Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה מטרת הצילומים?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

מאחורי הרעיון לצלם עומדת מטרת קידום הספורט המוטורי הישראלי .

ככל שיראו את הספורטאים בתקשורת, כך המודעות תעלה, דבר שאנחנו מקווים שישפר את מצבנו בציבור (פעם קראו לנו עבריינים ? ) .

בנוסף - הספורטאים זוכים לחשיפה, מה שעשוי לסייע להם למצוא ספונסרים ויקל עליהם להשתתף במרוצים. תרומה קטנה שלנו לספורט שאנחנו אוהבים .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

דובי תודה רבה על העידכונים ועל הקישורים.

מאחלת לכולם רק הצלחה.

:mm_yeah:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

היכן אתם מפרסמים? YOUTUBE?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

בשלב הנוכחי הכתבות יעלו דרך האתר שלי, ביוטיוב ובהמשך באתר המיוחד של "ישראמוטור" וגם באתר שלי.

אגב- באם מישהו רוצה להצטלם - הבמה פתוחה לכולם וכל שצריך לעשות הוא רק לתאם איתי .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

לדובי וצוות הצילום

נראה כאילו הולכת לצאת מזה כתבה מעולה.

תמיד כיף לראות אנשים שעושים ומקדמים את הספורט המוטורי.

לא בטוח שאנשים יודעים כמה כסף ועבודה כרוכה בהכנה של וידאו כזה - תכנון, עריכה, קריינות, כתוביות, דברים ששורפים המון זמן, שלא לדבר על יום צילום בשמש עם מצלמה על הכתף...

ואני כבר מדמיין מספר מצלמות ממוקמות לאורך סטייג' ומצלמות in-car שמצלמות מתוך הרכב...

פורסם
לדובי וצוות הצילום

נראה כאילו הולכת לצאת מזה כתבה מעולה.

תמיד כיף לראות אנשים שעושים ומקדמים את הספורט המוטורי.

לא בטוח שאנשים יודעים כמה כסף ועבודה כרוכה בהכנה של וידאו כזה - תכנון, עריכה, קריינות, כתוביות, דברים ששורפים המון זמן, שלא לדבר על יום צילום בשמש עם מצלמה על הכתף...

ואני כבר מדמיין מספר מצלמות ממוקמות לאורך סטייג' ומצלמות in-car שמצלמות מתוך הרכב...

אני רוצה להודות לך על הדברים שכתבת ואני מקווה שדובי יקרא את זה

:wink:

חיים

פורסם

דובי חיים ועודד תודה ענקית על יום הצילומים המצוייין ועל העבודה הקשה והמקצועית עם כל הלב והנשמה בשמש הקודחת,אני בטוח שהסרט יהיה מקצועי ביותר ויביא את הספורט המוטורי מהצד החיובי שלו.

בברכה,

קובי כהן

פורסם

בשישי האחרון צילם צוות 'ישראמוטור' את אליפות ישראל בקארטינג.

הגיעו לפני כולם, הלכו אחרי כולם ובסך הכל נכחו במקום מעל ל-6 שעות.

המירוץ כלל 9 מקצי נהיגה (6 מקצים בקטגורית 'טווין קאפ' ו-3 בקטגורית 'פורמולה ימאהה') ויחד עם ראיונות מצולמים של נהגים, בעלי תפקידים, אנשי צוות וקהל, חומר גלם לא חסר. נחכה לתוצר הסופי.

תודה,

ירון אדרי

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

פורסם
ירון שלום לך נראה מעניין.

תמשיכו לנהוג בזהירות :roll: זלמן

תודה, אבל נמתין לתוצאה הסופית.

כאן העריכה קשה יותר אני מאמין, מכיוון שמדובר על נהגים שנוסעים על המסלול בו זמנית וכל הזמן ישנו שינוי במיקומים. סה"כ השתתפות במירוץ 21 נהגים ב-2 קטגוריות שונות.

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שבת שלום לכולם

שמח לראות את התגובות הנלהבות מהמיזם

אני מלא תקווה שכ"ישראמוטור" (isramotor) נצליח לעמוד בציפיות

עזרתכם ושיתוף הפעולה חשוב מאד

כפי שציינתם וחיים הרגיש על עצמו ומרגיש בכל יום צילומים... הדבר קשה מאד

בצילום מסוג זה, או צילום קארטינג או ראלי כפי שעשיתי גם אישית בשבועות האחרונים, דרושים המון דברים ותאומים.

מספר מצלמות במידת האפשר, יום ארוך ומיגע, מגיע ראשון והולך אחרון, מלא שמש, רעב, חומרי גלם, דלק, דגימת החומר למחשב, שעות עריכה רבות, פרסום כתבה... ויש עוד...

כל עזרה תתקבל בברכה, בתחום הטכני, או הפרסומי...

אגב, שישי אחרון, 15.8.08 צולמו עוד שני ארועים:

השקת דגמי הספורט של רנו בגני התערוכה בשיתוף צוות "מסלולים"

ואחרי כן, ספארקו 500 קארטינג, שארגן נאמנה ביד אומן ירון אדרי...

עוד יום צילומים שהתחיל ב-7 בבוקר... והסתיים ב-21 בערב...

את החישוב תעשו לבד...

שבת שלום לכולכם

ו

ברכה והצלחה

ישראמוטור - ספורט מוטורי ישראלי

• תוכן חדש...