Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 2500 ק"מ - C4 חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי C4 חדשה מליסינג, ושמסרו לי את האוטו הודיעו לי להזמין טיפול ב-2500 ק"מ.

שבאתי להזמין טיפול אמרו לי שלא עושים כבר טיפול כזה, כלומר צריך להזמין טיפול ב-30000 או 24 חודשים.

האם באמת הטיפול בוטל, או שהליסינג חוסכים כמה גרושים עבור בדיקה.

בספר רכב מודגש להזמין טיפול בין 1500-2500 (או שהאחריות לרכב תבוטל).

ואם הליסינג באמת חוסכים, מה צריך לבדוק חוץ משמן מנוע? (שאת זה אני יכול לעשות לבד).

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

נראה לי שהבנת אותם לא נכון.

סיטרואן התגאו בעבר בכך שהרכבים שלהם צריכים טיפול כל 30,000 ק"מ. אני נוטה להאמין שכנראה התכוונו לטיפול ב 25,000 ולא ב 2,500.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
נראה לי שהבנת אותם לא נכון.

סיטרואן התגאו בעבר בכך שהרכבים שלהם צריכים טיפול כל 30,000 ק"מ. אני נוטה להאמין שכנראה התכוונו לטיפול ב 25,000 ולא ב 2,500.

איתמר.

זהו, שאולי נטיה להאמין זה לא מספיק כתשובה.

מדובר בעוד דוגמה חיה לאחזקה הקלוקלת של רכבי הליסינג, על פי דרישות היצרן לאחר 2500 ק"מ הרכב אמור להכנס לבדיקת מערכות המתבצעת במוסכי פיז'ו/סיטרואן, גיסתי רכשה 307 לפני שנה ונכנסה בדיוק לבדיקה כזו- אולם מכיוון שככל הנראה הרכב דנן לא מתוחזק על ידי לובינסקי אלא על ידי מוסך אחר מטעם הליסינג- הנ"ל לא יודעים אפילו מה לחפש.

לכן- כשקיבלת את הרכב מידי לובינסקי קיבלת המלצה אחת, וכעת אחרת.

פורסם

אמא שלי קיבלה את הC4 ליסינג השניה במס' לפני כחודש. במעמד המסירה נאמר לנו שיש לבצע טיפול 2500.

לפני ימים אחדים הרכב הגיע ל2500 ק"מ, הרמנו טלפון לחב' הליסינג לקביעת תור לטיפול ונאמר שביטלו את הטיפול הזה והטיפול הבא הוא ב30K ק"מ. אפילו העלו בשיחת ועידה את מח' השירות של לובינסקי שיאשרו את הדבר.

הוצע לי במידה ואני מתעקש ורוצה כן לבצע את הטיפול המדובר.

מאיזו חברה ליסינג הרכב שלך? של אימי מפריים ליס

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

חברת הליסינג שלי היא ניו-קופל.

אבל, אם בפריים ליס אמרו לך שביטלו את הבדיקה, כנראה הם יודעים כי פריים ליס שייכת ללובינסקי.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

פג'ו (וגם סיטרואן, שהן 2 חברות נפרדות אפילו שהמוסכים שלהם בישראל נמצאים תחת אותה קורת גג) ביטלו את הביקורת הראשונה של 2,500 ק"מ. משמע: רכבים חדשים שעלו לכביש לאחרונה אינם זקוקים לביקורת הנ"ל ויגיעו למוסך רק בטיפול הבא (30,000 ק"מ או שנתיים, הראשון מבינהם) או אם יש תקלה הדורשת טיפול במסגרת אחריות.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...