Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקומפנטים האלו על הפנים והמורל הרבה יותר טובים מהם בתור בנאדם שהיה לו אותם ומרוב שהם לא עמדו בעומס התנפח לי הכרוסאובר ושני הטוויטרים נשרפו לי אז תמתין עד שיהיה את המורל

HU: pioneer 7000bt-- AMP1: mbquart pba 4100 F.COMP: morel hybrid SUB:mb quart

פורסם
הקומפנטים האלו על הפנים והמורל הרבה יותר טובים מהם בתור בנאדם שהיה לו אותם ומרוב שהם לא עמדו בעומס התנפח לי הכרוסאובר ושני הטוויטרים נשרפו לי אז תמתין עד שיהיה את המורל

האם אתה מכיר את כל הקומפוננטים של פיניקס-גולד?

אתה בכלל יודע על איזה דגם הוא מדבר?

ושאלת השאלות האם ידעת בכלל שמורל ייצרו בעבר לפיניקס גולד קומפוננטים?

אין דבר כזה "לא עמדו בעומס", יש מישהו שלא יודע לכוון מגברים.

under construction..

פורסם

הקומפוננטים של פיניקס גולד לא כאלו גרועים כמו שרבים חושבים, הרבה אנשים שלא מכירים את החברה לא יודעים שבמשך הרבה שנים הם נחשבו לחברה מובילה בתחומה ועדין יש מגברים ישנים שלה שנמכרים במחירים שלא יביישו חברות איכותיות היום.

הנה למשל קישור לביקורת של סט קומפוננט חדש שלהם:

http://www.caraudiomag.com/reviews/cae_0709_phoenix_gold_rsd_65cs/index.html

פורסם

מורל בכבודה ובעצמה ייצרה בזמנו לפניקס גולד את הקומפוננטים מסדרת ה Elite (לא Elate), כך שלטעון ש"הקומפוננטים האלה על הפנים" בלי שפתוח השרשור אפילו ציין את שם הדגם - זה מגוחך ולא תורם במאומה לרמת הפורום.

כאן ניתן למצוא סט שלהם: http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=1236

וכאן יש מבצע על זוג וופרים 6.5 מהסדרה: http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=6218

שימו לב למשפט הראשון בתיאור המוצרים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני אכן יודע על מה מדובר מאחר והיו לי את הקומפננטים האלו שהדגם היחיד שיש לפניקס גולד שנותן הספק

של 50 וואט זה הדגם v65c ואני כן יודע על מה אני מדבר שאני אומר שהם ממש על הפנים והם החזיקו אצלי שבועיים בדיוק

על מגבר של ליטניג אודיו שעמד על חצי גיין והטווטיר נשרף ממש מהר בלי קשר לכיוונים בכלל והקרוסאובר התחליף להתופצץ מבפנים .

נ.ב

אז איך זה שהבנאדם שהתחיל את השרשור הזה כבר החליט להעיף אותם

HU: pioneer 7000bt-- AMP1: mbquart pba 4100 F.COMP: morel hybrid SUB:mb quart

פורסם

אם התפוצץ לך הקרוסאובר ונשרך לך הטוויטר אז קרה אחד משניים:

1. הרגת את הסט. כנראה ששמעת בעוצמות גבוהות מאוד ועם מגבר חלש ומעוות.

2. הייתה תקלה חשמלית במגבר.

3. הייתה תקלה נדירה בקרוס-אובר.

אין שום סיבה בעולם שסט רמקולים פשוט ככל שיהיה (ועל אחת כמה וכמה שמדובר בסט מחברה מוכרת) "יתפוצץ לו הקרוסאובר ויישרף לו הטוויטר" אחרי שבועיים של שימוש.

איתמר.

נ.ב, איפה ראית שפותח השרשור החליט שהוא לא רוצה אותם? הוא פתח את השרשור ויותר לא הגיב בו.

אני חוזר ומדגיש לכל חברי הפורום, אם אתם לא יודעים משהו או לא בטוחים מאחורי מה שאתם אומרים - לא חייבים להגיב. תגובות כאלה לא תורמות לפתוח השרשור ולכל המשתמשים הצופים בו.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר זה הגיוני שזוג וופרים האלה מסוגלים לקבל 300RMS וגם לרדת כל כך נמוך(20HZ מצויין אבל זה בטוח לא הגיוני)?

פורסם

היה לי סט של פיניקס גולד. מסדרת ZR.

סט מעולה. נעים לאוזן. ומאוזן מעוד.

הוא עבד אצל חבר שנה. אצלי חצי שנה. והוא אצל חבר נוסף כבר שנתיים בערך. והוא מבסוט עד השמיים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לא נשמע לי הגיוני, בטח שלא ב 20HZ.

מצד שני, בווליום יומיומי ובעצם גם בווליום "חזק" - אנחנו לא משתמשים ביותר מכמה וולטים (לא וואטים, וולטים) בודדים שהמגבר מסוגל לתת.

גם מגבר שמוצהר 300 RMS ומסוגל לתת 300 RMS - היתרון היחיד שלו על פני מגבר של 50 RMS הוא בדינמיות ובמרווח הראש (Headroom) של האות כדי למנוע עיוות.

איתמר.

• תוכן חדש...