Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן לפנק את הקליאו בנעליים חדשות.

מידה: 195/50 R15

מעוניין בסט במחיר סביר (עד 2K ש"ח), כרגע יש על האוטו SP9000 מהם מרוצה. האופציות שעולות לי כרגע בראש הן:

• Toyo T1R (ניתן בכלל להשיג סחורה טריה?)
  • Yoko S Drive (מוגדרים כקטגוריה אחת פחות מהטויו)
  • SP9000 (אופציה אחרונה כי אני מעדיף לגוון...אלא אם כן תגידו שהם טובים יותר משמעותית מהאחרים)

המלצות נוספות?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האמת היא שגם אני מאוד מרוצה מה-sp 9000, ואני אישית הייתי ממשיך איתם עוד סיבוב.

כיום: סקודה סופרב 2013 (שטים לנו בהנאה)

רנו קליאו ספורט 2.0

סיאט איביזה Turbo 20v

פורסם

שני הצמיגים שציינת הם בקטגוריה UHP, לעומת הדאנלופ שהוא MP.

איך זה מתבטא בשטח אני לא יודע (לדאנלופ דופן רכה), אבל אני מניח שעל הנייר זה מקנה לו יתרון מסויים.

פורסם

היוקו מוגדר פה כ- HP בעוד האחרים כ- UHP.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אני עדיין מחכה ל Michelin Pilot Exalto PE2 שהזמנתי

אני מניח שהצמיגים ברמה של ה SP9000 פלוס מינוס, אני אישית מבסוט ממנו (מה שאני נועל כרגע זה אותם צמיגים)

אצלך יש את היוקו או את הטויו?

פורסם
היוקו מוגדר פה כ- HP בעוד האחרים כ- UHP.

זו טעות, הנה.

לטעמי ביחס למחיר - ה-SDRIVE מצוינים. חייב אבל להודות - נהגתי לא מזמן על קליאו עם מישלין PE2 חדשים והיא אחזה פשוט מצוין.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לפני כחודשיים קניתי טויו T1R במידה 195.45.15 במחיר של 380 ש"ח לצמיג אצל אנטון. הצמיגים היו בני חמישה חודשים.

אני מאוד מרוצה מהם, האחיזה מצויינת, לא רועשים.

פורסם
לא, התכוונתי שכרגע יש אקסלטו ואני נשאר עם האקסלטו ...

מה המחיר עבור רביעיה כזו?

פורסם
שני הצמיגים שציינת הם בקטגוריה UHP, לעומת הדאנלופ שהוא MP.

איך זה מתבטא בשטח אני לא יודע (לדאנלופ דופן רכה), אבל אני מניח שעל הנייר זה מקנה לו יתרון מסויים.

דווקא ה SP9000 אמור להיות פחות טוב משני האחרים, אני לא יודע מאיפה המסקנה שהוא MP

מבין שני האחרים הייתי לוקח את הזול יותר, לא אמור להיות הבדל אמיתי בין הטויו ליוקוהומה.

בקרוב אמור לנחות בארץ הדנלופ Z1 שאמור להיות צמיג מצויין ובמחיר סביר. אני אוכל אולי לנסות לברר מה קורה איתם במהלך השבוע...

פורסם

senda, אני לא ממציא דברים. תראה ב-tirerack איפה הם ממוצבים.

אני לא אחד שבוחן צמיגים על הנייר, אבל אפשר לראות שהדאנלופ מוביל עליהם ב-TW נמוך יותר.

אני לא יודע למה אתה ממצב אותו מתחת לשני האחרים בסולם senda, אם תוכל לפרט בבקשה.

• תוכן חדש...