשים שבדר"כ הולכים עם ראש שפוף ומפחדים לדבר עם אנשים אחרים, וכמעט כל שבוע שומעים שפקח הותקף ע"י אדם שקיבל דו"ח, אז לעצור ? לא נראה לי שהם מסוגלים.

לא 10 קמ"ש, אבל לא רחוק מזה

111 קמ"ש במקום 90 :?

פורסם

זו לא הדלפה, המשטרה נותנת את הפרטים על מנת שתוכל להגיש נגדה תביעה בבית משפט לתביעות קטנות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אם אני מתלונן נגדך במשטרה והמשטרה סוגרת את התלונה שלי בשל "חוסר עניין לציבור",

איזו סיבה שבעולם יש לה להביא לך את הפרטים שלי כדי שתוכלי להגיש נגדי תביעה? :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...