Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני חדש פה בפורום ואני צריך עזרה..

יש לי סובארו אימפרזה 03..

קניתי מערכת לפני כחודש של x5 עם 4 רמקולים( אחד בכל דלת)

המערכת כולה עלתה 750 ככה שזה לא השקעה גדולה אבל עכשיו אני רוצה משהו יותר איכותי..

אני מחפש משהו שלא יעיף תאוטו אבל שישמעו חזק ואיכותי..

יש לי כמה אפשרויות תתקנו אותי אם אני טועה.

1. לשיםסט קומפוננט עד 400 שקל.

2. לחורר תמגש האחורי ולשים רמקולים 70 rms

ואולי יש לכם עוד אפשרויות.. אני לא רוצה לעלות על ה500 שקל...

עוד משהו.. ראיתי כמה אפשרויות לרמקולים תגידו מה עדיף.

http://www.rde.co.il/Product.aspx?ProductID=1812

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=417684

תבחרו בבקש/ה מה הייתם עושים או שתתנו לי הצעה חדשה.. תודה חברה..

פורסם

יש לך מגבר ברכב?

אם כן תקנה קומפוננט, אם לא הייתי מחפש מגבר בסביבות ה500-600 שקל יד שניה.

כגון JBL CS50.4,ובעתיד משדרג את הרמקולים הקידמיים לקומפוננט.

פורסם

קודם כל המלצה שלי היא כזאת ומפה אתה יכול לעשות מערכת מדהימה או מערכת שתשמע בסדר תלוי בתקציב אבל המפרט זהה.

קודם כל תרכוש מגבר - משהו סביר זה באזור 500-1000 שקל

אחר כך קומפוננט לדלתות קדמיות - גם משהו סביר יעלה 500-1000 שקל (נסה HERTZ ENERGY)

וגם מעניין איזה רדיאו דיסק יש לך שנדע אם להמליץ לך החלפה או לא.

עכשיו תראה זה עבר את התקציב שלך כמובן אבל זאת הדרך למערכת שתהנה ממנה בכל עת ובכל מקום כי כמו שאמרת השקעת 750 לפני כמה חודש? ועכשיו מה עוד 400 ? ועוד חודש עוד שדרוג כי לא תיהיה מרוצה?

המלצה שלי אם אתה לחוץ בכסף תקנה את הקומפוננט תחבר ישירות לפנל תשמע ככה חודש או עד שיתפנה לך כסף למגבר ומשם אחרי חיבור למגבר השמע יהיה הרבה יותר איכותי.

פורסם

כנראה שלא הבנתם אותי..

אני לא יכול לעלות על 500 שקל השקעה... חח לפני חודש הוצאתי רישיון ואין עליי שקל..

ואיןם לי מגבר באוטו

השאלה מה ישמעו יותר חזק ואיכותי..

סט קומפוננט בלי מגבר(ותמליצו לי על סט בסביבות ה500 ומטה)

או 6*9 במגש האחורי???

תודה

פורסם

תקשיב אחי ***אם הוא אחיך, למה אתם מתכתבים בפורום? לך לחדר שלו, תבקר אותו קצת, שלא ירגיש בודד*** אין לי מגבר ואני לא מתכוון לשים... עדיין שווה יותר לקחת את הקומפוננט של מורל מאשר את אלה??

http://www.rde.co.il/Product.aspx?ProductID=1812

השרשור ננעל עקב התעלמות מכללי הפורום.

קרא את כללי הפורום וכתוב לפיהם להבא.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...