Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

קניתי בימים האחרונים שברולט אימפלה 3.4 ויש לה את הHU האורגינל וכל הרמקולים האורגינליים

אני רוצה דבר ראשון להחליף את הHU לאחד חדש קורא MP3 אני כנראה אקח את הPIONEER 2050 הוא מספיק בשבילי ואני צריך גם 4 רמקולים שאין לי מושג מה המידה ברכב הזה שיהיו איכותיים ויהיה להם גם באס,רק בשלב מאוחר יותר אני יקנה מגבר וסאב,איזה רמקולים מומלצים ומה המידות?והבנתי שיש סיבוך בפירוק הHU המקורי שהוא בגודל DIN וחצי,מהו הסיבוך ומה המחיר לפירוק והתקנת הHU החדש?

פורסם

שבוע טוב.

כן זה נכון יש קצת עבודה על הHU המקורי שיותר מעבודה קוסמטית לישר קו עם ההחלפה יש שינוים פנימים בהתקנה.

יש שרשורים שנפתחו כל יום בשבוע האחרון חפש ותמצה פול מידע בגדול אין לך ברירה רק ללכת למתקין שיודע את העבודה.

ג'ובני

פורסם

רדיו דיסק אני כבר יודע את המחיר אז חוץ מהרדיו דיסק עוד 800-1000 לרמקולים והתקנה שהיא די מסובכת ורציתי לדעת מה מחירה וגם מה מידות הרמקולים ברכב הזה

• תוכן חדש...