Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

קיבלתי זה עתה את הפאסאט אולטימייט החדשה

רציתי לבקש את עזרתכם

לא מצליח לגרום לכך שהחלונות שהשארתי פתוחים, ונעלתי את הרכב, שיעלו באופן אוטומטי עם נעילת האוטו

הם נשארים במצבם טרם נעילת הרכב

האם עלי להוסיף מנגנון כלשהו, או שיש אופציה לתכנת החלונות כך, שיעלו אוטומטית כשאני נועל הרכב

פורסם

לפי דעתי, רכבים חדשים כוללים מרים חלונות אותומתי.

יכול להיות שמערכת מיגון לא מחוברת כמו שצריך, או שמנגינון לא קיים בדגם הספציפי.

תתקשר למקום הרכישה, ודרוש את התיקון/הוספה

בהצלחה!

פורסם

איך נעלת את הרכב, בעזרת שלט, או בעזרת המפתח?

כדי לוודא שהמנגנון עובד, הכנס את המפתח ובצע סיבוב לכיוון הנעילה, תשאיר את הפתח מסובב, זה אמור לגרום ל-4 החלונות להסגר.

פעולה הפוכה, פתיחה והשארת המפתח מסובב לכיוון הפתיחה, אמור לפתוח את כל החלונות.

גם לדעתי החלונות אמורים להסגר בפעולת נעילה ע"י השלט.

פורסם

כאשר נועלים את הרכב על-ידי השלט, ולוחצים ברציפות על כפתור נעילת הרכב בשלט החלונות כן עולים אוטומטית.

אבל אם אני נועל את הרכב כשהחלונות פתוחים, הוא משאיר אותם כך, עד אשר אני לוחץ על הכפתור רצוף מספר שניות

אמורה להיות אופציה לכך שיעלו אוטומטית עם עזיבת הרכב לא?

פורסם

אם אתה יוצא מהאוטו, ולא נועל אותו, אז החלונות לא אמורים לעלות בצורה עצמאית.

כי למשל אם אתה קופץ לקנות משהו, ויש אנשים ברכב, אז ברור שהחלונות לא

אמורים להסגר.

אם למשל, אתה רוצה לאוורר את הרכב, אז אתה משאיר את החלונות

מעט פתוחים, ואז אתה לוחץ לחיצה קצרה על השלט, ואז הרכב נעול,

למרות שהחלונות פתוחים.

בקיצור, אין לך שום בעיה ברכב

פורסם

אני מתכוון למצב בו החלונות פתוחים, ואני יוצא מהרכב ונועל אותו עם השלט רחוק

הייתי רוצה שהחלונות בפעולה זו ייעלו באופן אוטומטי, מה שלא קורה כרגע בפועל

פורסם

אז תקרא שוב את מה שאמרתי לך. כשאתה נועל את הרכב, בזמן לחיצה על הכפתור לנעילה, תלחץ ותשאיר אותו לחוץ. כשניה לאחר נעילת הדלתות החלונות אמורים להתחיל לעלות. תחזיק את הכפתור לחוץ עד שהחלונות יסגרו.

פורסם

תודה על תגובותיכם

כמו שאמרתם. לחיצה קצרה, נועלת הרכב ללא העלאת החלונות

לחיצה ארוכה, מעלה את החלונות באופן אוטומטי

האם יש אפשרות, שכאשר המנוע מכובה ואני יוצא מהרכב ולוחץ על השלט במטרה לנעול אותו, שהחלונות יעלו ע"י לחיצה קצרה אוטומטית? פשוט קורה לא פעם שאני שוכח את החלונות פתוחים כאשר אני יוצא מהאוטו

פורסם

לי אישית זה גם לקח זמן להתרגל לנושא. אבל אם אתה נחוש בדעתך שזה יבצע אוטומטית דבר אם רדיו מילנו. בזמנו הם הציעו לי התקנת מנגנון נוסף. כך בחשבון שיפרקו לך פלסטיקים ברכב (ע"מ לבצע את ההתקנה). אני אישית ויתרתי על התענוג.

פורסם

לאחרונה רכשנו לאשתי רכב חדש (יצרן אחר ולא רלוונטי)...

בכל מקרה, גם אצלנו נעילת הרכב משאירה את החלונות במצבם שלפני הנעילה.

לאחר שאתה נועל את האוטו, לחץ לחיצה נוספת (ארוכה) ע"ג לחצן הנעילה בשלט. אצלינו, זה גורם לחלונות להיסגר.

גם ההיפך עובד, לאחר פתיחת הרכב עם השלט, לחיצה ממושכת על מתג הפתיחה פותחת את החלונות.

אם הרכב שלך מאובזר במראות מתקפלות, אצלינו לאחר הנעילה, שלוש לחיצות קצרות מקפלות את המראות.

כנ"ל בפתיחה.

מקווה שהמידע הנ"ל יעזור לך.

בהצלחה,

רפי.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם

תודה על התגובות. הייתי רוצה שזה יבוצע אוטומטית עם לחיצה קצרה על כפתור הנעילה בשלט, רק שמרתיע שיתחילו לפרק ברכב פלסטיקים ברכב חדש לגמרי

לגבי תמונות של הרכב: צבע שחור מטאלי, מצורף קישור ובו יש גם תמונות של הרכב (באותו צבע כמו שברשותי), כולל תמונת מנוע

http://www.ifeel.co.il/page/10121

• תוכן חדש...