Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיג'ו 106 GTI

המדחס המקורי דלף ולכן ניגשתי למישהו להחליף את המדחס במשופץ.

הוא לקח את המדחס שלי, פרק ממנו את הגלגלת שעליה יושבת הרצועת אביזרים והרכיב במדחס אחר (משופץ) כי הגלגלת של המדחס המשופץ היתה שונה.

אותו הדבר גם עם החלק אליו מתחברים הצינורות במדחס, הוא פרק מאצלי את הכיפה הזאת אליה מתחברים הצינורות במדחס, והרכיב אותה על המדחס המשופץ כדי שתהיה התאמה מלאה.

הרכיב לי את המדחס המשופץ והמותאם עשה ואקום וכמובן הכניס גז וזרחן.

היום היתי אצל מזגניסט לא רחוק מהבית (בגלל שחשבתי שיש דליפה מאחד הצינורות) והוא הראה לי שיש דליפה מהמדחס המשופץ הזה, וגם טען שהמדחס אינו משופץ בכלל אלא הוא מפרוק בגלל העובדה שהוא לא עבר צביעה ומדחסים משופצים עוברים צביעה.

בעיקרון יש עדיין אחריות על המדחס ששמו לי, אבל לי נראה שסתם דחפו לי מדחס לא מתאים (של רכב אחר בכלל בגלל ההתאמות) וגם כנראה לא באמת משופץ.

האם חוקית במצב כזה אני יכול לדרוש את הכסף בחזרה? אני פשוט לא מעוניין שאותו אחד ישים לי מדחס אחר במסגרת האחריות כי אני פשוט לא סומך עליו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אם תפרסם מי עשה לך את העבודה וכמה שילמת, אולי אוכל לעזור לך לקבל את כספך בחזרה.

כמו שעזרתי לך לקבל חזרה מהחשמלאי בפעם הקודמת, זוכר ?.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

תומר חבל שאתה לא מפרסם את שם המזגניסט שביצע לך עבודה כזאת, לטובת שאר חברי הפורום.

הרי הוא אחד המומלצים בפורום, לא הבנתי למה לאחר שגילית שאין קירור לא חזרת אליו.

לא צובעים את המדחסים המשופצים, המפעל שאני קונה ממנו, עושה לכל החלקים ניקוי גרגירי ברזל.

קשה להבחין בין מדחס מחודש לחדש שיוצא מהמפעל שלהם.

שלח ה"פ לרפי לין הוא בוודאי יעזור לך לקבל את כספך חזרה, כי המזגניסט המדובר הוא מומלץ שלו.

אגב, הסכום ששילמת נראה לי נמוך מידי.

בהצלחה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

אני עדיין נמנע מלפרסם את שמו כי עוד לא דיברתי איתו ולכן אין לי כוונה להוציא אותו רע סתם ככה (למרות שהוא חאפר)

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...