Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנתי מנורות ערפל ועשיתי חיבור ישיר למצבר ומתג בתא נהג ומה שקורה זה הכבל מתחמם ונמס וכך נוצר לי קצר, נראה לי שהבעיה נובעת מכך שזה כבל של רמקולים (אבל שמתי עבה מאוד, עובי 2.5 ) האם תתכן בעיה אחרת בחיבור חשמל ישיר או שפשוט להחליף את החיווט לאיכותי יותר?

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם

קבל=כבל.

כבל של רמקולים לא מתאים להעברת זרמים גבוהים. קנה כבל תיקני מצופה PVC בעל שטח חתך של 2.5 ממ"ר או לחילופיין אתה יכול לקנות כבל מאריך בעל מוליכים של 2.5 ממ"ר (עד 16A) ולשלוף מתוכו 2 מוליכים.

מומלץ להתקין את פנסי הערפל דרך ממסר+פיוז הגנה.

בצע חיפוש בפורום ותמצא גם סכימה חשמלית.

איזה כייף לי :)

פורסם

לפנסי ערפל יש נטיה לעבוד שעות נוספות. (גם כאשר אין ערפל)

הכבלים מתחמים בגלל ההתנגדות והאורך. וכמובן המשיכה של המנורות.

תתקין רי לייי (בצמוד למצבר. מהמצבר כבל + פיוז הגנה לריליי , ומהריליי יצא כבל למנורות.

תחפש סכמה (יש בפורום) איך לחבר. יחסוך לך קצרים וסכנות מיותרות לרכב.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

היכן אני יכול לאת הריילי הזה? ואיזה בדיוק לבקש? ומה זה הממסר? ואגב לא הבנתי בדיוק מה קורה שם בסכמה.

תודה רבה לעונים ישר כח.

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

• תוכן חדש...